Τον Ηρακλή δεν τον ξεγράφεις, τον Ηρακλή!

Σε ένα ματς "ο θάνατος σου η ζωή μου" ο Ηρακλής αποδείχθηκε εφτάψυχος και με "χρυσό" γκολ του Δώνη στο δεύτερο ημίχρονο πήρε το ντέρμπι της παραμονής κόντρα στον Λεβαδειακό. Ένα κουβάρι στο τέλος οι παίκτες του Γηραιού, αποβλήθηκε στον... πάγκο ο Περόνε.

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
iraklis panigiriki MOTIONTEAM

Με το καλημέρα οι δυο ομάδες έδειξαν πως θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και μάλιστα δεν έλειψαν τα δυνατά μαρκαρίσματα, με τον διαιτητή Κομίνη, ωστόσο, να κρατά σωστά τις κάρτες στο τσεπάκι του. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις, με τον Λεβαδειακό να απειλεί δυο φορές τους Μιλιάζες και Καραμπουέ και τον Ηρακλή με προβολή του Τζανετόπουλου.

Τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο Γηραιός άρχισε να πιέζει και αμέσως πήρε τα ηνία του αγώνα. Στο 47' ο Περόνε βρήκε ωραία Λεοζίνιο, όμως αυτός αν και είχε ελεύθερο πεδίο σούταρε άουτ. Το γκολ για τον Ηρακλή ήρθε τελικά στο 58ο λεπτό. Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και ο Χρήστος Δώνης με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά το ματς έγινε... ροντέο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει με λάθος τρόπο, ενώ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προσπαθούσε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα στην κόντρα. Στο 75' ο Περόνε τα... πήρε και παραλίγο να αποβληθεί (είδε κίτρινη), ενώ στο 79ο λεπτό ο Χουάντερσον έπιασε το σουτ του Καραμπουέ και κράτησε το μηδέν. Τελικά ο Αργεντινός είδε και δεύτερη κάρτα αλλά στον... πάγκο!

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με όλη την ομάδα του Ηρακλή να γίνεται ένα κουβάρι στο τέλος και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Κούρος (Γροντής 52'), Ιντζόγλου, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Δώνης, Στάμοy, Μοντέιρο (Μπαστακός 56'), Λεοζόνιο, Περόνε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ουόν, Βούρος (Μουλόπουλος 79'), Κουλιμπαλί, Ζεζίνιο (Λάτσι 74'), Καλτσάς, Καραμπουέ, Σίλβα, Βασιλείου.

Σκόρερ: 1-0 (Δώνης 58').

News 24/7

24MEDIA NETWORK