Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, ο Ατρόμητος συνέτριψε τον Πανιώνιο με 4-0 στο Περιστέρι και πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τρία γκολ στα πρώτα 26 λεπτά οι παίκτες του Παράσχου, δύο ο Παπαδόπουλος.

Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

H εικόνα του αγώνα

Η...σαρωτική απόδοση του Ατρομήτου στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε κανένα περιθώριο στο φιλοξενούμενο Πανώνιο. Από τη στιγμή που οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν μόλις στο 3' με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου, έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και αφήνοντας έξυπνα χώρο στον αντίπαλο, χτύπησαν ανελέητα στο ανοιχτό γήπεδο.

Το σκορ ανέβηκε στα επίπεδα του 3-0 μέσα σε τρία λεπτά αφού ο Νάστος ολοκλήρωσε ιδανικά πάσα του Παπαδόπουλου στο 23' ενώ στο 26' σκόρερ χρίστηκε και πάλι ο Ελληνας στράικερ μετά από πάσα του Μπρίτο, επίσης σε φάση αντεπίθεσης. Ο Πανιώνιος, που ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του, προσπάθησε να αντιδράσει με μία ανούσια κατοχή της μπάλας και χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες, τουλάχιστον κατά το πρώτο μέρος.

Ο Αναστόπουλος προσπάθησε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του ρίχνοντας στο ματς στο Λάσνικ αλλά του κάκου. Ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το ματς με σωστή κυκλοφορία της μπάλας και στο 63' έφτασε σ' ένα ακόμη γκολ με το τελείωμα του Ούμπιδες μετά την ασθενή απόκρουση του Ανέστη.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Ατρόμητο να πατά φρένο αφού έτσι και αλλιώς το τρίποντο είχε εξασφαλιστεί. Ο Παράσχος μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει τον Παπαδόπουλο και να δει αγωνιζόμενο τον Φωτάκη αλλά και να τσεκάρει για πρώτη φορά τον Κιβρακίδη (ντεμπούτο) ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος δεν έδειχνε διατεθειμένος να παλέψει με τόσο βαρύ σκορ στην πλάτη.

MVP

Τούτη την ώρα, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο πιο φορμαρισμένος Ελληνας επιθετικός. Με δύο γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του ο "Παπ" πιστοποίησε και την ποιότητά του αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αν συνεχίσει έτσι, την κλήση για το Μουντιάλ δεν την χάνει.

Αδύναμος Κρίκος

Ολοι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου διότι συμβιβάστηκαν πολύ εύκολα με τη μοίρα τους κάτι που αν μην τι άλλο δεν έκαναν εφέτος σε σχεδόν κανένα άλλο παιχνίδι τους.

Σχόλιο

Το σκορ τα λέει τώρα. Ο Ατρόμητος αποτελεί πρότυπο αγωνιστικής συνέπειες και συνέχειας και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμα και τώρα που ο Γιώργος Σπανός περνά τη δική του περιπέτεια. Ο Πανιώνιος οφείλει να αναζητήσει στα επόμενα παιχνίδια τους βαθμούς που χρειάζεται για να σωθεί.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης (66' Μπάλλας), Δημούτσος, Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (84' Κιβρακίδης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος (75' Φωτάκης)

Πανιώνιος: Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Ντούνης (64' Καμπάνταης), Κολοβός, Αραβίδης, Γιάννου (46' Λάσνικ)

Εικόνες από το Περιστέρι

Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0
Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0
Ατρόμητος-Πανιώνιος 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK