Με... χιονόμπαλα του Λέτο, 1-0 την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός

Στη γεμάτη από χιόνι Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Κέρκυρα αλλά τελικά νίκησε 1-0 με το γκολ που πέτυχε ο Σεμπάστιαν Λέτο με κεφαλιά στο 83ο λεπτό. Πρωτόγνωρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη το ματς με συνεχή χιονόπτωση και τρομερό κρύο!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός θα το θυμάται για καιρό. Όχι για τον τρόπο που ήρθε η δύσκολη νίκη με 1-0, αλλά για τη "λευκή" Λεωφόρο και το πυκνό χιόνι που έπεφτε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εικόνες που δεν τις βλέπεις συχνά!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα του Ουζουνίδη που προερχόταν από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα έψαχνε απεγνωσμένα τη νίκη στο εντός έδρας ματς με τη Κέρκυρα και γι' αυτό το λόγο ο Εβρίτης τεχνικός παρέταξε ένα άκρως επιθετικό σχήμα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό με τους Φαίακες να παρατάσσονται αμυντικά και να προσπαθούν να καταστρέψουν το παιχνίδι του αντιπάλου.

Στο 24' σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού με τον Κουρμπέλη να εξαπολύει ένα μακρινό σουτ και τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα το χιόνι γινόταν όλο και εντονότερο με αποτέλεσμα να κάνει δύσκολο το παιχνίδι των δύο ομάδων.

Στην επανάληψη οι φάσεις έρχονταν με το... σταγονόμετρο, όμως από ένα κόρνερ στο 83' ο Λέτο πήρε την κεφαλιά και έλυσε το γόρδιο δεσμό για τους "πράσινους". Η Κέρκυρα δεν βρήκε απάντηση με το 1-0 να είναι και το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέντο, Κουτρουμπής (69' Βλαχοδήμος Π.), Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (86' Μαρινάκης), Μπουμάλ, Λέτο (90+3' Ρέις), Μπεργκ.

ΚΕΡΚΥΡΑ:Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Ανδρεόπουλος (86' Γκόμες), Σιόντης, Γεωργίου (90+1' Παμλίδης), Ζορμπάς, Κόντος (69' Επστάιν), Ντουαλά.

ΤΟ LIVE CHAT

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK