Έχασε ευκαιρία για βαθμό στα πλέι οφ η ΑΕΚ

Ο ΠΑΣ στέρησε από την ΑΕΚ έναν βαθμό στα πλέι οφ της Super League, μετά το τελικό 1-1 στους Ζωσιμάδες για την 30η αγωνιστική της Super League. Ο Λίλα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Πατίτο να ισοφαρίζει για την Ένωση.

Έχασε ευκαιρία για βαθμό στα πλέι οφ η ΑΕΚ

Με πολλές αλλαγές και το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιβληθεί του ΠΑΣ στα Γιάννινα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, αποτέλεσμα που στέρησε από την Ένωση τη δυνατότητα να εκκινήσει στα πλέι οφ με έναν βαθμό ( αναλυτικά η βαθμολογία).

Οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως μια γκάφα του Μπάρκα στο 38', μετά το σουτ με τη μία του Λίλα έξω από την περιοχή, την έφερε πίσω στο σκορ. Έχοντας πλέον να κυνηγούν δύο γκολ για την ανατροπή οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ φορτώθηκαν με άγχος κι έκαναν πολλά λάθη στην τελική πάσα.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, θέλοντας να δώσει βοήθειες στην ομάδα του, έριξε στο παιχνίδι τους Πατίτο και Μάνταλο, με τον Αργεντινό να φέρνει το ματς στα ίσα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή στο 80ο λεπτό.

Στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το τέλος η ΑΕΚ προσπάθησε να για την ολική επαναφορά, όμως έμεινε με την προσπάθεια.

Το θετικό για την Ένωση είναι το γεγονός ότι άπαντες αποχώρησαν υγιείς από τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει γεμάτο το "οπλοστάσιό" του στον τελικό του Βόλου.

ΠΑΣ Γιάννενα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Νικολιάς, Ναδάλες (52' Κούτρης), Λίλα (88' Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Μαμπουλού, Ακόστα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Βινίσιους, Σιμόες (74΄Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας, Βάργκας (59' Πατίτο), Πέκχαρτ, Αλμέιδα (67' Μάνταλος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK