Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0 (VIDEOS)

Ο Ατρόμητος επικράτησε πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 του Πανθρακικού στο Περιστέρι, παραμένοντας σε τροχιά Play Off. Το δρόμο προς τη νίκη άνοιξε ο Μαρσελίνιο με τρομερό γκολ.

Ατρόμητος - Πανθρακικός 2-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια μπήκαν στην αναμέτρηση με στόχο να επιβάλλουν το δικό τους ρυθμό. Αντίθετα, ο Πανθρακικός έκλεισε τους χώρους και προσπάθησε μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει την εστία του Γκορμπούνοφ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε στο 19ο λεπτό, όταν ο Ναπολεόνι έκανε το ανάποδο ψαλίδι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αθανασιάδης έπεσε στην αριστερή γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα οι Περιστεριώτες πήραν το προβάδισμα με εκπληκτικό γκολ του Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε ωραία κίνηση έξω από την μεγάλη περιοχή και από διαγώνια θέση επιχείρησε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "γάμα" του Αθανασιάδη.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τον Τζάνη και τον Ντιγκινί. Οι παίκτες του Ατρομήτου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά, ώστε να επωφεληθούν από πιθανό λάθος της άμυνας του Πανθρακικού.

Η πίεση "απέδωσε καρπούς" καθώς ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ούμπιδες διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με όμορφο πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Ναπολεόνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κομοτηνής ισορρόπησε τον αγώνα, χάνοντας αρκετές καλές ευκαιρίες, όμως ο Γκορμπούνοφ όποτε χρειάστηκε δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ατρομήτου προτίμησαν να "κλειδώσουν" τη νίκη, κλείνοντας τους χώρους και απειλώντας κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Πανθρακικός άσκησε ασφυκτική πίεση, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην διεκδίκηση του αγώνα, αλλά οι Περιστεριώτες είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, έλεγξαν το ρυθμό και δεν άφησαν περιθώρια... αισιοδοξίας στην ομάδα Μάνουελ Ρόκα.

MVP

O Στέφανο Ναπολέονι δεν πέτυχε γκολ αλλά μοίρασε μία εξαιρετική ασίστ στον Χαβιέ Ούμπιδες. Παράλληλα, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, βάζοντας δύσκολα στους αμυντικούς του Πανθρακικού, οι οποίοι αναγκάστηκαν να τον... κυνηγούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ιταλό επιθετικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Παπέ Εμπό ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του δεύτερου γκολ του Ατρομήτου, καθώς έκανε το λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Χαβιέ Ούμπιδες και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Περιστερίου

Σχόλιο

Σημαντικό "τρίποντο" για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που την διατηρεί σε τροχιά Play Off. Αντίθετα, ο Πανθρακικός παραμένει σε... μπελάδες όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κατσουράνης, Δημούτσος (65' Μπάλλας), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο (77' Κούρος), Ναπολεόνι, Καράσκο (65' Πίτου Γκαρσία)

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης (54' Μάρτινις), Τσουμάνης (60' Ίγκορ), Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Εμπόου, Τζάνης, Βιγιαφάνε, Μεχία, Κάσες (81' Μπαλδά), Ντιγκινί

News 24/7

24MEDIA NETWORK