Ο Ιγκλέσιας τσέκαρε το ευρωπαϊκό εισιτήριο του Αστέρα

Ο Αστέρας δεν είχε καμία διάθεση να περιμένει το αποτέλεσμα της Ξάνθης για να διαπιστώσει αν θα γίνει ευρωπαίος. Νίκησε λοιπόν τον Παναιτωλικό με γκολ του Ιγκλέσιας και του Μανιά και "καθάρισε".

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Αστέρας-Παναιτωλικός EUROKINISSI

Αν για κάτι διακρίνεται διαχρονικά ο Ματίας Ιγκλέσιας στην εν Ελλάδι πλούσια καριέρα του, αυτό είναι η ικανότητά του να σκοράρει κρίσιμα γκολ.

Στο Αγρίνιο φυλούσει άλλο ένα. Ούτε Μανιάς, ούτε Τόνσο, ούτε κανείς άλλος. Ο Αργεντίνος ήταν αυτός που άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη με το τέρμα που πέτυχε στο 24ο λεπτό του αγώνα κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα για τους Αρκάδες ήταν εύκολα. Χρειαζόταν διαχείριση (που την βρήκαν) και ένα γκολ ακόμη (που ήρθε από το συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ του Αστέρα την εφετινή σεζόν Μανιά). Η ιστορία έγραψε ότι η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κέρδισε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Σοάρες (62' Mιχάι), Τσοκάνης, Ρότσα, Μπεχαράνο (82' Βακράκος), Χαντάκιας (72' Βασιλούδης), Ντίας, Μάζουρεκ, Ρόσα, Μοράρ

Αστέρας: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (75' Ντούντου), Τόνσο, Καλτσάς (85' Ισνάλντο), Μανιάς (92' Δουβίκας)

Η σεζόν για τον Πανιώνιο τελείωσε όπως άρχισε 10 ολόκληρους μήνες πριν. Με νίκη και σκόρερ τον Γεσίλ. Οπως τον προηγούμενο Ιούλιο κόντρα για τα προκριματικά του Europa League, έτσι και τώρα ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού με τον Γερμανό να βρίσκει δίχτυα για το 2-0.

Κατά τα άλλα όλοι ευχαριστημένοι στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπανανά βρήκε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα (στο 16' για το 1-0), ο Πανιώνιος τελείωσε με χαμόγελα, ο Λεβαδειακός δεν έχασε δα και κάτι σε μία σεζόν που πήγε καλά γι' αυτόν αφού σώθηκε νωρίς. Η βροχή να έλειπε Μάη μήνα...

Οι συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Βουκελάτος (84' Μπραχίμι), Μακρύλλος (64' Οικονομίδης), Κόρμπος, Ουάσινγκτον, Σπιριντόνοβιτς (89' Πηνιώτης), Γεσίλ

Λεβαδειακός: Επασί, Τριποτσέρης, Νουάνκο, Φαβάρο, Ζαραδούκας, Νίκας (71' Σαβατόνγκο), Καραχάλιος, Καλτσάς, Σουμπίνιο (80' Καθάριος), Γιακουμάκης, Μαρκόφσκι (89' Ιωαννίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK