Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη, επιστροφή Καλογερόπουλου

Η ΚΕΔ επέλεξε τον Τάσο Παπαπέτρου να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Πανιωνίου και του ΠΑΟΚ. Επιστροφή για τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλου που επιλέχθηκε ως τέταρτος στο Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα. Δείτε αναλυτικά τους διαιτητές της 28ης αγωνιστικής.

Παπαπέτρου στη Νέα Σμύρνη, επιστροφή Καλογερόπουλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Xαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε 4ος διαιτητής στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, επιστρέφει στη... δράση, 1,5 μήνα μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, οπότε και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (ο 33χρονος διαιτητής είχε πάρει χαμηλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο).

Μαζί με τον Καλογερόπουλο επιστρέφει και ο βοηθός Αλέξανδρος Γρεβένης που στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε "χρεωθεί" την αποβολή του Μποτία για το μαρκάρισμα στον Αραβίδη, ήταν και αυτός σε τιμωρία και ορίστηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βέροια.

Ο Καλογερόπουλος με βοηθό τον Γρεβένη, την προηγούμενη Τρίτη είχαν οριστεί από την UEFA στον αγώνα της Ρωσίας με την Γερμανία (0-2) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2017.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής:

Κυριακή (03/04, 19:00)

Kαλλονή - ΑΕΚ: Θάνος (Γρεβενών), Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Χαρίσης (Γρεβενών), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός: Κιοτζένης (Ξάνθης), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)

Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Γκάγκας (Λάρισας), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου)

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Πυλαρινός (Ζακύνθου), 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Ολυμπιακός – Πανθρακικός: Φουκάκης (Ηρακλείου), Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Καλφάκης (Χανίων), 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Παναθηναϊκός - Βέροια: Σελίμος (Λακωνίας), Βοηθοί: Καρσιώτης (Κορινθίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Εύβοιας), 4ος: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Πλατανιάς – Ξάνθη: Κύζας (Δράμας), Βοηθοί: Σίπκας (Πέλλας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), 4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

News 24/7

24MEDIA NETWORK