Νίκησε τον Ολυμπιακό και σώθηκε ο Απόλλωνας!

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη γνωστή προβληματική του εικόνα και στην "Ριζούπολή" με αποτέλεσμα να χάσει 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης, που εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην Super League Σουρωτή και τη νέα περίοδο. Δεν δόθηκε πέναλτι στους "ερυθρόλευκους" στο τέλος.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
albanis apollon olympiakos EUROKINISSI

Τι είχε Ολυμπιακέ, τι είχε πάντα. Το πανέμορφο γκολ του Χρήστου Αλμπάνη μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο γέμισε με άγχος τους "ερυθρόλευκους" που έχασαν μεν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, όμως στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν φλύαροι.

Φορτούνης στο 22' και Ανσαριφάρντ έχασαν σπουδαίες ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σημαδεύει το δοκάρι και τον Ιρανό να νικιέται από τον εκπληκτικό Χουάντερον.

Το παιχνίδι πάντως έγινε... ροντέο στο τέλος, όταν στο 88ο λεπτό ο Ολυμπιακός ζήτησε σωστά πέναλτι. Μετά από μπέρδεμα στην περιοχή, ο Νικολάου έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Κοντοέ που "έκρυβε" την εστία.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης δεν έδωσε παράβαση και αμέσως ένας κόκκινος... κύκλος από παίκτες των φιλοξενούμενων τον πλησίασε. Τελικά την πλήρωσε ο Μάριν με κίτρινη κάρτα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φάση που διαμαρτύρονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού και στο πρώτο μέρος ζήτησαν φάουλ του Χουάντερσον στην περιοχή πάνω στον Κούτρη. Με αυτό το 1-0, ο Απόλλωνας Σμύρνης εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας (73' Μπαρτολίνι), Ζησόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χουάρες (68' Μενδρινός), Κονέ (23' Σιατραβάνης), Αλμπάνης, Ελμπάζ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κόντης): Προτό, Κούτρης (14' Χατζισαφί), Νικολάου, Ένγκελς, Ομάρ, Ρομαό (59' Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μιραλάς (59' Βρουσάι), Μάριν, Ανσαριφάρντ.

Σκόρερ: 1-0 (1' Αλμπάνης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK