Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-1

Σκόρερ επιπέδου ο Μαουρίτσιο Καράσκο, πέτυχε στο 93' (από θέση οφσάιντ πάντως) το νικητήριο γκολ του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη την τρίτη ήττα στο δικό του πρωτάθλημα (2-1). Οι Αρκάδες είχαν προηγηθεί με τον Ντε Μπλάσις, είχε ισοφαρίσει με το παρθενικό του γκολ ο νεαρός Βέργος.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 2-1

ΤΟ LIVE TOY AΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Ένταση, δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα, πολλές κάρτες και τρία γκολ ήταν ο απολογισμός του αγώνα στην Τρίπολη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με το νεαρό Νίκο Βέργο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα. Χαρακτηρίστηκε από πολλά λάθη, ένα γκολ των Αρκάδων από λάθος του Μαρκάνο και δοκάρι του Ολυμπιακού σε εκτέλεση φάουλ του Πελέ.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, έγιναν όλα. Η μπάλα πάνω-κάτω, οι ευκαιρίες συνεχόμενες και η αγωνία στο... κόκκινο μέχρι το 90!

Ο Ολυμπιακός άρχισε πολύ δυνατά το δεύτερο μέρος, ο Αστέρας έμοιαζε χαμένος στη μεσαία γραμμή, αλλά οι ερυθρόλευκοι σκόραραν μόνο μια φορά από στημένη μπάλα. Ο Σάμαρης εκτέλεσε κόρνερ, ο Βέργος πρόλαβε τον Σανκαρέ και οι ερυθρόλευκοι απάντησαν στο γκολ του Ντε Μπλάσις.

Ο Μπαντής έσωζε ό,τι μπορούσε ενώ ο Σέποβιτς αστοχούσε από πλεονεκτικές θέσεις. Στα τελευταία λεπτά το ματς πήρε άγρια ομορφιά, το ενδιαφέρον μεταφερόταν γρήγορα από τη μία περιοχή στην άλλη και ο Αστέρας έφτασε στη νίκη με 3-2 με γκολ του Καράσκο στις καθυστερήσεις.

Ο Αργεντινός, ο οποίος ήταν η 3η αλλαγή του Βεργέτη, πήρε την μπάλα από τον Ντε Μπλάσις σε μια κόντρα επίθεση των κιτρινομπλέ και την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο ήταν πιο μπροστά από την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο βοηθός δεν το είδε και ο Αστέρας πήρε μια ακόμη νίκη κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο στην Τρίπολη.

MVP:

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις ξεχείλιζε από μαχητικότητα. Σκόραρε το πρώτο γκολ, έδωσε την ασίστ στο δεύτερο και έκανε εξαιρετικό ματς, επιθετικά και ανασταλτικά.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Μαρκάνο έκανε το λάθος στο πρώτο γκολ του Αστέρα και είχε μια μέτρια παρουσία στο κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού.

Σχόλιο αγώνα:

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και πιο οργανωμένα από τον Αστέρα. Η μεσαία γραμμή των Αρκάδων είχε προβλήματα, αλλά τελικά οι ερυθρόλευκοι έχαναν τις ευκαιρίες, αλλά οι Αρκάδες έβαλαν τα γκολ και πήραν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Εντό (88' Καράσκο), Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μπαράλες (81' Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Ναβάρο (66' Μουνάφο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Τόρες, Μανωλάς (66' Παπαδόπουλος), Μαρκάνο, Μπονγκ, Μανιάτης (60' Βέργος), Σάμαρης, Πελέ, Μασάντο (58' Βαλντές), Κάμπελ, Στσέποβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK