Τα γκολ που χρωστούσε στην Τούμπα πέτυχε ο Παναθηναϊκός

Φονικό δίδυμο! Λέτο και Μπεργκ διαμόρφωσαν το 2-0 του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου και πρώτο μετά το σοκ της Τούμπας. Έσπασε το γυαλί στις σχέσεις οργανωμένων-Αλαφούζου.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο διπλός στόχος του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ στέφθηκε από επιτυχία. Οι "πράσινοι" ήθελαν ν' αφήσουν πίσω ότι συνέβη την Πέμπτη στην Τούμπα νικώντας την ΑΕΛ και ταυτόχρονα να ξεκουραστούν ενόψει των πλέι οφ. Συνέβησαν αμφότερα χάρη στο 2-0 επί των "βυσσινί".

Η ΑΕΛ δεν έπαιξε με σκοπιμότητα και αυτό βοήθησε την ομάδα του Ουζουνίδη, η οποία κυκλοφόρησε καλά την μπάλα, με τον Βιγιαφάνιες και τον Χατζηγιοβάνη να μετέχουν στην κυκλοφορία και να συνεργάζονται με Λέτο-Μπεργκ.

Ο Σουηδός φορ ήταν στην αρχική 11άδα για να σφραγιστεί η πρωτιά του στη λίστα των σκόρερ του πρωταθλήματος και μολονότι άρχισε με δοκάρι (11') έβαλε το... κερασάκι στην παραγωγική χρονιά του με το γκολ στο 49'. Νωρίτερα μάλιστα, στο 39', ήταν εκείνος που είχε φτιάξει το 1-0 για τον Λέτο, το τελείωμα του οποίου ήταν... δυναμίτης.

Η ΑΕΛ ήταν επικίνδυνη μέχρι ν' ανοίξει το σκορ. Αφότου έγινε το 2-0 παραδόθηκε και έκλεισε τη σεζόν της με ήττα. Πέτυχε πάντως τον μίνιμουμ στόχο της παραμονής.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Οδ.Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Κουρμπέλης (72' Στάικος), Βιγιαφάνιες (63' Μολίνς), Χατζηγιοβάνης (79' Πίσπας), Λέτο, Μπεργκ

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Φάρκας, Κόντορ, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ντέλετιτς (79' Καπός), Ναβάρο (86' Κουτσιανικούλης), Βαρέλα (57' Μασούρας), Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK