Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-2

Μία εβδομάδα πριν από τον τελικό Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου, βάζοντας τέλος στο εκπληκτικό αήττητο σερί του. Ο Μαρκάνο άνοιξε το σκορ στο 61' με πλασέ και ο Φετφατζίδης σημείωσε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς, πέντε λεπτά αργότερα.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-2

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αγωνιστική: 30ή

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Μ. Βοσκάκης

Βοηθοί: Σ. Τσολάκης, Ι. Σταματόγλου

Σκόρερ: 61' Μαρκάνο, 66' Φετφατζίδης

Κίτρινες: 65' Μόνχε

Κόκκινες: -

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Γιώργος Δώνης και Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξαν τις ομάδες τους με αρκετά νέα πρόσωπα, θέλοντας προφανώς να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο φρέσκες στον τελικό Κυπέλλου.

Το πρώτο μέρος προσέφερε ελάχιστες συγκινήσεις, αφού οι γηπεδούχοι είχαν φροντίσει να κλείσουν καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ράντμπαν και οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν καλό βαθμό στην τελική πάσα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ντιόγκο "βούτηξε" για να κερδίσει πέναλτι και δικαιώθηκε, αλλά ο Ράντμαν έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Φουστέρ.

Η πίεση του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 61ο λεπτό, όταν ο Μοδέστο έκανε τη σέντρα, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Μαρκάνο με κοντινό πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Φέισα συνδύασε με ασίστ την επιστροφή του στη δράση, έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής και ο Φετφατζίδης "κρέμασε" με μία υπέροχη λόμπα τον Ράντμαν, κάνοντας το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο, πέραν μίας κοντινής προσπάθειας του Τάτου που σταμάτησε στο πόδι του Μέλμπεργκ. Το τελικό σφύριγμα πιστοποίησε την πρώτη ήττα του Ατρομήτου μετά από 11 παιχνίδια (ρεκόρ) και μόλις δεύτερη εντός στο φετινό πρωτάθλημα (η άλλη είχε σημειωθεί από τον Αστέρα).

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το πεντάλεπτο 61'-66'. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός έβαλε δύο γκολ και μαζί τις βάσεις για τη νίκη.

MVP

Ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο νεαρός άσος ήταν θετικότατος και, βέβαια, σημείωσε ένα από τα ωραιότερα γκολ του πρωταθλήματος.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Η αδυναμία των γηπεδούχων να κρατήσουν μπάλα σε ένα ματς που απουσίαζαν οι βασικές μονάδες των πρωταθλητών.

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK