Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Το Σάββατο (29/8,19:15) στο Ολυμπιακό Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, καθώς το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς κρίθηκε ακατάλληλο.

Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Ακατάλληλο κρίθηκε το γήπεδο του Λεβαδειακού από την πυροσβεστική και την αστυνομία, με συνέπεια η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Super League που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (29/8,19:15) να αλλάξει έδρα.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα δύο Σώματα για την καταλληλότητα της έδρας των Βοιωτών αποφασίστηκε ότι οι θύρες 5, 6 και 8, καθώς και το ένα τρίτο της θύρας 1 δεν είναι σε κατάσταση να φιλοξενήσουν θεατές και ως εκ τούτου δεν πήραν το "πράσινο φως".

Ως εκ τούτου, το ματς θα πραγματοποιηθεί ίδια μέρα και ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως είχε συμβεί και πέρυσι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα