Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0 (VIDEOS)

Ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε από τον πάγκο για να πάρει από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και με τη συνδρομή του Σωτήρη Νίνη να τον οδηγήσει στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Εν αντιθέσει με το ματς του "Θ. Κολοκοτρώνης", ο Γιάννης Αναστασίου προτίμησε τον Αμπντούλ Ατζαγκούν αντί του Τάσου Λαγού, ενώ Ατρόμητος παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Οι "πράσινοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο αδυνατούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη και καλοστημένη αμυντική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός απείλησε με τους Ατζαγκούν (σουτ στο 38'), Σωτήρη Νίνη (σουτ στο 40') και Νίκο Καρέλη (κεφαλιά στο 42'), προτού ο Στάθης Ταυλαρίδης παραβιάσει την αντίπαλη εστία στην εκπνοή.

Ο βοηθός, πάντως, θεώρησε ότι ο αμυντικός του "τριφυλλιού" έκανε επιθετικό φάουλ (μάλλον κακώς), με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει σε ένα πρώτο ημίχρονο που ο Ατρόμητος δεν κατέγραψε τελική.

Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αναστασίου έριξε στη μάχη τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε μία εκπληκτική ενέργεια και ασίστ του Νίνη στο 61ο λεπτό για να λύσει το "γόρδιο δεσμό" και να ανοίξει το σκορ με δεξί βολ-πλανέ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο επίσης προερχόμενος από τον πάγκο Χάρης Μαυρίας έκανε σέντρα από τα δεξιά προς το πρώτο δοκάρι και ο Σουηδός επιθετικός διπλασίασε το προβάδισμα με κεφαλιά, κλειδώνοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Νιόπλιας έβαλε τον Παναγιώτη Μπάλλα αντί του Κώστα Κατσουράνη σε μία προσπάθεια να απειλήσει την πρώην ομάδα του, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Γιάννη Κοντοέ στο 85', ο Ατρόμητος ήταν παντελώς ακίνδυνος.

Ο Παναθηναϊκός, αντίθετα, άγγιξε το τρίτο γκολ στο 81ο λεπτό με τους Μπεργκ και Μαυρία, αλλά στην πρώτη προσπάθεια ο Αντρέι Γκορμπούνοφ αντέδρασε σωστά και στη δεύτερη, η μπάλα πέρασε άουτ.

MVP

Ο Μάρκους Μπεργκ. Μπήκε στο 46', έβαλε δύο γκολ μέσα σε 21 λεπτά και καθάρισε το ματς. Τόσο απλά...

Αδύναμος κρίκος

Ο Κώστας Κατσουράνης. Χάνει τον Σωτήρη Νίνη στη φάση του πρώτου γκολ και δεν υπάρχει πουθενά στη φάση του δεύτερου.

Σχόλιο

Ο Παναθηναϊκός δεν πέταγε φλόγες όπως στην Τρίπολη, αλλά κατάφερε να καταγράψει 18 τελικές προσπάθειες, να σκοράρει με το συνήθη Μάρκους Μπεργκ και, βέβαια, να αισιοδοξεί από την εμφάνιση των Σωτήρη Νίνη, Χάρη Μαυρία. Ο Ατρόμητος, αντίθετα, δεν είχε επιθετικό πλάνο και θα πρέπει να ανασυνταχθεί, αφού το πέρας της 2ης αγωνιστικής τον βρίσκει στην ουρά της ειδικής βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Νάνο, Κουτρουμπής (78' Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (46' Μπεργκ), Νίνης, Καρέλης (65' Μαυρίας).

Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης (77' Μπάλλας), Κούρος, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο (51' Καραμάνος), Κιβρακίδης, Δημούτσος (57' Ούμπιδες), Λαζαρίδης, Κοντοές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK