ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και, πλέον, τα δύο κολλητά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι η τελευταία ευκαιρία του Δικεφάλου να διεκδικήσει την πρωτιά στα πλέι οφ. Αποβλήθηκε μέσα σε οχτώ λεπτά ο Φερνάντεθ, αποδοκιμάστηκε ο Νομπόα. Υπό το βλέμμα του Γκαρσία η αναμέτρηση, βραβεύτηκε στο ημίχρονο ο Λίνο.

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Εικόνα αγώνα

Η πρώτη επικίνδυνη φάση σημειώθηκε στο 3', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε τελευταία στιγμή προ του επερχόμενου Τζαβέλλα, ενώ στο 5' ο Μακ ελίχθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και πέρασε εκτός γηπέδου.

Ο Αστέρας έκανε αισθητή την παρουσία του στα καρέ του ΠΑΟΚ στο 13', μετά από γυριστή κεφαλιά του Μπαράλες που πέρασε μόλις άουτ. Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με γρήγορο ρυθμό και δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Τζιόλης στο 21' βρήκε τον Ρατς αφύλακτο μέσα στην περιοχή, αλλά ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Ρουμάνο. Ο Μακ στο 26' σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία. Μετά από κάθετη πάσα του Παπαδόπουλου ο Σλοβάκος βρέθηκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο, όμως, αστόχησε. Οπως φάνηκε, πάντως, από το ριπλέι ο Μακ όταν ξεκίνησε η φάση ήταν ακάλυπτος.

Ο Κάτσε στο 34' παραλίγο να χριστεί σκόρερ με ευθύβολο σουτ που πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, ενώ ο βοηθός Σωτηρόπουλος πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμη μία λανθασμένη απόφαση στο 45', όταν υπέδειξε τον Μακ σε θέση οφσάιντ μετά από πάσα του Ρατς.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, όμως, ο Αστέρας με τον Λούι στο 50' έφτασε πρώτος πιο κοντά στο γκολ. Το μονοκόματο σουτ, ωστόσο, του μπάκ των φιλοξενουμένων από κοντινή απόσταση κόντραρε στον Ρατς.

Μετά από λάθος του Τζιόλη στο 57' ο Μπαντιμπαγκά μπήκε απειλητικά στα καρέ του Ιτάνζ, αλλά ο Κόστα πρόλαβε και τον σταμάτησε, ενώ στο 59ο λεπτό ο Ιβάν Σαββίδης κατέβηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είχε σύντομη συνομιλία με τον Γεωργιάδη.

Στο 61' ο Μπαράλες έγινε επικίνδυνος με συρτό σουτ που πέρασε μόλις άουτ και στο 65' ο Κουλούρης λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Στο 70' μετά από σέντρα του Μακ ο Κουλούρης βρέθηκε σε θέση βολής και παρόλο που δεν έκανε καλό κοντρόλ κατάφερε να πλασάρει, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.

Ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με δυσκολία στο 79' εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, ενώ στο 83' αποβλήθηκε ο Φερνάντεθ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Αστέρα με δέκα παίκτες, οκτώ λεπτά μετά την εισοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Στο 85' ο Πόζογλου έγινε κάτοχος της μπάλας στο σημείο του πέναλτι, όμως, αστόχησε και στο 89' μονοκόματο, δυνατό σουτ του Τζιόλη έφυγε πάνω από την εστία του Θεοδωρόπουλου.

MVP

Ο Φακούντο Περέιρα ήταν γεμάτος ενέργεια, κινήθηκε σε πολλά μήκη και πλάτη του γηπέδου και ήταν ο παίκτης από τα πόδια του οποίου ξεκίνησαν οι περισσότερες επικίνδυνες φάσεις του ΠΑΟΚ. Ο Αργεντινός διανύει περίοδο φόρμας.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κριστιάν Νομπόα κινήθηκε σήμερα σε ρηχά νερά και σε καμιά περίπτωση δεν έπιασε τα στάνταρ αποδοσής που μπορεί. Ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται σε αυτά τα παιχνίδια και ο μέσος από το Εκουαδόρ πρέπει να συνέλθει γρήγορα. Αποδοκιμάστηκε όταν έγινε αλλαγή. Φυσικά, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στον Φερνάντεθ, ο οποίος μέσα σε πέντε λεπτά δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε τον Αστέρα με παίκτη λιγότερο.

Σχόλιο

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ελπίζει στην πρωτιά των πλέι οφ αν δεν γίνει πιο αποτελεσματικός. Οπως και στο παιχνίδι στο Περιστέρι έτσι και σήμερα έλειπε από τον Δικέφαλο το εύκολο γκολ, αφού παρά τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τέλος, ο Γκαρσία είδε το παιχνίδι από την σουίτα του Σαββίδη, έχοντας αναλάβει μέσα στην ημέρα συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα, ενώ ο Λίνο βραβεύτηκε στο ημίχρονο για την προσφορά του στην ομάδα γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Νομπόα (80' Σαββίδης), Μακ (71' Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γκοιάν, Λούι, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (87' Ζησόπουλος), Ρόλε (75' Φερνάντεθ), Μπαντιμπαγκά (84' Τσοκάνης), Μπαράλες

News 24/7

24MEDIA NETWORK