Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEOS)

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Περιστέρι με το τελικό 1-1 να αφήνει για ακόμη μια αγωνιστική τους Γιαννιώτες στην 5η θέση. Ο Τσάβες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πετράκη στο 13', για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με απίστευτο γκολ του Πίτου Γκαρσία στο 84'.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

H εξέλιξη του αγώνα

Με το "κλασσικό" 4-3-3 και τους Μαρσελίνιο, Ούμπιδες, Ναπολεόνι επιθετική τριάδα, κατέβασε την ομάδα του ο Νίκος Νιόπλιας στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν όσον αφορά την 5η θέση. Αντίθετα ο Γιάννης Πετράκης, προτίμησε το αγαπημένο του 4-4-2, χωρίς όμως να έχει στη διάθεσή του, τους Ντάσιο και Ακόστα.

Το ματς είχε από νωρίς ρυθμό με τον Ατρόμητο να έχει τις δύο πρώτες προσπάθειες για γκολ με τους Φυτανίδη και Ναπολεόνι στα πρώτα 7 λεπτά. Ο ΠΑΣ απάντησε στο 8' με το καλό σουτ του Ίλιτς που έδιωξε ο Γκορμπούνοφ. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε, ώσπου στο 13' οι φιλοξενούμενοι "πάγωσαν" το Περιστέρι, με τον Τσάβες να ανοίγει το σκορ έπειτα από ωραία σέντρα του Ναδάλες.

Μετά το γκολ η ομάδα του Νιόπλια πήρε ακόμα περισσότερα μέτρα στο γήπεδο, όμως προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με ψηλές σέντρες, με την άμυνα του ΠΑΣ να μην δυσκολεύεται να διώχνει. Στο 32' λίγο έλειψε να γίνει το 0-2 όταν σε αντεπίθεση ο Μανιάς και ο Τσάβες έκαναν το 1-2 και ο τελευταίος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Πετράκη να διατηρεί σχετικά εύκολα το προβάδισμά της. Στην επανάληψη ο Νιόπλιας πέρασε στο γήπεδο τον Παπάζογλου, αλλάζοντας το σύστημα της ομάδας σε 4-4-2. Η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν όσο περνούσε η ώρα, όμως τα σουτ που επιχειρούσαν ήταν κυρίως έξω από την περιοχή, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα την εστία του Βελλίδη.

Στο 61ο λεπτό ο Κατσουράνης βρήκε λίγο χώρο εκτός περιοχής και έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει μερικά εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του ΠΑΣ. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε για τα επόμενα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν και περίμεναν την ομάδα του Νιόπλια, χωρίς να της αφήνουν χώρους για να φτιάξει παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 84'. Ο Πίτου Γκαρσία αποφάσισε να κάνει ένα σουτ από πολύ μακρινή απόσταση και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Βελλίδη. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε το πλεονέκτημα για την πέμπτη θέση, όμως δεν τα κατάφεραν. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 1-1 και τον ΠΑΣ για ακόμη μια αγωνιστική στην 5η θέση της Super League. Όλα πλέον θα κριθούν στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές.

MVP

Όλο το παιχνίδι του Ατρομήτου περνούσε από τα πόδια του Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός "σφράγισε" την καλή εμφάνισή του κόντρα στον ΠΑΣ με ένα απίστευτο γκολ στο 84' που βάζει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς και διατηρεί τις ελπίδες του Ατρομήτου για έξοδο στην Ευρώπη.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Κούρος είχε αρκετά προβλήματα στην αριστερή πλευρά του Ατρομήτου. Από εκεί προήλθε και το γκολ του ΠΑΣ, ενώ ο Πετράκης έδινε οδηγίες στην ομάδα του να κάνουν επιθέσεις από την συγκεκριμένη πλευρά.

Σχόλιο

Για ακόμη ένα παιχνίδι παραμένει αήττητος στην έδρα του ο Ατρόμητος. Οι γηπεδούχοι χάρη στο απίστευτο γκολ του Πίτου Γκαρσία παραμένουν το -1 από τον ΠΑΣ και ελπίζουν σε κάποια γκέλα της ομάδας του Πετράκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές προκειμένου να μπουν αυτοί στα Play Offs. Οι Γιαννιώτες κατέβηκαν διαβασμένοι στο Περιστέρι, έπαιξαν σωστά και λίγο έλειψε να φύγουν με το διπλό. Έχουν δύσκολο έργο μιας και πρέπει να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα παραδώσουν πολύ δύσκολα τα όπλα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος:Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Κούρος, Δημούτσος (46' Παπάζογλου), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (79' Καράσκο), Μαρσελίνιο (62' Μπρίτο).

ΠΑΣ Γιάννινα:Βελλίδης, Μιχαήλ, Κοροβέσης (53' Μπέριος), Τσουκαλάς, Μανιάς (65' Σαπαλίδης), Χαρίσης (79' Γιάκος), Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες, Στρούνα, Ναδάλες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK