"Καυτός" στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την Κέρκυρα με 5-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πάει... καυτός στον τελικό Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου, ενώ μετά την ήττα του Πανιωνίου αρχίζει με 2 βαθμούς στη διαδικασία των πλέι οφ.

"Καυτός" στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί ολοκληρωτικά της Κέρκυρας και να ολοκληρώσει με πεντάρα (5-1) την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που του δίνει ψυχολογική... ντόπα ενόψει του τελικού Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε ένα καυτό 3λεπτο με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Κάτσε στο 30' άνοιξε το σκορ, με τον Παμλίδη να ισοφαρίζει στο 31' και τον Κουλούρη να κάνει το 2-1 στο 32'.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπίσεσβαρ από την άσπρη βούλα (σε πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσιου) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Ο "δικέφαλος" δεν... ξεφούσκωσε στο δεύτερο μέρος και συνέχισε να σκοράρει, με τον Ουάρντα να κάνει το 4-1 στο 61' και τον Πρίγιοβιτς με πανέμορφη ατομική ενέργεια να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 83'.

Με τη νίκη του αυτή ο ΠΑΟΚ εκκινεί με 2 βαθμούς στα πλέι οφ ( αναλυτικά η βαθμολογία).

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς (46’ Σαμπάνης), Μαλεζάς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Κίτσιου, Κάτσε, Κάνιας, Μπίσεσβαρ (58’ Πρίγιοβιτς), Ουάρντα, Ενρίκε (69’ Χαρίσης), Κουλούρης.

Κέρκυρα (Χριστοφοράκης): Κουτζαβασίλης, Επστάιν, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σπίνουλας, Παμλίδης, Σιόντης, Ζορμπάς, Κόντος (87’ Τρεπεκλής), Ονϊλο (63’ Τζανουλίνος), Γεωργακόπουλος (76’ Γκαμάγκας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK