Τρένο ο Ηρακλής, "κόλλησε" ο Πανιώνιος!

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές έφτασε ο Ηρακλής που έφυγε με το διπλό (2-1) από τα Ιωάννινα και ελπίζει στην παραμονή του στη Super League. "Κόλλησε" στο 1-1 με τον μαχητικό Πλατανιά ο Πανιώνιος. Τρομερό γκολ και νίκη για τον Παναιτωλικό, χωρίς σκορ τα ματς σε Τρίπολη και Περιστέρι.

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-2

Τη σημαντικότερη νίκη της αγωνιστικής πήρε αναμφίβολα ο Ηρακλής στα Ιωάννινα. Ο Γηραιός που στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να έχει πάρει "φωτιά", με τους παίκτες του παρά τα προβλήματα να πιστεύουν στην παραμονή, πέρασε σαν σήφουν από την έδρα του ΠΑΣ, επικρατώντας με 2-1.

Το σκορ άνοιξε ο δανεικός από τον Ατρόμητο, Μιχάλης Μπαστακός, με φοβερό σουτ στο 11ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος και το λάθος του κίπερ του ΠΑΣ. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Δώνης "κλείδωσε" τη νίκη, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν σε 2-1 στο 83ο λεπτό με τον Βιδάλ. Στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Δώνη.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης):Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (68' Κοροβέσης), Ναδάλες (61' Βιντάλ), Ακόστα, Ζαϊρο, Γιάκος (71' Μαμπουλού)

Ηρακλής (Παντελίδης):Χουάντερσον, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (82' Πασάς), Λεοζίνιο (94' Βοσνακίδης), Γροντής (68' Αγγελόπουλος), Μπαστακός

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-1

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΤΣΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΤΣΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς κατάφερε να "παγώσει" τη Νέα Σμύρνη μετά από μόλις 10 λεπτά αγώνα. Μετά από ασίστ του Ντεβέσα, ο συνήθης ύποπτος Γιακουμάκης νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-0 των Κρητικών. Ο Πανιώνιος ανέβηκε, έψαξε την ισοφάριση και τελικά τη βρήκε στο 65' με τον Μπεν.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Καρυπίδης βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή, με αποτέλεσμα να δοθεί πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το τελικό 1-1. Ένα αποτέλσμα που διατηρεί τον Πανιώνιο στην 3η θέση με 52 βαθμούς.

Πανιώνιος(Μιλόγεβιτς):Γιαννιώτης, Πλιάτσικας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (68' Σαββίδης), Μασούντ (90' Ταπόκο), Μπεν, Ενγκόνγκ (56' Λάμπρου)

Πλατανιάς(Παράσχος):Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Γιορέντε, Ντεβέσα (65' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος (65' Σίγκνιεβιτς), Γιακουμάκης (89' Αποστολόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-0

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Βέροια είχε αποδεχθεί τη μοίρα της. Γνώριζε από πριν πως η κατάσταση δεν σώζεται και απλά στο Αγρίνιο... έπεσε και μαθηματικά. Μετά το γκολ του Παναιτωλικού στην ουσία δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια φορά την εστία του Κυριακίδη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με το φοβερό γκολ του Ρόσα και κράτησαν το 1-0 μέχρι και το τέλος του αγώνα. Μπορεί να μην... καίγονταν για την νίκη καθώς δεν κυνηγούν κάποιο στόχο, ωστόσο ανέβηκαν στους 31 και βρίσκονται στην 10η θέση του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου, Ρέι, Λόπες, Ρόσα, Μαρκόβσκι

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78' Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67' Μίλιεβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ 0-0

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ματς στην Τρίπολη μεταξύ Αστέρα και Ξάνθης. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν πολλές φάσεις προς τις δύο εστίες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Αστέρας είχε 3 σουτ στο στόχο, ενώ η Ξάνθη μόλις 1!

Αν και ο Γιουνές μας έχει συνηθήσει στα εκτός έδρας γκολ, οι Τριανταφυλλόπουλος και Σελίν του έβαλαν δύσκολα και δεν τον άφησαν να πλησιάσει τον Μάρκους Μπεργκ στην μάχη που δίνουν για το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Η Ξάνθη παράλληλα έχασε και την ευκαιρία να παραμείνει κοντά στην ΑΕΚ, αφού πλέον οι "κιτρινόμαυροι" άνοιξαν τη διαφορά στους 4 βαθμούς στην μάχη για την πρώτη πεντάδα.

Αστέρας (Βεργέτης):Αθανασιάδης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σέλιν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς (76' Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Ιωαννίδης (62' Χαμντανί), Φαρίνια (67' Γκοντό), Μάσα, Μανιάς.

Ξάνθη (Λουτσέσκου):Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Καρασανίδης, Λισγάρας, Ουάλας, Λουσέρο, Καμαρά (53' Ντε Λούκας), Σολτάνι, Βασιλακάκης, Λάζιτς (54' Πιτσέλι), Γιουνές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ 0-0

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε στο Περιστέρι είδαμε γκολ με τον Ατρόμητο και την ΑΕΛ να μένουν στο 0-0 μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά βρήκαν σε πολύ καλή μέρα την άμυνα των "βυσσινί", καθώς και τον τερματοφύλακά τους, Θεοδωρόπουλο.

Από την άλλη, η ΑΕΛ έδωσε μεν χώρο στους Περιστεριώτες, αλλά ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και λίγο έλειψε να "κλέψει" τη νίκη στο φινάλε. Ο Ατρόμητος δεν κυνηγάει κάτι στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, την ώρα που η ομάδα η ομάδα του Πάους δίνει μάχη μαζί με Λεβαδειακό και Ηρακλή για την παραμονή στην κατηγορία.

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κατράνης, Μανιάτης, Ουμπίδες, Τόνσο (69' 69' Πλατέλλας), Λημνιός, Ντιγκινί, Ντάουντα (84' Λε Ταλέκ).

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεωδορόπουλος, Ρέντζας (62' Τσίμο Ναβάρο), Φάρκας, Γκόλιας, Μονιάκης (78' Κουτσιανικούλης), Φατιόν, Αναστασόπουλος, Βαρέλα (61' Αβραάμ), Αγκάνοβιτς, Ντέλεσιτς, Ναζλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK