"Διπλό" στη Βέροια ο Ηρακλής, ζωντανός στη μάχη της παραμονής

Ο Ηρακλής θριάμβευσε στον "τελικό" κόντρα στην Βέροια επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του στη μάχη της παραμονής στη Super League.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙ Α - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙ Α - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πολύ σκληρός για να πεθάνει! Όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 βαθμούς (του έχουν αφαιρεθεί τρεις για χρέη προς ποδοσφαιριστή αλλά είναι πολύ πιθανό να τους πάρει πίσω αν καταβάλλει τα χρήματα που οφείλει) ο Ηρακλής ταξίδεψε στην Βέροια με μοναδικό στόχο να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της παραμονής και τα κατάφερε.

Το έκανε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού επιβλήθηκε με 2-0 και με τα δύο του γκολ να σημειώνονται στο φινάλε: ο Γροντής ήταν εκείνος που άνοιξε το δρόμο προς μία τεράστια νίκη από πλευράς "Γηραιού" με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με το αριστερό (81') ενώ ο Λεοζίνιο σφράγισε την επιτυχία της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις (92').

Όσον αφορά στα το ματς, όσοι το παρακολούθησαν θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί αφού παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες δεν είναι και από τις... καλύτερες της Super League όπως αποδεικνύει η βαθμολογική τους θέση, στο συγκεκριμένο ματς όχι μόνο τα έδωσαν όλα αλλά δημιούργησαν πλήθος ευκαιριών η κάθε μία για να πάρει το παιχνίδι.

Η Βέροια ολοκλήρωσε το ματς με 12 τελικές (4 εντός εστίας) και ο Ηρακλής με 9 (7 εντός εστίας) και οι δύο γκολκίπερ είχαν... μπόλικη δουλειά, με τους Θεσσαλονικείς να είναι τελικά εκείνοι που χαμογέλασαν στο φινάλε παίρνοντας μία νίκη που τόσο πολύ χρειάζονταν σε μία περίοδο που ο σύλλογος ταλανίζεται από αγωνιστικά, οικονομικά και διοικητικά προβλήματα...

OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

Βέροια (Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Λινάρδος (70' Μπελαΐντ), Στόιτσεφ, Σαρμπόνγκ, Κάλβο (54' Άρτσε), Καπετάνος (80' Τζιώρας)

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Τζανετόπουλος, Κούρος, Σαραμαντάς, Δώνης (69' Αγγελόπουλος), Ιντζόγλου, Γροντής (85' Ρούσσος), Μοντέιρο, Λουκίνας (56' Λεοζίνιο), Πασάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK