Χείμαρρος ο ΠΑΣ, εντελώς μούσκεμα ο Ολυμπιακός!

Ο σαρωτικός στο δεύτερο ημίχρονο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 3-0 τον Ολυμπιακό και έκλεισε με ονειρεμένο τρόπο τη σεζόν. Δράμα οι Πειραιώτες που ολοκλήρωσαν άσχημα μία απογοητευτική σεζόν.

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανηφόρισε στα Γιάννινα για την τελευταία του υποχρέωση στη φετινή Super League Σουρωτή με δύο "αποστολές": μία καλή εμφάνιση ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από μία προβληματική σεζόν που αφήνει πίσω του και αν μπορεί να βοηθήσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετύχει γκολ ώστε να "κλέψει" από τον Πρίγιοβιτς τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Τι κατάφερε εκ των δύο παραπάνω "ζητουμένων" στο βρεγμένο (από τη συνεχή βροχή) τερέν των Ζωσιμάδων; Τίποτα παραπάνω από μία... τρύπα στο νερό! Ο μεν Ανσαριφάρντ μπήκε φουριόζος στον αγωνιστικο χώρο αλλά είδε τον Βελλίδη να τον σταματάει εντυπωσιακά στο 5' σε μοναδικό τετ α τετ που είχε απέναντί του και κατόπιν δεν μπόρεσε να είναι το ίδιο απειλητικός ενώ οι Πειραιώτες έπαιξαν για μισή ώρα και μετά "εξαφανίστηκαν".

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λες και άδειασαν από δυνάμεις, λες και εγκατέλειψαν την προσπάθεια, οι "ερυθρόλευκοι" κατέβασαν στροφές από το 30' και μετά και στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκαν άνευ όρων στις ορέξεις των γηπεδούχων πληρώνοντας τις "τρύπες" στην άμυνα που είναι οφθαλμοφανείς από την αρχή της σεζόν.

Ο Τζημόπουλος τους τιμώρησε με κεφαλιά στο 54', ο Κόντε πέτυχε ένα από τα ωραιότερα τέρματα του φετινού πρωταθλήματος στο 61' που ο Χουτεσιώτης μπορούσε μόνο να βγάλει... φωτογραφία και το τελευταίο ημίωρο αποδείχτηκε οδυνηρό για τους φίλους του Ολυμπιακού.

Και αυτό γιατί η αντίδραση που έπρεπε να βγάλει η ομάδα του Χρήστου Κόντη δεν εμφανίστηκε ποτέ, με τους αυτοματισμούς να συνιστούν άγνωστη λέξη και τον χρόνο να κυλάει αργά και βασανιστικά χωρίς να αλλάζει τίποτα υπέρ τους.

Αντίθετα ο ΠΑΣ γέμιζε με αυτοπεποίθηση έχοντας το 2-0 απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο και στις καθυστερήσει πρόσθεσε και το κερασάκι στην τούρτα, με άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση που βρήκε τον Βιντάλ να εκτελεί τον Χουτεσιώτη από κοντά για το τελικό 3-0.

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ονειρικό φινάλε για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, τραγικός επίλογος για εκείνη του Κόντη σε μία σεζόν που ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να την σβήσει από τη μνήμη του αλλά να την έχει ως τον απόλυτο οδηγό για να διδαχτεί από τα (πάρα πολλά) λάθη που έκανε και να μην τα επαναλάβει, αν θέλει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος (83' Μπέριος), Τσικάρσκι, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Νικολιάς (89' Μπουκουβάλας), Χαλκιαδάκης (83' Βιντάλ), Κόντε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ίγκορ, Ένχελς, Σισέ, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι (88' Κωστανάσιος), Τζούρτζεβιτς (67' Βέργος), Ανσαριφάρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK