Στο... χαλαρό ο ΠΑΟΚ, "τελείωσε" τον Πανιώνιο στο δεκαπεντάλεπτο

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-1, χάρη στα γκολ των Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς. Αν έχουν κάτι για να... χειροκροτούν οι "κυανέρυθροι" είναι το εντυπωσιακό γκολ του Ντουρμισάι.

Στο... χαλαρό ο ΠΑΟΚ, "τελείωσε" τον Πανιώνιο στο δεκαπεντάλεπτο

Άνετος και ωραίος ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι... καθάρισαν τους φιλοξενούμενους με 3-1 και τους περιμένουν πλέον για το ματς Κυπέλλου την ερχόμενη Τρίτη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι "ασπρόμαυροι" ήταν πραγματική... καταιγίδα, καθώς ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα. Με κορυφαίους τους Μακ, Ελ Καντουρί οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν στ' αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0 χάρη στα γκολ των Σάκχοφ και του Μαροκινού που επέστρεψε στην ενδεκάδα σκοράροντας.

Από εκεί και έπειτα οι Νεοσμυρνιώτες, σαφώς καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο το... πάλεψαν και προσπάθησαν να βγάλουν κάτι ουσιαστικό στην άδεια Τούμπα. Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ αν και έριξε ρυθμούς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με εντυπωσιακή συνεργασία που έφερε στο 66' το 3-0 από τον Πρίγιοβιτς.

Βέβαια, ο Πανιώνιος κόντρα στην κακή του εμφάνιση βρήκε ένα υπέροχο τέρμα από τον Ντουρμισάι στο 78'. Ο επιθετικός του Γρηγορίου είδε τον Πασχαλάκη εκτός εστίας και τον "εκτέλεσε" με τρομερό σουτ εκτός περιοχής για το 3-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (Μπίσεσβαρ 73'), Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί (Μουλέν 78'), Μακ, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (Λημνιός 85')

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (Οικονομίδης 68'), Σαββίδης (Μακρύλλος 57'), Μασούρας (Μπραχίμι 73'), Ντουρμισάι

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK