Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-1 (VIDEOS)

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και με τον Μάρτιν Ρόλε να σκοράρει δις στο 23' και στο 66' επικράτησε του Λεβαδειακού στο "Θεοδώρος Κολοκοτρώνης", φτάνοντας στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Εικόνα αγώνα

Ο Ευρωπαίος Αστέρας, δύο και τρεις ταχύτητες πάνω από τον Λεβαδειακό, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην ανατροπή και πήρε τη νίκη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2-1.

Με πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Ρόλε που έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη στη μεσαία γραμμή, αλλά και του εκτελεστή, ως άλλος Ντε Μπλάσις, οδήγησε τον Αστέρα στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με δύο τέρματα (23’, 67’). Ο Κονέ άνοιξε το σκορ για τον Λεβαδειακό στα 24 δευτερόλεπτα! Δύο δοκάρια για τον Αστέρα με τον Μπαράλες στο 42’ και τον Ουσέρο στο 74’.

Οι φιλοξενούμενοι στα 24 δευτερόλεπτα από την έναρξη κατάφεραν να προηγηθούν με τον Κονέ ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε και έφερε την ομάδα του Λεβαδειακού στη θέση του οδηγού. Η συνέχεια άνηκε ολοκληρωτικά στον Αστέρα ο οποίος με καταπληκτική κυκλοφορία, κατοχή και συνδυασμούς… ευρωπαϊκού επιπέδου έφτασε στην ισοφάριση στο 23’.

Εκεί είχαμε αλλαγή ρόλων για Μπαράλες και Ρόλε με τον πρώτο να δημιουργεί κάνοντας τη σέντρα από αριστερά και τον δεύτερο να εκτελεί με κεφαλιά! Η επιθετική λειτουργία με τον Μπαράλες στην κορυφή και πίσω του τους Μάσα, Ρόλε και Μπακασέτα έφερε τις πολλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

Πότε ο Στρατηλάτης και πότε το δοκάρι κράτησαν το σκορ στο 1-1 αφού ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού αντέδρασε εξαιρετικά στο 32’ σε σουτ του Ρόλε και στο 34’ σε κεφαλιά του Μάσα, ενώ το πλασέ του Μπαράλες στο 42’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι! Ο Αστέρας προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή από το ημίχρονο, όμως δεν τα κατάφερε.

Αυτό που προσπάθησε να κάνει ήταν να μπει με τον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος. Και το κατάφερε, αφού, μόλις, στο 48’ είδε τον Χερόνιμο Μπαράλες να πιάνει ακόμη μία κεφαλιά, αλλά η ευκαιρία να μένει ως απειλή, αφού δεν κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα. Στο 55’ ο Αργεντινός δοκίμασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, όμως και πάλι δεν οδήγησε την ομάδα του στο προβάδισμα.

Στο 61' ο Ρόλε είδε τον Στρατηλάτη να αντιδρά στην ενέργειά του, όμως η προειδοποίηση του Αργεντινού θα έβρισκε χώρο για να γίνει πράξη. Έτσι και έγινε. Έξι λεπτά αργότερα οι δυο τους βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι, αλλά αυτή τη φορά νικητής βγήκε ο πρώτος καθώς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 και η ανατροπή έγινε πλέον γεγονός.

Στο 74’ ο Ουσέρο έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, εκτός μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 89' ήρθε η δεύτερη κίτρινη για τον Κονέ που αποβλήθηκε.

MVP

Ο Μάρτιν Ρόλε ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Η συνολική του παρουσία και συνεισφορά στον τρόπο ανάπτυξης του Αστέρα και βεβαίως τα δύο γκολ, ήταν τα στοιχεία που τον ανέδειξαν ως πολυτιμότερο της αναμέτρησης…

Αδύναμος κρίκος

Το κέντρο άμυνας του Λεβαδειακού. Πολλά κενά, πολλά προβλήματα.

Σχόλιο αγώνα

Σε ένα βαρύ τερέν λόγω της βροχής, ο Αστέρας κατάφερε να περάσει "αναίμακτα" τις επόμενες μέρες των πανηγυρισμών για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Με εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας, με διαστήματα καλού ποδοσφαίρου και με ηγέτη τον Ρόλε οι Αρκάδες έφτασαν στο 2-1 με ανατροπή.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα (70' Μουνάφο), Μπακασέτας (58' Πάρα), Μπαράλες (83' Φερνάντες)

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Πιντέρ, Τομάς (71' Γιακουμάκης), Κώτσιος, Ζίτο, Πρόιτς, Νικολακάκης (42' Γεωργιάδης), Κονέ, Μιλοσάβλιεβ (46' Μάντζιος), Βούκσεβιτς, Ορτέγα

Το live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK