Την Παρασκευή κρίθηκε η αναβολή, η Λίγκα ήξερε από το πρωί του Σαββάτου

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας αναβολής παίχθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Κομοτηνής στο περιθώριο του αγώνα του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακού.

Την Παρασκευή κρίθηκε η αναβολή, η Λίγκα ήξερε από το πρωί του Σαββάτου

Η έκθεση της τεχνικής εταιρίας που έχει υπό την ευθύνη της το χλοοτάπητα του γηπέδου των ακριτών είχε συντάξει την έκθεσή της από την Παρασκευή (!) κατόπιν δικής της πρωτοβουλίες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η δε έκθεση κοινοποιήθηκε, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη Λίγκα το Σάββατο το πρωί οπότε ότι παρακολουθήσαμε πριν την υποτιθέμενη σέντρα από τη διαιτητή Δελφάκη ήταν απλά ένα τελετουργικό που έπρεπε να γίνει (προφανώς για το τυπικό της υπόθεσης).

Η έκθεση έτσι και αλλιώς δεν άφηνε περιθώρια διεξαγωγής του αγώνα οπότε γεννάται το ερώτημα γιατί έπρεπε να ακολουθηθεί όλο το τελετουργικό που προβλέπουν οι κανονισμοί και γιατί η πληροφορία περί ύπαρξης έκθεσης ήρθε στο φως της δημοσιότητας μόνο όταν ο Δελφάκης αποσύρθηκε στα αποδυτήρια.

Το γεγονός είναι ένα. Ο,τι η αναβολή κρίθηκε ουσιαστικά από την Παρασκευή και απλώς ανακοινώθηκε το Σάββατο. Καλό θα ήταν πάντως τόσο η Λίγκα όσο και η ΠΑΕ Πανθρακικός (που υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να παρέμβει με έργα τώρα για να βελτιώσει την εικόνα) να δώσουν στη δημοσιότητα την έκθεση για να δούμε τι ακριβώς ισχυρίζεται η εταιρία.

Διαβάστε ακόμη

Πανθρακικός-Ολυμπιακός: Τι προβλέπει ο ΚΑΠ

News 24/7

24MEDIA NETWORK