Καλλονή - Εργοτέλης 2-0

Στην επιστροφή της στη φυσική της έδρα, η Καλλονή επιβλήθηκε του Εργοτέλη με 2-0. Συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις έδωσε η νησιωτική ομάδα, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Καλλονή - Εργοτέλης 2-0

Το live του αγώνα

Η Καλλονή επέστρεψε στη φυσική της έδρα στη Μυτιλήνη και υποδέχθηκε τον Εργοτέλη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Super League. Με 3-5-2 κατέβασε την ομάδα του ο Γιάννης Ματζουράκης, ενώ ο κόουτς του Εργοτέλη, Φερνάντο, επέλεξε ένα 4-4-2.

Οι γηπεδούχοι με την ώθηση του κόσμου τους, μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και άρχισαν να απειλούν από νωρίς την εστία του Τσέρτσι.

Σκληρές ήταν οι μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, με το διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Ζαχαριάδη να δίνει αρκετά φάουλ και στις δύο ομάδες. Μετά τα μισά του πρώτου μέρους, ο Εργοτέλης έδειξε να πατάει καλύτερα κι άρχισε να πιέζει την άμυνα της Καλλονής, έχοντας μια-δύο καλές ευκαιρίες.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση στο 43', με τον Καλτσά να πιάνει ένα τρομερό σουτ από απόσταση 40 μέτρων, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Τσέρτσι.

Με την επανάληψη, η Καλλονή ήταν αυτή που έδειξε μεγαλύτερη διάθεση να σκοράρει και να κλειδώσει το ματς. Οι παίκτες του Εργοτέλη έδειχναν να χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους και άρχισαν να κάνουν άσκοπα φάουλ. Τα νεύρα έφεραν και την αποβολή του Μέγι στο 79' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα (89'), η Καλλονή πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Γιορέντε, ο οποίος με σουτ κρέμασε τον Τσέρτσι και έδωσε το πρώτο τρίποντο της σεζόν στην ομάδα του.

MVP

Ο Κεϊτά. Ο μέσος της Καλλονής έτρεξε τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο παίκτη του γηπέδου και έδειχνε να κυριαρχεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πέρα από τα κοψίματα που έκανε, μοίραζε και σωστά τη μπάλα στους συμπαίκτες του, βοηθώντας την Καλλονή να βγαίνει ταχύτατα στις αντεπιθέσεις.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μεγί. Ο αμυντικός του Εργοτέλη, είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες την ώρα που πίεζε για την ισοφάριση. Στο τέλος δε η απουσία του, "βοήθησε" τους παίκτες της Καλλονής να "κλειδώσουν" το παιχνίδι.

Σχόλιο

H Καλλονή έδειξε αρκετά θετικά δείγματα στο παιχνίδι της. Έδωσε συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις μετά το Χ που πήρε στην έδρα του ΠΑΟΚ και πλέον έκανε και σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας του Εργοτέλη. Η επιστροφή στη φυσική της έδρα έδειξε να τη βοηθάει και οι νησιώτες αναμένεται φέτος να είναι ακόμα καλύτεροι από την περσινή χρονιά.

Αντίθετα, ο Εργοτέλης έδειξε να μην έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι του. Οι παίκτες του έκαναν αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή, χαρίζοντας πολλές φορές την κατοχή στους γηπεδούχους. Η ομάδα του Φερνάντο θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά αν θέλει να είναι ανταγωνιστική στη συνέχεια της SuperLeague.

Οι συνθέσεις

Καλλονή( Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ναβάρο (66' Μίνγκας), Γιορέντε (90' Χωριανόπουλος), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μανούσος (82' Πιπίνης), Χουάνμα

Εργοτέλης( Χουάν Φεράντο): Τσέρνι, Χαντί, Μεγί, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ (46' Λυκογιάννης), Χαλκιαδάκης, Άλαν Ντα Σίλβα (73' Παμλίδης), Καζναφέρης (87' Σαϊνάτι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK