Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Μία... άδικη ισοπαλία, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, κατάφερε να "κλέψει" ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής, μπροστά στο κοινό της, ήταν πολύ καλύτερη από τους "Γιαννιώτες" αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ με το τελικό σκορ να μένει στο 1-1.

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Στο πρώτο παιχνίδι του Πανθρακικού στην έδρα του για φέτος, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να κλέψει την ισοπαλία, που με βάση τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες, δεν την άξιζε.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν φουριόζες το παιχνίδι και μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Στο 3ο λεπτό ο ΠΑΣ με τον Τσουκαλά και στο 8ο ο Πανθρακικός με τον Πέρες.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι θέλησαν να αποδείξουν ότι η ήττα στην πρεμιέρα, απέναντι στην Κέρκυρα, ήταν μια κακή παρένθεση και πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ο Βελλίδης κρατούσε "καθαρή" την εστία του ΠΑΣ. Ώσπου φτάνουμε στο 32ο λεπτό όπου ο ΠΑΣ σκοράρει κόντρα στη ροή του αγώνα. Τα Γιάννινα εκμεταλλεύονται το κενό που εμφανίστηκε στην άμυνα του Πανθρακικού και με τον Ακόστα σημειώνουν το 0-1.

Στη συνέχεια, η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ήταν μεγάλη, αλλά κανείς δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, είτε λόγω Βελλίδη είτε λόγω αστοχίας. Όμως, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο προπονητής του Πανθρακικού πέρασε στον αγώνα τον Τζάνη με τον παίκτη να τον δικαιώνει σχεδόν αμέσως καθώς στο 57' ισοφάρισε με ένα πανέμορφο χτύπημα φάουλ.

Από εκεί και μετά το παιχνίδι άνοιξε αρκετά με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Οι ομάδες έδειξαν να θέλουν αμφότερες το παιχνίδι με τον Πανθρακικό καλύτερο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Όμως, παρά τις "μικρές" ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες, φάνηκε να μην μπορεί να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, κάτι που αποδείχτηκε, αφού οι ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

MVP

Ο Βελλίδης πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση για τον ΠΑΣ κρατώντας μόνο στο ένα γκολ τον Πανθρακικό, στο "άπιαστο" φάουλ του Τζάνη. Ωστόσο, τη διαφορά έκανε με την είσοδο του ο Τζάνης, που όχι μόνο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους του Πανθρακικού αλλά έδωσε και "πνοή" στους συμπαίκτες του για την ανατροπή. Τελικά αυτή δεν έγινε, αλλά όπως λένε, "αν δεν κερδίζεις, καλύτερα μη χάνεις..."

Αδύναμος κρίκος

Ο Ίγκορ είχε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ για τον Πανθρακικό αλλά δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ειδικά η ευκαιρία που χάνει μπροστά στο τέρμα, απλά δεν χάνεται, τη στιγμή που ο Τζάνης, που μπήκε αλλαγή, μετά από σχεδόν 10 λεπτά σκόραρε...

Σχόλιο

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε το όμορφο ποδόσφαιρο και την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ. Ο Πανθρακικός ήταν πολύ καλύτερος με αρκετές ευκαιρίες, όμως όταν δεν μπορείς να σκοράρεις όντας τόσο καλύτερος, δεν μπορείς να παραπονιέσαι. Δεν έδειξε πάντως άσχημη εικόνα η ομάδα της Θράκης, σε αντίθεση με την πρεμιέρα απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι συνθέσεις

Πανθρακικός: Φερνάντεζ, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπό, Πουτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (73' Κάσες), Γκίγιε (80' Αράμπα), Χρήστου(46' Τζάνης) , Ιγκόρ

ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς (82' Μπέριος), Γιάκος, Ακόστα (87' Κρητικός), Κοροβέσης, Ίλιτς (90' Ίλιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK