Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1 (VIDEOS)

Ο Λεβαδειακός έφυγε με το σπουδαίο διπλό από το Αγρίνιο με γκολ του Μιλοσάβλιεβ. Συνεχίζει την κατηφόρα η ομάδα του Χάβου που έχει να σκοράρει από τις 14 Φεβρουαρίου, αγκαλιά με τη σωτηρία ο Λεβαδειακός.

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1 (VIDEOS)

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα του αγώνα:

Ο Λεβαδειακός επιχείρησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους καθώς στα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προσπάθησαν να απειλήσουν με παραβίαση την εστία του Ράφαελ. Στο 9' ο Πουλίδο δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ στο 17' ο Κώτσιος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πελέ, έστειλε την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο οι Αγρινιώτες άρχισαν να ανακάμπτουν και κατάφεραν στη συνέχεια να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Στο 25' μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μαρτίνες από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο Μορένο, ο οποίος από πολύ καλή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 31' μετά από κάθετη πάσα του Μπεχαράνο, ο Ρουσκουγιέδα βρέθηκε απέναντι από τον Σηφάκη, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα των Βοιωτών. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με το 0-0 να παραμένει ωστόσο μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε για τον Λεβαδειακό στο 64', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πελέ από δεξιά, ο Γιακουμάκης με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Ο ρυθμός των γηπεδούχων στη συνέχεια άρχισε να πέφτει και οι Βοιωτοί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τη ζημιά. Στο 72', μετά από ωραία ενέργεια του Γιακουμάκη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μιλοσάβλιεβ την έσπρωξε στα δίχτυα για 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

Το γκολ του Μιλοσάβλιεβ έφερε εκνευρισμό στους γηπεδούχους οι οποίοι έχασαν τη συγκέντρωσή τους και απέτυχαν να δημιουργήσουν σοβαρές προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

MVP:

Πολύ δραστήριος ο Γιακουμάκης, έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος και λίγο αργότερα μετά από εξαιρετική ενέργεια έδωσε ασίστ στον Μιλοσάβλιεβ.

Αδύναμος κρίκος:

Η γραμμή κρούσης των γηπεδούχων παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και παρά τη διάθεση που υπήρχε από το 25' και έπειτα, το γκολ δεν ήρθε ποτέ και μοιραία ο Παναιτωλικός έχασε το παιχνίδι.

Σχόλιο:

Ο Λεβαδειακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του, την ώρα που ο Παναιτωλικός έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Ήταν ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων με φόρμα αντιστρόφως ανάλογη, με το τελικό αποτέλεσμα να επιβεβαιώνει τα στατιστικά. Ο Λεβαδειακός βλέπει πλέον τον εφιάλτη του υποβιβασμό να απομακρύνεται, ενώ οι Αγρινιώτες δεν μπορούν να θέσουν τις βάσεις για να μπουν στην πεντάδα.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα (66' Λάζαρ), Θεοδωρίδης (56' Μύγας), Μαλεζάς, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Φωτάκης (76' Άλβες).

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Τομάς, Πίντερ (54' Ζίτο), Μάντζιος, Κώτσιος, Πελέ, Γιακουμάκης (92' Κατίδης), Στάθης, Μιροσάβλιεβ (79' Τριποτσέρης), Μιλιάζες και Πουλίδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK