Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1 (VIDEOS)

Σπουδαία νίκη του Λεβαδειακού με 2-1 επί του Ατρομήτου που μπαίνει σε μπελάδες αναφορικά με τα πλέι οφ. Αγκαλιά με τη σωτηρία οι Βοιωτοί.

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 2-1 (VIDEOS)

Το live του αγώνα

Εικόνα του αγώνα:

Με το... καλημέρα στο παιχνίδι ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μάντζιου από τον Φυτάνιδη, με τον Τριτσώνη να υποδεικνύει αμέσως την ποινή. Ο συνήθης ύποπτος, Βαγγέλης Μάντζιος, ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-0 στο 4'.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ανασυνταχθεί, όμως ο Λεβαδειακός ξαναχτύπησε πολύ σύντομα, με τον Πελέ να εξαπολύει έναν κεραυνό λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας του Γκορμπούνοφ για το 2-0.

Στο 20' ο Ατρόμητος απείλησε, ο Αγκουαζί από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει με το κεφάλι., ενώ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Μιλιάζες εκτέλεσε το φάουλ, όμως κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της για να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι Περιστεριώτες έχασαν ακόμη δύο ευκαιρίες να φτάσουν στο γκολ, όταν αρχικά στο 39' ο Ναπολεόνι βρέθηκε σε θέση βολής αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 45' ο Φυτανίδης δεν βρήκε στόχο από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε και ο Ατρόμητος κατάφερε με το πέρασμα του χρόνου να πάρει την υπεροχή, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει γρήγορα κάποια αξιόλογη ευκαιρία που θα τον ξαναέβαζε νωρίς στο ματς. Τα λεπτά κύλησαν με τους Περιστεριώτες να καταφέρνουν τελικά να σκοράρουν με τον Ναπολεόνι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο χρόνος που απέμενε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τριτσώνη ήταν ελάχιστος κι έτσι η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία πολύ σημαντική νίκη που τους φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της σωτηρίας.

ΜVP:

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν "αιχμή" του δόρατος για τον Λεβαδειακό. Ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο 4', ενώ η παρουσία του και μόνο στην αντίπαλη περιοχή ήταν αρκετή για να είναι ανήσυχη η άμυνα των φιλοξενούμενων.

Αδύναμος κρίκος:

Αμυντικά ο Ατρόμητος παρουσίασε πολλά κενά κι έδωσε στην αρχή του αγώνα την ευκαιρία στους γηπεδούχους να του δημιουργήσουν προβλήματα και να σκοράρουν δύο φορές.

Σχόλιο:

Ο Λεβαδειακός έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και το πήρε. Μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που τον κατέστησαν αφεντικό στο ματς, αφού στο 15 το σκορ ήταν ήδη στο 2-0. Ο Ατρόμητος αν κι έδειξε σημάδια ανάκαμψης στη συνέχεια, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα γκολ άνευ σημασίας στην εκπνοή του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τόμας, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ (Μαχαίρας 46'), Πελέ, Μπουσταμάντε (Τριποτσέρης 67'), Πουλίδο, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Πίτου (Μπρίτο 76'), Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Γεωργίου (Μαρσελίνιο 46'), Παπάζογλου (Καράσκο 62').

News 24/7

24MEDIA NETWORK