Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0

Με τον Μολέντο και τον Μπεργκ να πετυχαίνουν από δύο γκολ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έβγαλε όλο το 90λεπτο ο Λέτο, επιστροφή για Μπουμάλ.

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Αντρέα Στραματσόνι, έδωσε φανέλα βασικού στον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο αυτό που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι ο Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε κόντρα στον Ηρακλή και τον Ρόμπιν Λουντ. Από την άλλη, ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν θέλησε να κάνει... πειράματα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου, ό,τι καλύτερο διέθετε.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους "πράσινους" αφού μόλις στο 8ο λεπτό ο Εβαντζελίστα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Τσιλιανίδη και ο Γιάχος υπέδειξε πέναλτι. Ο Μπεργκ που ανέλαβε την εκτέλεσή του νικήθηκε αρχικά από τον Χουάντερσον, όμως ο Σουηδός πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ για το "τριφύλλι". Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και με τον Ηρακλή σε σύγχυση, έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 27' από τη σέντρα του Εβαντζελίστα από τα δεξιά, ο Μολέντο που είχε προωθηθεί για ένα κόρνερ νωρίτερα, πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μια φάση για την οποία φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας του Ηρακλή. Η πρώτη φάση για τον "Γηραιό" ήρθε στο 36' με τον Μοντέιρο να κάνει ένα καλό σουτ και τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε με το ίδιο πάθος και όρεξη και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Μπεργκ λίγο έλειψε να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ όμως ο Χουάντερσον του είπε "όχι". Τελικά ο Σουηδός πήρε το αίμα του πίσω στο 68ο λεπτό. Πήρε τη μπάλα από τον Βιγιαφάνες, την πέρασε κάτω από τα πόδια του Καρασαλίδη και πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα του Ηρακλή για το 3-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά αργότερα από κόρνερ του Λέτο ο Μολέντο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 4-0, με το δεύτερο γκολ του στο ματς. Στο 81ο λεπτό, ο Ολιβιέ Μπουμάλ έκανε την επανεμφάνισή του με την πράσινη φανέλα μετά από ενάμιση μήνα απουσίας, περνώντας στη θέση του Βιγιαφάνιες.

Ο Μολέντο "άγγιξε" χατ-τρικ στο 83', όταν μετά από σουτ του Αμπέντ έκανε την προβολή, όμως είδε τον Μπουκουβάλα να διώχνει τη μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα. Τελικά το 4-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε μια πολύτιμη νίκη.

Δείτε το 1-0:

Δείτε το 2-0:

Δείτε το 3-0:

Δείτε το 4-0:

MVP

Θα την θυμάται για καιρό την εμφάνισή του κόντρα στον Ηρακλή ο Μολέντο. Δεν είναι και συχνό φαινόμενο ένας αμυντικός να αγγίζει το χατ-τρικ! Και ο Μάρκους Μπεργκ όμως δεν άφησε σε ησυχία την αντίπαλη άμυνα.

Αδύναμος κρίκος

Φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε από τον Μολέντο ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Χουάντερσον. Ο αμυντικός του Τριφυλλιού τον νικάει και τις δύο φορές στον αέρα! Στα γκολ του Μπεργκ δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το 3-1 του "Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό και έδειξε στο ματς με τον Ηρακλή ένα πολύ καλό πρόσωπο. Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το ματς με 17 τελικές προσπάθειες (14 εντός εστίας) ενώ ο αντίπαλός του είχε μόλις 4 (εντός έστίας). Πολύ καλή εμφάνιση από τους Μπεργκ, Μολέντο και Λέτο, ενώ στα θετικά και η επιστροφή του Μπουμάλ μετά από ενάμιση μήνα. Ο Ηρακλής από την άλλη ήταν πολύ κακός στη Λεωφόρο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να φτιάξει φάσεις, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ενώ θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλα τέρματα. Θα έχει πολλά να πει ο Νίκος Παπαδόπουλος στους παίκτες του.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Λέτο, Μπεργκ (74' Μαμούτε), Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες (81' Μπουμάλ), Νάνο, Μέστο, Μολέντο, Εβανζελίστα (65' Αμπέντ)

Ηρακλής: Χουάντερσον,Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (81' Ζαμπάζης), Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (46' Μπουλούτ), Ιντζόγλου (71' Στάμου), Κυριακίδης, Μοντέιρο, Ζιάμπαρης, Βέλλιος, Λεοζίνιο

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Super League 2015-2016

ΤΟ LIVE

18:46
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, καλησπέρα από το "Απόστολος Νικολαΐδης".
18:46
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.
18:49
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση με 45 βαθμούς και ο Ηρακλής στη 12η με 31 βαθμούς.
18:50
Στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αρχίζουν οι Στιλ, Κουτρουμπής, Λέτο, Μπεργκ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Νάνο, Μέστο, Μολέντο, Εβανζελίστα.
18:51
Οι γκολκίπερ των δύο ομάδων έχουν βγει και κάνουν την προθέρμανση τους.
18:54
Για τον Ηρακλή παρατάσσονται οι Χουάντερσον,Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο, Ζιάμπαρης, Βέλλιος, Λεοζίνιο.
18:55
Αναπληρωματικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι Κοτσόλης, Εσιέν, Αμπέντ, Ταυλαρίδης, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος, Μαμούτε.
19:01
Αναπληρωματικοί για τον Ηρακλή είναι οι Περνίς, Στάμου, Κάσσος, Ρομάνο, Πορτουλίδης, Ζαμπάζης, Μπουλούτ.
19:02
Λίγοι φίλαθλοι μέχρι στιγμής στο "Απόστολος Νικολαΐδης", απόρροια και της απογοήτευσης που επικρατεί στους φίλους του Τριφυλλιού.
19:05
Διαιτητής είναι ο Θανάσης Γιάχος από το σύνδεσμο Χίου, βοηθοί οι Μεσσήνης από την Αχαΐα και ο Κουράκης από το Ηράκλειο και τέταρτος διαιτητής ο Φουκάκης από το Ηράκλειο.
19:11
Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους Μέστο, Κουτρουμπή, Μολέντο και Νάνο στην άμυνα, τους Ζέκα και Λουντ ως αμυντικούς χαφ, τον Εβανζελίστα δεξιό χαφ, τον Βιγιαφάνιες αριστερό χαφ και τους Λέτο και Μπεργκ ως επιθετικό δίδυμο.
19:14
Για τον Ηρακλή, ο Χουάντερσον θα είναι στην εστία, οι Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς στην τετράδα της άμυνας, αμυντικοί χαφ οι Ιντζόγλου και Κυριακίδης, δεξιός χαφ ο Τσιλιανίδης, αριστερός χαφ ο Μοντέιρο, επιτελικός χαφ ο Λεοζίνιο και επιθετικός ο Βέλλιος.
19:16
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την προθέρμανση τους και αποχωρούν για τα αποδυτήρια.
19:17
Χωρίς ουσιαστικό στόχο κανένας εκ των δύο αντιπάλων, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει να διεκδικήσει κάτι, ενώ ο Ηρακλής έχει εξασφαλίσει την παραμονή του.
19:19
Δέκα λεπτά πριν από τη σέντρα, περίπου 4.000 θεατές στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
19:25
Στον πρώτο γύρο στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής είχε νικήσει 1-0 τον Παναθηναϊκό.
19:26
Εναντίον του "Γηραιού" έκανε ντεμπούτο ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού παρότι είχε προσληφθεί πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το ματς δεν είχε διεξαχθή.
19:28
Οι δύο ενδεκάδες και το διαιτητικό τρίο εξέρχονται από τα αποδυτήρια.
19:30
Στις εξέδρες της "Λεωφόρου Αλεξάνδρας" βρίσκεται και ο Έντβιν Μουράτι, άλλοτε άσος του Ηρακλή και νυν μάνατζερ.
19:30
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ άναψαν πάλι βεγγαλικά στη Θύρα 13.
19:31
Ξεκίνησε η αναμέτρηση.
19:32

1':

Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή με κατά μέτωπο επίθεση, κόπηκε με φάουλ ο Βιγιαφάνιες.
19:36

3':

Πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρίζει ο Λούκας Εβανζελίστα για φάουλ στον Ιντζόγλου.
19:38

8':

Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό, το κερδίζει ο Εβανζελίστα σε ανατροπή του από τον Τσιλιανίδη. Καταφανέστατη η παράβαση, σωστή η απόφαση του Γιάχου.
19:40

9':

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπεργκ εκτέλεσε το πέναλτι με το δεξί, ο Χουάντερσον το απέκρουσε σχετικά εύκολα καθώς δεν ήταν καλά εκτελεσμένο, όμως πήρε το "ριμπάουντ" ο Σουηδός φορ και με πλασέ με το αριστερό νίκησε από κοντά τον γκολκίπερ του Ηρακλή.
19:43
Πολύ καλό ξεκίνημα από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στην πρώτη του οργανωμένη προσπάθεια μπήκε στην περιοχή με τον Εβανζελίστα, κέρδισε το πέναλτι και άνοιξε το σκορ με τον Μπεργκ.
19:44

13':

Πρώτη κίτρινη κάρτα για παίκτη του Ηρακλή. Την αντικρίζει ο Μπουκουβάλας για φάουλ στον Λέτο αριστερά έξω από την περιοχή του Χουάντερσον.
19:48

16':

Ωραία ομαδική προσπάθεια από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, με τον Λέτο όμως που ήταν ο τελικός αποδέκτης στη μεγάλη περιοχή του Ηρακλή να μην κάνει καλό κοντρόλ και να χάνει την ευκαιρία.

19:48

17':

Δεύτερη κίτρινη κάρτα για παίκτη του Ηρακλή, την δέχεται ο Καρασαλίδης.
19:50

19':

Σουτ από τον Εβανζελίστα, η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός έχει τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα καθώς κυκλοφορεί τη μπάλα χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση από τους Θεσσαλονικείς.
19:52
Η είσοδος των παικτών του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν την πρώτη σέντρα.
19:52
Στη Θύρα 13 άναψαν βεγγαλικά κατά την είσοδο των ομάδων στο χορτάρι της "Λεωφόρου".
19:53

23':

Ο Μπεργκ βρήκε υπέροχα στον κενό χώρο τον Εβανζελίστα, εκείνος έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και επιχείρησε το σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να σταμάταει όμως σε σώμα αμυντικού του Ηρακλή.
19:55
Ο Μάρκους Μπεργκ παίρνει τη μπάλα για να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι για τον Παναθηναϊκό στο 9ο λεπτό.
19:56
Ο Σουηδός φορ νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Χουάντερσον και άνοιξε το σκορ για τους "πράσινους". Εδώ δέχεται τα συγχαρητήρια αππό Λέτο, Εβανζελίστα και Κουτρουμπή.
19:59

27':

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κάνει το 2-0! Μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λέτο οι αμυντικοί του Ηρακλή έδιωξαν, με τον Εβανζελίστα να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Μολέντο να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και να νικάει με κεφαλιά τον Χουάντερσον.
20:00
Ο Μολέντο βγήκε νικητής στη μονομαχία με τον συμπατριώτη του Χουάντερσον, με τον Βραζιλιάνο κίπερ να μην καταφέρνει να αποκρούσει παρότι η μπάλα πέρασε δίπλα από τα χέρια του (έσκασε πρώτα στο έδαφος).
20:02
Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.
20:02
Ο Αντρέα Στραματσόνι πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του στο πρώτο ημίωρο, με το "τριφύλλι" να έχει πετύχει δύο γκολ και να ελέγχει το ματς.
20:03
Ακίνδυνος επιθετικά ο Ηρακλής στο ξεκίνημα του αγώνα και με αρκετά κενά στην άμυνά του. Το πρόβλημα για τους φιλοξενούμενους είναι πως δεν πιέζουν αρκετά, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας.
20:05

35':

Κίτρινη κάρτα στον Λουντ.
20:08

36':

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή στο ματς. Ο Κυριακίδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μοντέιρο έπιασε το εναέριο σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ.
20:10
Το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 9ο λεπτό, με το οποίο ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ κόντρα στον Ηρακλή.
Το 1-0 με Μπεργκ

Στο 30' ΠΑΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ 2-0 Δειτε όλα τα γκολ εδώ http://bit.ly/1MhSKea και ακούστε την εξέλιξη

Posted by Novasports.gr on Saturday, 19 March 2016
20:15
Ο Ηρακλής κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο στα τελευταία λεπτά, μετά την εξαιρετική ευκαιρία του Μοντέιρο στο ματς (πρώτη τελική) και προσπαθεί να απειλήσει ξανά πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο.
20:15
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βγει στην κόντρα με τους Μπεργκ και Λέτο, όμως ο Σουηδός άνοιξε πολύ το κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.
20:16

45':

Μία ακόμα κίτιρνη κάρτα στο ματς, αυτή τη φορά ο Γιάχος την δείχνει στον Νάνο.
20:16
Ένα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος.
20:16

45':

Και άλλη κίτρινη κάρτα στο ματς, την αντικρίζει ο Ιντζόγλου.
20:18
Τέλος ημιχρόνου: Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0 με τα γκολ των Μπεργκ στο 9ο και Μολέντο στο 27ο λεπτό. Σημειώνεται πως έληξε το ημίχρονο με τον Γιάχο να έχει δείξει έξι κίτρινες κάρτες, τρεις για κάθε ομάδα.
20:23
Τα στατιστικά στο πρώτο ημίχρονο στο Παναθηναϊκός-Ηρακλής:

Τελικές (στην εστία): 5 (4) - 1 (0)
Αποκρούσεις: 0 - 2
Κόρνερ: 3 - 0
Οφσάιντ: 1 - 0
Φάουλ: 9 - 8
Κατοχή μπάλας: 53% - 47%
20:35

46':

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
20:36

46':

Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Μπουλούτ περνάει στη θέση του Τσιλιανίδη.
20:38

47':

Επικίνδυνη φάση για τον Ηρακλή, με τον Βέλλιο να κάνει την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά με στόχο να βρει κάποιον εκ των Μοντέιρο ή Λεοζίνιο στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ο Μέστο έδιωξε σωτήρια με τάκλιν.
20:39

49':

Εντυπωσιακή απόκρουση του Στιλ σε εξ επαφής κεφαλιά του Βέλλιου αλλά προηγουμένως ο βοηθός διαιτητή είχε σηκώσει το σημαιάκι για οφσάιντ. Ακόμα και να κατέληγε η μπάλα στα δίχτυα δεν θα μετρούσε το γκολ.
20:45
Αρκετά "ελεύθερο" το παιχνίδι στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αμφότερες το γκολ, ο Παναθηναϊκός για το 3-0 και ο Ηρακλής για να κάνει το 2-1 και να ξαναμπεί στο ματς.
20:46

56':

Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να πετύχει και τρίτο τέρμα, με τον Χουάντερσον να βγάζει με δυσκολία σε κόρνερ το εξαιρετικό πλασέ στην κίνηση του Μπεργκ.
20:47
Στη φάση με πρωταγωνιστή τον Μπεργκ, η εξαιρετική κάθετη πάσα στον Σουηδό βγήκε από τον Βιγιαφάνιες.
20:48

59':

Συρτό σουτ του Μπεργκ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην αγκαλιά του Χουάντερσον.
20:51

62':

Ωραία ενέργεια από τον Μπεργκ ο οποίος "τσίμπησε" τη μπάλα μέτα από γύρισμα του Μέστο και την έφερε μπροστά του, όμως έβαλε περισσότερη δύναμη στη μπάλα και ο Λέτο δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίχτυα.
20:52

64':

Ο Μπεργκ έγινε αποδέκτης της μπάλας για μία ακόμα φορά κοντά στην περιοχή του Ηρακλή, γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ, με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει σταθερά.
20:55

65':

Πρώτη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, με τον Αμπέιντ να παίρνει τη θέση του Εβανζελίστα.
20:58

68':

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό ο οποίος κάνει το 3-0 με τον Μπεργκ. Ο Βιγιαφάνιες έδωσε στον Σουηδό, εκείνος κατάφερε να περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Καρασαλίδη και με πλασέ με το δεξί νίκησε τον Χουάντερσον.
20:59
Αυτό ήταν το 10ο γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο φετινό πρωτάθλημα για το "τριφύλλι".
21:02

72':

ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό που κάνει το 4-0 με τον Μολέντο. Ο Λέτο εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Χουάντερσον, για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.
21:03

74':

Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ αντικαθίσταται από τον Μαμούτε, με τον Σουηδό φορ να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους του "τριφυλιού".
21:03
Οι τελικές προσπάθειες είναι 10 για τον Παναθηναϊκό (9 εντός εστίας) και 2 για τον Ηρακλή (1 εντός εστίας).
21:05

76':

Εξαιρετικό σουτ του Βιγιαφάνιες λίγο έξω από την περιοχή, αναγκάζει τον Χουάντερσον να πέσει στη δεξιά γωνία του και να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Αυτό ήταν το 7ο κόρνερ για τους "πράσινους", με τον Ηρακλή να μην έχει προς το παρόν κάποιο κερδισμένο κόρνερ.
21:05

77':

Κίτρινη κάρτα στον Κουτρουμπή.
21:07
Ο Ηρακλής έκανε στο 71ο λεπτό τη δεύτερη αλλαγή του , με τον Στάμου να παίρνει τη θέση του Ιντζόγλου.
21:08

79':

Καλή στιγμή για τον Ηρακλή, με το δυνατό σουτ του Βέλλιου μετά από εκτέλεση φάουλ να βρίσκει τον Στιλ σε ετοιμότητα, καθώς έπεσε στην αριστερή γωνία του και έβγαλε σε κόρνερ.
21:09

81:

Τρίτη αλλαγή για τον Ηρακλή. Ο Ζαμπάζης πήρε τη θέση του Σαραμάντα.
21:10

81':

Τελευταία αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: ο Βιγιαφάνιες παραχωρεί τη θέση του στον Μπουμάλ.
21:11

82':

Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, με το μονοκόμματο σουτ του Λέτο να βρίσκει στο κεφάλι τον Κυριακίδη και η μπάλα να φεύγει κόρνερ.
21:13

83':

Ο Μολέντο άγγιξε το χατ-τρικ! Ο Αμπέντ έκανε το συρτό σουτ και ο Χουάντερσον απέκρουσε, με τον Μολέντο να προσπαθεί με προβολή να γράψει το 5-0 αλλά τον Μπουκουβάλα να αποσοβεί το γκολ.
21:13

84':

Κίτρινη κάρτα για τον Στάμου.
21:15

86:

Σουτ του Αμπέντ, ο Χουάντερσον πέφτει στη δεξιά γωνία του και να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
21:16
Ο Παναθηναϊκός μετράει μέχρι στιγμής 15 τελικές προσπάθειες, με 14 εξ αυτών να είναι εντός της αντίπαλης εστίας!
21:17

89':

Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή, χωρίς να ανησυχήσει τον Χουάντερσον.
21:19
Συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά. Ο έξτρα χρόνος θα είναι τρία λεπτά.
21:21

92':

Παραλίγο και πέμπτο γκολ από τον Παναθηναϊκό. Ο Μπουμάλ συνέκλινε από τα δεξιά και έκανε το φαλτσαριστό σουτ λίγο εξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χουάντερσον.
21:21
Μπήκαμε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
21:22
Τελικό αποτέλεσμα: Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-0 με δύο γκολ από τον Μπεργκ και άλλα τόσα από τον Μολέντο.
21:23
Παπαδόπουλος: "Μπορώ να διορθώσω πολλά, όχι όμως και την ψυχή και το πάθος κάθε παίκτη"
21:24
Στραματσόνι: "Δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι".
21:25
Αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Παναθηναϊκός σκοράρει τέσσερα γκολ φέτος στη Λεωφόρο, καθώς το είχε κάνει και απέναντι σε Καλλονή και Παναιτωλικό.
21:26
Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το ματς με 17 τελικές προσπάθειες (14 εντός εστίας) ενώ ο Ηρακλής είχε μόλις 4 (εντός έστίας). Η κατοχή της μπάλας ήταν 56% για τους γηπεδούχους και 44% για τους φιλοξενούμενους.
21:28
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη της αναμέτρησης στη Λεωφόρο, που βρήκε τον Παναθηναϊκό νικητή με 4-0 επί του Ηρακλή. Καλό σας βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK