Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 4-0 (VIDEO)

"Καταιγιστική" ήταν η Βέροια κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, φτάνοντας σε μια σπουδαία νίκη με 4-0 εντός έδρας και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Super League. Με 10 παίκτες οι φιλοξενούμενοι από το 33' μετά από αποβολή του Θεοδωρόπουλου.

Βέροια - Αστέρας Τρίπολης 4-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Στέφανος Γαϊτάνος, με τους Ντουμίτρου και Μπεν στην επίθεση, ενώ ο Βεργέτης χωρίς να έχει στην διάθεσή του τον πρώτο του σκόρερ, Μπαράλες, κατέβασε τον Αστέρα με 4-2-3-1 και τον Πάρα στην κορυφή.

Από την αρχή του ματς οι γηπεδούχοι είχαν επιθετικές βλέψεις, μιας και το τρίποντο αποτελούσε μονόδρομο στη μάχη για την σωτηρία. Ωστόσο, ο Αστέρας ήταν αυτός που "χτύπησε" πρώτος, με τον Μάσα στο 9ο λεπτό να πιάνει το σουτ από κοντά και τον Καντιμοίρη να διώχνει με το γόνατο.

Τρία λεπτά αργότερα, η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Καλτσάς έβγαλε υπέροχη μπαλιά στον Ντουμίτρου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων κι εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0. Μετά το γκολ ο ρυθμός στο ματς έπεσε, με τα λάθη στην μεσαία γραμμή να διαδέχονται το ένα το άλλο. Στο 32' ο Ντουμίτρου έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μπεν που βγήκε φάτσα με τον Θεοδωρόπουλο. Ο κίπερ του Αστέρα τον ανέτρεψε, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα και ο Μπεν από τα 11 βήματα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

"Καταιγιστική" ήταν στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η Βέροια. Στη 57' ο νεοεισελθών Καμπαγέρο με πλασέ εντός περιοχής μετά από γύρισμα του Μπεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ενώ στο 65' μετά από συνδυασμό Ντουμίτρου και Μπεν, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Κοζίτσκι με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Κάπου εκεί κατέβασαν ταχύτητα οι γηπεδούχοι. Η μπάλα βέβαια βρισκόταν συνεχώς στα πόδια τους, με τον Αστέρα να μην μπορεί να περάσει εύκολα την μεσαία γραμμή. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο, πέρα από ένα άστοχο βολ πλανέ του Γιαννιώτα στο 85', με την Βέροια να παίρνει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο στην "μάχη" που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

MVP

Ντουμίτρου και Μπεν ήταν εξαιρετικοί. Αν πρέπει να διαλέξουμε έναν, τότε αυτός θα είναι ο δεύτερος μιας και πέτυχε δύο γκολ, ενώ δημιούργησε κι ένα ακόμα.

Αδύναμος κρίκος

Πολλά προβλήματα στην δεξιά πλευρά του Αστέρα είχε ο Λούι. Από εκεί προέρχονταν οι περισσότερες ευκαιρίες της Βέροιας.

Σχόλιο

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις ο Αστέρας. Η ομάδα του Βεργέτη ήταν κακή, έκανε πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου και μετά την σωστή αποβολή του Θεοδωρόπουλου, ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο. Αντίθετα η Βέροια κατέβηκε αποφασισμένη για την νίκη. Το έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Μπεν, Ντουμίτρου και Καλτσάς πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και οδήγησαν την ομάδα τους σε μια σπουδαία νίκη. Με αυτό το τρίποντο η Βέροια "κλειδώνει" κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην Super League μιας και την επόμενη αγωνιστική έχει σίγουρους τους τρεις βαθμούς από το ματς με την Νίκη Βόλου.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83' Μπατιόν), Ντουμίτρου (80' Κάμπορα), Γεωργιάδης (46' Καμπαγέρο), Καλτσάς, Μπεν.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (57' Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (75' Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (33' Κοζίτσκι), Γιαννιώτας, Μάσα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK