Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0 (VIDEOS)

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας της Καλλονής με 2-0. Ο Μαρτίνες με εξαιρετικό σουτ και ο Τσαμπούρης με αυτογκόλ, τα τέρματα του αγώνα.

Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με ένα επιθετικό 4-3-3 προτίμησε να κατεβάσει την ομάδα του ο Μάκης Χάβος προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Βλάχος επέλεξε το 4-2-3-1 με τον Πετρόπουλο στην κορυφή.

Ο ρυθμός ήταν γρήγορος από την αρχή του αγώνα, με τους γηπεδούχους να απειλούν για πρώτη φορά την εστία του Άλεξιτς στο 6' με το ωραίο σουτ του Μαρτίνες. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός του Παναιτωλικού έπιασε ακόμα ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως αυτή τη φορά πέρασε άουτ.

Μετά τα δύο προειδοποιητικά σουτ του Μαρτίνες... ήρθε και η χαριστική βολή. Στο 17' ο πιο δραστήριος παίκτης του γηπέδου, έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού την κουβάλησε κάποια μέτρα, έκανε το σουτ και την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μπρακάλι, γράφοντας το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός άρχισε να πέφτει. Ο Παναιτωλικός διατήρησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ μέχρι το ημίχρονο, χωρίς να δεχθεί ιδιαίτερη πίεση από τους παίκτες της Καλλονής.

Στην επανάληψη ο Βλάχος έκανε ακόμη πιο επιθετική την ομάδα, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-4-2, περνώντας στο γήπεδο τους Μίνγκα και Αράς. Ωστόσο, οι Νησιώτες δεν ήταν εύκολο να μπουν στην περιοχή του Παναιτωλικού. Στο 51' ένα σουτ του Κεϊτά πέρασε πολλά μέτρα άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Μπρακάλι. Όσο περνούσε η ώρα, τόσο και πολλαπλασιάζονταν τα λάθη των δύο ομάδων, με καμία από τις δύο πλευρές να μην μπορεί να φτιάξει φάση.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 73ο λεπτό για να δούμε ένα σουτ, το οποίο ωστόσο πέρασε πολλά μέτρα άουτ, από τον Λάζαρ. Η Καλλονή απάντησε στα... άστοχα σουτ, με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίνγκα στο 76'. Η μεγαλύτερη φάση στο δεύτερο μέρος ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 83ο λεπτό, ο Μαλεζάς έκανε την σκαφτή μπαλιά προς τον Μαρτίνες, εκείνος με κεφαλιά βρήκε τον Μορένο και ο τελευταίος πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Άλεξιτς.

Στα τελευταία λεπτά η Καλλονή ανέβηκε μαζικά μπροστά προκειμένου να βρει το γκολ, όμως το "πλήρωσε" στις καθυστερήσεις. Ο Παναιτωλικός έβγαλε μια εξαιρετική αντεπίθεση στο 92', με τον Λάζαρ να πασάρει στον Κάπελ και εκείνος να θέλει να γυρίσει προς τον Μορένο. Όμως ο Τσαμπούρης που ερχόταν από πίσω, άθελά του έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, υπογράφοντας το τελικό 2-0 στο Αγρίνιο.

MVP

Ο Νίκολας Μαρτίνες ήταν εξαιρετικός στο ματς. Από αυτόν περνούσε όλο το παιχνίδι του Παναιτωλικού. Άνοιξε το σκορ στο 17', ενώ είχε κάποια ακόμη καλά σουτ.

Αδύναμος Κρίκος

Πολλά προβλήματα είχε η Καλλονή στο χώρο του κέντρου. Ο Κεϊτά ειδικά υπέπεσε σε αρκετά λάθη.

Σχόλιο

Χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες για να επιστρέψει ο Παναιτωλικός στις νίκες. Πριν το ματς με την Καλλονή μετρούσε σε πέντε αγώνες, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία, οπότε το τρίποντο ήταν μεγάλη υπόθεση για τον Χάβο. Αν όχι τόσο από βαθμολογικής άποψης, μιας και το τραίνο των πλέι οφ δείχνει να έχει χαθεί, από ψυχολογικής άποψης, το χρειαζόταν η ομάδα. Ο Μαρτίνες ήταν εξαιρετικός και όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται για καιρό ακόμα στο Αγρίνιο. Από την άλλη η Καλλονή αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Επιθετικά οι παίκτες της δεν μπορούσαν να απειλήσουν, ενώ μεσοαμυντικά υπέπεσαν σε αρκετά βεβιασμένα λάθη.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κέβιν, Μαλεζάς, Ετζεγκέλε, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Γοδόι, Φωτάκης (62' Λάζαρ), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Μαρτίνες, Άλβες (71' Μορένο)

Καλλονή: Αλέξιτς, Γιορέντε, Αντέγιο, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Ναβάρο (46' Μίνγκας), Λεοζίνιο (46' Αράς), Μανούσος, Πετρόπουλος (75' Ξύδας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK