Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο Περιστέρι αλλά το σκορ στο παχνίδι δεν άνοιξε ποτέ (0-0). Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες που ανανεώσαν το ραντεβού τους στα πλέι οφ.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Το σίγουρο σ' αυτό το ματς είναι ότι ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με αποτελεσματική αμυντική τακτική και αρκετό τρέξιμο οι "πράσινοι" όχι μόνο έκλεισαν τους χώρους προς την εστία του Καπίνο αλλά δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να επιτεθούν με επιτυχία. Είχαν τις καλές τους στιγμές τους αφού πάτησαν περιοχή ενώ στην άλλη πλευρά του γηπέδου επέτρεψαν μόλις μία απειλή και αυτή από στημένη φάση (Ταυλαρίδης).

Ο Γιάννης Αναστασίου, βλέποντας ότι η ομάδα του έχει διάθεση, φρόντισε να φρεσκάρει νωρίς το σχήμα του με την προσθήκη του Αμπέντ στη θέση του μέτριου Κλωναρίδη. Η αλήθεια είναι αρχικά η αλλαγή δεν βγήκε. Ο Ατρόμητος, περισσότερο ενεργητικός, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε όχι μόνο να πιέζει αλλά να κάνει και τελικές. Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε στον αγώνα και τον Ναπολεόνι (στη θέση του Παπαδόπουλου) για να πιέσει περισσότερο αλλά ακριβώς σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και πάλι.

Με τον Καρέλη ο Παναθηναϊκός ζήτησε περισσότερα πράγματα επιθετικά σ' ένα παιχνίδι που είχε γίνει πια πολύ ανοιχτό και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 78' όταν το σουτ του Καρέλη από το ύψος του πέναλτι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέναμο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να ζητούν τη νίκη με συνεχείς επιθέσεις, γεγονός που έκανε το ρυθμό του αγώνα πολύ γρήγορο ακόμα και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι τελευταίες μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στο 89' και στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο και ήταν εξίσου μεγάλη μ' αυτή του Καρέλη. Αρχικά, Ο Ούμπιδες έκανε μία μαγική σέντρα από δεξιά, ο Ναποελόνι έπιασε μία πολύ δυνατή κεφαλιά αλλά λίγο πριν πανηγυρίσει, είδε την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια ο Φάμπιο νικήθηκε από τον Καπίνο σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

MVP

Επειδή η τελευταία εντύπωση μένει πάντα χαραγμένη στο μυαλό, το βραβείο θα καταλήξει στα χέρια του Στέφανο Καπίνο. Ο Ελληνας πορτιέρο αντέδρασε εξαιρετικά στο τετ-α-τετ με τον Φάμπιο στις καθυστερήσεις και απέτρεψε το... σοκ για τον Παναθηναϊκό στις καθυστερήσεις.

Aδύναμος Κρίκος

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είχε μεγάλο πάθος και όρεξη αλλά οι φάσεις στο παιχνίδι δεν του βγήκαν καθόλου. Δεν μπόρεσε, έτσι, σε καμία περίπτωση να φανεί απειλητικός για την πράσινη άμυνα.

Σχόλιο

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες γεγονός που αναμένεται να δώσει μεγάλο ενδιαφέρον στα πλέι οφ για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Υπήρξε σωστή νοοτροπία και από τους δύο προπονητές που ζήτησαν τη νίκη, δείγμα του ότι έχει καλλιεργηθεί η σωστή νοοτροπία. Οποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε. Δεν το πέτυχε κανείς, φυσιολογικό το 0-0.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Ουμπίδες, Γκαρσία (90+' Φάμπιο), Καραμάνος, Μπρίτο (79' Μπάλλας), Παπαδόπουλος (66' Ναπολεόνι).

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (67' Καρέλης), Κλωναρίδης (55' Αμπέντ), Μπεργκ.

Εικόνες από το Περιστέρι

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK