Νίκησε το φαβορί, δηλαδή το... "Χ" στο Λαμία - Απόλλων Σμύρνης

Το "Χ" στο Λαμία - Απόλλων Σμύρνης πλήρωσε 1,36 στις στοιχηματικές εταιρίες και... ήρθε, αφού οι δυο ομάδες ήταν κακές και το 0-0 έμοιαζε δίκαιο αποτέλεσμα. Συνθήματα και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στην εξέδρα.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
lamia apollon EUROKINISSI

Ένα παιχνίδι που σήκωσε μεγάλη συζήτηση πριν τη σέντρα λόγο του "Χ" που είχε πέσει σε απόδοση... Μπαρτσελόνα, τελείωσε ακριβώς όπως το περίμεναν κάποιοι. Τραγικό θέαμα, φάσεις με το σταγονόμετρο και φυσικά χωρίς γκολ.

Η Λαμία είχε 2-3 καλές στιγμές με τον κεφάτο Παντελιάδη που πάλευε μόνος, ενώ ο Απόλλωνας έχασε δυο φάσεις με τους Κονέ και Ελμπάζ που σημάδεψαν τα... πουλιά. Στο 92ο λεπτό μάλιστα ο Παπάζογλου είδε την κόκκινη κάρτα, αφού έκανε καθυστερήσεις!

Ο κόσμος στην εξέδρα δυσανασχέτησε με όσα είδε και οι αποδοκιμασίες δεν άργησαν να έρθουν.

"Παίξτε μπάλα, παίξτε μπάλα" και " πέστε κάτω", ακούστηκε κάποια στιγμή ενώ με το σφύριγμα της λήξης τα σφυρίγματα ακούστηκαν μέχρι την... Αθήνα.

Πάντως με το "Χ" βολεύτηκαν και οι δυο, φτάνοντας τους 26 πόντους, την ίδια ώρα που η Κέρκυρα έχει 21 και αγωνίζεται στο "Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Τσούκαλος (69' Φράγκος), Μπούντνικ (85' Κουτρομάνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Ζησόπουλος, Ναδάλες (31' Κούρος), Κοντοές, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Χουάρες, Κονέ, Ελμπάζ (85' Ανιέτε), Αλμπάνης (46' Σιατραβάνης).

Σκόρερ: -

News 24/7

24MEDIA NETWORK