Παναθηναϊκός - Καλλονή 4-0

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βοήθησε τον Παναθηναϊκό να σηκωθεί μετά την κατραπακιά από την Καμπάλα και να πάρει μία ευρεία σε έκταση νίκη απέναντι στην Καλλονή με 4-0, αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο. Κορυφαίος και σκόρερ ο Μπεργκ.

Παναθηναϊκός - Καλλονή 4-0
INTIME SPORTS

Εικόνα του αγώνα

Για ακόμη ένα ματς ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με το γνωστό 4-4-2 με ρόμβο, διαμόρφωσε ωστόσο τη δομή της 11άδας του, με τους Μαρινάκη, Λαγό και Αμπέιντ να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα, αντί των Νάνο, Μπούρμπου και Κουτρουμπή που είχαν αγωνιστεί την Πέμπτη απέναντι στην Καμπάλα.

Από την άλλη πλευρά η Καλλονή του Θαλή Θεοδωρίδη παρουσιάστηκε κατά τα 3/11 αλλαγμένη συγκριτικά με την πρεμιέρα, με τους Ούκα, Γιούκαρη και Ελλακόπουλο, να παίρνουν τις θέσεις των Μάρκοβιτς, Κλαντρούμπσκι και Γεωργίου.

Οι πράσινοι παρουσίασαν εντελώς διαφορετική εικόνα, τρεις ημέρες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό τους από την Ευρώπη, με καλή κυκλοφορία, πίεση ψηλά και πολύ περισσότερη κίνηση στο χώρο, κάτι που τους επέτρεψε να προκαλέσουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε πριν από τη συμπλήρωση 10 λεπτών, όταν ο Ζέκα βρέθηκε δεξιά και με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον αμαρκάριστο Καρέλη και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 στο 8'.

Το γρήγορο γκολ επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να απαλλαγούν από το άγχος πολύ γρήγορα, κάτι που τους βοήθησε στη συνέχεια να κάνουν όσο πιο πιστά ό,τι είχαν σχεδιάσει επί χάρτου. Στο 17' ωστόσο τα σχέδια του Αναστασίου διαφοροποιήθηκαν αναγκαστικά, μετά τον τραυματισμό του Νίνη, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Πέτριτς.

Στο 31' ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Καλλονής καθώς ο Ούκα υπό την πίεση του Καρέλη δεν γύρισε σωστά προς τον Χογκ και ο Σουηδός, έτρεξε, μπήκε στη φάση, ντρίμπλαρε τον τερματοφύλακα της Καλλονής και προ κενής εστίας έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία με την Καλλονή να περιορίζεται σε ανασταλτικό ρόλο, δίχως να μπορεί ωστόσο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή των πρασίνων.

Στο 57' μετά από ένα κόρνερ του Πράνιτς προκλήθηκε αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Καρέλης σούταρε από κοντά, ο Χογκ απέκρουσε και ο Ταυλαρίδης με κοντινή προβολή, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι αλλαγές του Θεοδωρίδη (Μάρκοβιτς και Γεωργίου αντί Ούκα και Γιούκαρη), δεν απέδωσαν και μοιραία η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να προβληματίσει ουσιαστικά τους γηπεδούχους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Στο 80' ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμη ένα γκολ, με φάση που άρχισε από τα πόδια του Μπεργκ, ο οποίος βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Καλτσά (έκανε χέρι στην υποδοχή της μπάλας) και αυτός τροφοδότησε τον αμαρκάριστο Πέτριτς που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο.

Τα λεπτά κύλησαν και το τελικό σφύριγμα του Σελιμού βρήκε τους παίκτες του «τριφυλλιού», αλλά και τους οπαδούς να πανηγυρίζουν μια ευρεία σε έκταση νίκη που επούλωσε κάποιες από τις «πληγές» που είχαν ανοίξει με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.

MVP

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι μόνιμη πηγή κινδύνου στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός σκόραρε ξανά, ενώ ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις τους αμυντικούς της Καλλονής, αποδεικνύοντας τη μεγάλη κλάση του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ούκα έκανε τραγικό λάθος στη φάση του δεύτερου γκολ του Παναθηναϊκού, βάζοντας ουσιαστικά «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της Καλλονής να διεκδικήσει κάτι καλό από το παιχνίδι αυτό.

Σχόλιο

Το στοίχημα για τον Παναθηναϊκό ήταν να αντεπεξέλθει ψυχολογικά μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα και το αρνητικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί στις τάξεις των οπαδών. Το γρήγορο γκολ κατεύνασε τα πλήθη και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Αναστασίου να παίξουν δίχως το άγχος που θα γινόταν όλο και μεγαλύτερο με την πάροδο του χρόνου. Έτσι, το «τριφύλλι» κατάφερε να φτάσει σε μια εύκολη νίκη, που αναμένεται να περιορίσει τις αντιδράσεις ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις της Εθνικής. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε χρόνο και τώρα καλείται να βελτιώσει τα κακώς κείμενα, για να παραμείνει εντός των στόχων του στο πρωτάθλημα, μετά την απώλεια έτερου στόχου του, αυτόν της Ευρώπης.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι αποδοκιμασίες στον Πράνιτς από ένα μέρος της εξέδρας, κατά την αντικατάσταση του Κροάτη. Υπήρξαν πάντως και πολλοί που χειροκρότησαν τον μπακ του Παναθηναϊκού.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός:Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς (72' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Νίνης (17' Πέτριτς), Αμπέντ, Καρέλης (78' Καλτσάς), Μπεργκ.

Καλλονή:Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα (54' Μάρκοβιτς), Αντέντζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (65' Γεωργίου), Καλτσάς, Ελακόπουλος (77' Ξύδας), Μανούσος.

Το LIVE της αναμέτρησης

18:29
Καλησπέρα σας από το Απόστολος Νικολαϊδης εδώ όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Καλλονή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. 
18:30
Οι πράσινοι με ανοιχτές πληγές από τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα θέλουν τη νίκη για να επανέλθει εν μέρει η ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο και να γίνει το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα όπου πλέον η κατάκτηση του αποτελεί μονόδρομο. 
18:33
6.32μ.μ. Οι δυο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το καθιερωμένο ζέσταμα.
18:34
Ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με τους Στιλ κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαρινάκη στα δεξιά και αριστερά τον Πράνιτς ενώ στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο έβαλε τους Ταυλαρίδη, Σάντσεθ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Αμπέντ και μπροστά τους οι Καρέλης, Μπεργκ. 
18:35
Ο 42χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στο αρχικό σχήμα τον Αλγερινό ενώ η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με το ματς με την Γκαμπάλα έχει τρεις αλλαγές καθώς δεν παίζουν οι Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής. 
18:38
18:37 Ένα πηγαδάκι έχει στηθεί στο κέντρο του γηπέδου με τους Κουτρουμπή και Καλτσά να συνομιλούν με τον Φώτη Γεωργίου. 
18:42
Έχουμε και επίσημα τις συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Αμπέντ, Καρέλης, Μπεργκ. 

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αντέντζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης, Καλτσάς, Ελακόπουλος, Μανούσος. 
18:44
Στον πάγκο για τις δυο ομάδες οι: 

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Νάνο, Καλτσάς, Πέτριτς και εκτός εικοσάδας έμειναν οι Χουχούμης, Γιαννακόπουλος. 

Καλλονή: Δαύκου, Μάρκοβιτς, Γεωργίου, Βαλλιός, Πιπίνης, Ξυδάς, Γουέρε.  
18:45
18:44 Βρισκόμαστε μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και αυτή την ώρα δεν βρίσκονται περισσότεροι από 2000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.
18:47
18.46 Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε μεσοεπιθετικά πως θα συνεργαστούν οι Νίνης, Αμπέντ οι οποίοι δεν έχουν παίξει ξανά μαζί. Αντίθετα ο Αλγερινός μέσος έχει αγωνιστεί με όλους τους υπόλοιπους της μεσοεπιθετικής γραμμής Λαγό, Ζέκα, Καρέλη, Μπεργκ στη προηγούμενη θητεία του στο τριφύλλι. 
18:51
Με 3-5-1-1 θα παραταχθεί η Καλλονή με τον Θαλή Θεοδωρίδη να επιλέγει τριάδα στο κέντρο της άμυνας τους Αντέτζο, Αναστασιάδη, Ούκα. Μπροστά τους σαν κόφτης ο Καλτσας και μπροστά του οι Γιουκαρής, Κεϊτά. Αριστερά σε ρόλο μπακ-χαφ ο Κρολ και δεξιά ο Τσαμπούρης. Ο Ελλακόπουλος θα είναι πίσω από τον προωθημένο Μανούσο.
18:55
18:54 Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παρά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα προς το παρών στο γήπεδο η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και δεν υπάρχουν γκρίνιες. Αντίθετα έχουν υπάρξει χειροκροτήματα προς τον Στιλ αλλά και κάποιους ποδοσφαιριστές των πράσινων. 
19:00
18:56 Το διαιτητικό τρίο αποτελείται από τους Σπυρίδων Σελίμο (Λακωνία), Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νια), Χρήστο Μπαλτά (Αχαϊας). 

Ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν έχει παίξει ξανά σε κάποιο παιχνίδι στη προηγούμενη θητεία του στην Super League τον Παναθηναϊκό και ούτε σε κάποιο ματς Κυπέλλου. 
19:03
19:03 Οι δυο ομάδες πέρασαν στα αποδυτήρια για να ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες από τους προπονητές τους. 
19:08
19:06 Έγινε ανάκρουση τις ενδεκάδας του Παναθηναϊκού και υπήρξε χειροκρότημα για τους περισσότερους πράσινους ενώ με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Γιάννη Αναστασίου υπήρξαν χαλαρές αποδοκιμασίες.
19:09
Την ίδια ώρα από το πέταλο της Θύρας 13 δεν υπήρξε ούτε χειροκρότημα αλλά ούτε και αποδοκιμασίες. 
19:14
19:13 Οι δυο ομάδες έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση ενώ μετά την ενδεκάδα του τριφυλλιού βγήκε στο γήπεδο και ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος πέρασε απαρατήρητος. 
19:16
Το ματς ξεκίνησε με την Καλλονή στη σέντρα. Την ίδια ώρα υπάρχει μια περίεργη ησυχία στο γήπεδο, ούτε συνθήματα, ούτε τίποτα από τους φίλους του Παναθηναϊκού. 
19:18
2΄ Όπως φαίνεται σε αυτά τα δυο πρώτα λεπτά ο Νίνης παίζει στη κορυφή του ρόμβου και ο Αμπέντ στο αριστερό πλευρό. 
19:20
3' Αρκετά μουδιασμένη η ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο όπου δεν ακούγεται το παραμικρό στην διάρκεια του αγώνα παρά μόνο κάποια χειροκροτήματα στις καλές πράσινες ενέργειες. 
19:21
5' Συμπληρώθηκαν τα πέντε πρώτα λεπτά με τον Παναθηναϊκό να έχει συνέχεια τη μπάλα στα πόδια του και να προσπαθεί να βρει διαδρόμους. 
19:23
8΄ Ο Γιάννης Αναστασίου δίνει κάποιες οδηγίες στον Αμπέντ για το που να κινείται. 
19:24
9' ΓΚΟΛ. Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με τον Καρέλη.
19:24
9' Ο Σάντσεθ έκανε ωραία μπαλιά στο δεξί φτερό προς τον Ζέκα, ο Πορτογάλος πρόλαβε την μπάλα και έκανε μια ωραία σέντρα με τον Καρέλη με κοντινό πλασέ να νικάει τον Χογκ και να ανοίγει το σκορ για τους πράσινους. Ένα γκολ που ήθελε το τριφύλλι. 
19:28
12' Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο γκολ υπήρξε χειροκρότημα μόνο από τις γύρω θύρες του γηπέδου και όχι από το πέταλο των οργανωμένων. Ίσως με τη στάση τους αυτή θέλουν να περάσουν και πάλι το μήνυμα για ¨ανοχή τέλος". 
19:30
14' Αψιμαχία στην Λεωφόρο όταν ο Καλτσάς με δυο πόδια σήκωσε τον Μπεργκ και ο Σουηδός γύρισε να ζητήσει τον λόγο και ο Καλτσάς έσπρωξε φορ των πράσινων. Με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση.
19:31
15΄Κίτρινη στον Καλτσά από τον Σελίμο. 
19:32
16' Ο Νίνης αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο και ο Μλάντεν Πέτριτς αναμένεται σε λίγα λεπτά να πάρει την θέση του. 
19:33
17' Η ώρα της αλλαγής για τον Παναθηναϊκό με τον Πέτριτς αντί του Νίνη. 
19:36
19' Να σημειώσουμε ότι ο Νίνης είχε συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Κώστα Τσάνα για τα ματς της Εθνικής Ελλάδος και φυσικά αν ο τραυματισμός του είναι έστω και μια θλάση δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.
19:37
20' Έχουμε συμπληρώσει είκοσι λεπτά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να προηγείται να έχει την υπεροχή και να ψάχνει ένα ακόμη γκολ. 
19:38
21' Ο Ζέκα θα κάνει ωραία πάσα προς τον Μπεργκ από τα δεξιά ο οποίος θα αποφύγει τον Αντέντζο και θα κάνει το πλασέ με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.
19:43
27' Η Καλλονή προσπαθεί να πάρει και αυτή περισσότερο την μπάλα στα πόδια της και να δημιουργήσει κάποιες προϋποθέσεις για να βγει στην επίθεση. 
19:46
29' Χωρίς ρυθμό μέχρι τώρα το ματς. Ο Παναθηναϊκός δείχνει επηρεασμένος από τον αποκλεισμό σοκ από την Γκαμπάλα και παρά το γρήγορο γκολ δεν δείχνει καλό πρόσωπο έως τώρα.
19:49
31΄ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπεργκ εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος στην άμυνα της Καλλονής καθώς ο Ούκα υπό την πίεση του Καρέλη δεν γύρισε σωστά προς τον Χογκ με τον Σουηδό να τρέχει να τσιμπάει την μπάλα, να περνάει τον γκολκίπερ της Καλλονής και να πλασάρει εύστοχα. 
19:51
35΄ Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Τσαμπούρη με τον Στιλ να πετάγεται στην αριστερή του γωνία και να γραπώνει την μπάλα. 
19:52
36' Ο Γιουκαρής θα κάνει το σουτ βρίσκοντας κενό χώρο και έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Στιλ. 
19:56
40΄Ο Γιουκαρής θα κάνει ένα επικίνδυνο τάκλιν στον Σάντσεθ αλλά θα την γλιτώσει χωρίς κάρτα.
19:59
43΄ Κίτρινη κάρτα σε Λαγό, Ελακόπουλο που είχαν μια αψιμαχία στο χώρο του κέντρου.  
20:02
Ημίχρονο στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ των Καρέλη στο 9' και Μπεργκ στο 31'. 
20:07
Ο Παναθηναϊκός σε μια "βουβή" ατμόσφαιρα καθώς οι οργανωμένοι φίλοι των πράσινων έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα του τριφυλλιού βρήκε ένα γρήγορο γκολ και πήρε το προβάδισμα κάτι που τον ευνόησε στην εικόνα του ματς. 
20:10
Καθώς είναι λογικό όσο περνούσε η ώρα αν δεν σκόραρε η πίεση να γινόταν ακόμα μεγαλύτερη και να υπήρχαν μουρμούρες. Κάτι που τώρα δεν συνέβη. Και αν ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο και να βρει ρυθμό ήταν σοβαρός μέχρι το 31' και εκμεταλλευόμενος την πίεση του βρήκε ένα ακόμη γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο παιχνίδι. 
20:13
Φυσικά το τριφύλλι δεν έχει θέλξει με την απόδοση του αλλά είναι σοβαρός και οδεύει προς μια νίκη που θα φέρει ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο. Από την άλλη η Καλλονή μέχρι το 31' δεν υπήρχε στο ματς και μετά το 2-0 βγήκε από το καβούκι της και άρχισε να απειλεί την εστία του Παναθηναϊκού.
20:17
Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο. 
20:18
Δεν υπάρχουν αλλαγές για τις δυο ομάδες και μένουμε μόνο με την αντικατάσταση του Νίνη από τον Πέτριτς στο 16' λόγω τραυματισμού του Έλληνα άσου. 
20:21
Η Καλλονή έχει μπει με στόχο να πιέσει τον Παναθηναϊκό και αρχικά να βάλει ένα γκολ που θα την βάλει και πάλι στο ματς.
20:26
54' Αλλαγή για την Καλλονή με τον Μάρκοβιτς να παίρνει τη θέση του Ούκα ενώ θα αλλάξει και την διάταξη της σε 4-4-2.
20:30
55' Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απειλήσει με τον Μπεργκ μέσα στην περιοχή να μην μπορεί σε δυο φάσεις να έχει καλή τελική επιλογή. 
20:32
58΄ ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Κόρνερ από τα αριστερά για το τριφύλλι με την μπάλα να φτάνει μετά από κεφαλιά του Σάντσεθ στον Καρέλη που έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και ο Ταυλαρίδης από κοντά με προβολή θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 υπέρ των πράσινων.
20:37
63' Παρά το 3-0 το θέαμα παραμένει μέτριο με τον Παναθηναϊκό να μην απειλείται αλλά παρά το γεγονός ότι είναι μπροστά με 3-0 να μην μπορεί να φτιάξει όμορφες φάσεις και να ικανοποιήσει με καλό ποδόσφαιρο και τους φίλους του.
20:37
65' Αλλαγή για την Καλλονή με τον Γεωργίου αντί του Γιουκαρή.
20:42
70' Ο Μπεργκ βρήκε ωραία τον Πέτριτς στον κενό χώρο ο οποίος έκανε την κούρσα μπήκε μέσα στην περιοχή και σούταρε με το δεξί με την μπάλα να φεύγει άουτ.
20:44
71' Ο Μπεργκ θα βγει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ θα κάνει το γύρισμα και ο Καρέλης από το ύψος του πέναλτι θα πιάσει το πλασέ στην κίνηση με τον Χογκ να αποκρούει. 
20:44
72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκού με τον Νάνο αντί του Πράνιτς. 
20:50
77' Σουτ του Καλτσά με τον Στιλ να διώχνει σε κόρνερ. Την ίδια ώρα η Καλλονή κάνει την τρίτη της αλλαγή με τον Ξυδά αντί του Ελακόπουλου.
20:51
78' Αλλαγή και για τον Παναθηναϊκό με τον Καλτσά αντί του Καρέλη. 
20:53
80' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Πολύ ωραία επίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Σάντσεθ να δίνει στον Μπεργκ αυτός έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Καλτσά ο οποίος την κατέβασε όμορφα τη γύρισε προς τον Πέτριτς ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 4-0.
20:54
82' Κίτρινη κάρτα στον Τσαμπούρη. 
21:03
88' Όλο το πέταλο της Θύρας 13 σηκώθηκε και έδωσε το έναυσμα για χειροκρότημα και συνθήματα φωνάζοντας ΠΑΟ, ΠΑΟ και τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
21:06
90' Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα. 
21:12
Λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 4-0 
21:13
Το τριφύλλι χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε μια άνετη νίκη με ένα ευρύ σκορ και έτσι θα μπορέσει με ηρεμία να δουλέψει και στην διακοπή ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και να αντιστρέψει το κλίμα έχοντας και άλλες νίκες στη συνέχεια. 
21:14
Καλό σας βράδυ από το Απόστολος Νικολαϊδης. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK