Ολυμπιακός - Άρης 1-0

Ο Νέλσον Βαλντές σκόραρε στο 84' και ο Ολυμπιακός απέφυγε την εντός έδρας απώλεια (1-0) απέναντι στον φιλότιμο και μαχητικό Άρη, ο οποίος έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα έχοντας και δοκάρι.

Ολυμπιακός - Άρης 1-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν υποχρεωμένοι να βρουν κίνητρο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν όσους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Καραϊσκάκη. Αντ' αυτού εμφανίστηκαν νωθροί. Από τη στιγμή που έλειψε η διάθεση για τρέξιμο, το παιχνίδι τους χαρακτηρίστηκε από στατιστικότητα, με αποτέλεσμα ο Άρης να αντιμετωπίζει εύκολα κάθε προσπάθεια αντίπαλης απειλής.

Ήταν δε ευκολότερο για τους "κίτρινους" να βρίσκουν κενούς χώρους, προβληματίζοντας έντονα τον Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει δύο φορές σε δέκα λεπτά (21'-31') σε σουτ του Μανιά και του Βανγκέλι, ενώ το οριζόντιο δοκάρι τον έσωσε στο 30'.

Ο προβληματισμός του Μίτσελ για την απόδοση του Ολυμπιακού αποτυπώθηκε στις αλλαγές των Μανιάτη - Κάμπελ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Όχι ότι η απόδοση των "ερυθρολεύκων" βελτιώθηκε τόσο πολύ. Απλώς οι πρωταθλητές είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και περιόρισαν τον Άρη στο μισό γήπεδο. Οι τελικές των "ερυθρολεύκων" αυξήθηκαν, ήταν εμφανές πως πατούσαν πιο εύκολα την περιοχή του Διούδη.

Τη λύση έδωσε στο 84' ο Βαλντές, ο οποίος με κίνηση φορ στο πρώτο δοκάρι και προβολή, τέλειωσε υπέροχα τη σέντρα ακριβείας του Χολέμπας από αριστερά. Η δίκαιη αποβολή του Ηρακλή στο 85' για σκληρό μαρκάρισμα στον αστράγαλο του Μανιάτη έριξε τους τίτλους τέλους σ' ένα παιχνίδι από τα πιο αδιάφορα του εφετινού πρωταθλήματος.

MVP

Ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος με το γκολ του έκανε τη διαφορά σ' ένα παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες.

Αδύναμος κρίκος

Αφενός ο Ανδρέας Σάμαρης γιατί δεν βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν έδεσε καλά με τον Εντινγκά, αφετέρου ο Μιχάλης Μανιάς για την αστοχία του απέναντι στον Ρομπέρτο.

Σχόλιο

Ένα παιχνίδι που έγινε για να γίνει, κρίθηκε από την κλάση του Νέλσον Βαλντές που δεν είχε ο Μανιάς στις δύο τεράστιες ευκαιρίες του Άρη. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν μπόρεσε να πιστοποιήσει με φάσεις την τεράστια διαφορά δυναμικότητας που τον χωρίζει από τον ουραγό του πρωταθλήματος. Αναπόφευκτα ο κόσμος αποδοκίμασε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (46' Μανιάτης), Πέρες, Ντομίνγκες (61' Σέποβιτς), Βέργος (46' Κάμπελ), Βαλντές

Άρης: Διούδης, Καραγκούνης (87' Νταμαρλής), Μπουγάΐδης, Ηρακλής, Βανγκέλι, Γιαννίτσης, Σουνάς (74' Καμινιώτης), Βλάχος, Τριανταφυλλάκος, Μπακασέτας (79' Ψυχογιός), Μανιάς

Φωτογραφικές στιγμές από το παιχνίδι

Ολυμπιακός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS
Ολυμπιακός - Άρης 1-0
INTIME SPORTS

News 24/7

24MEDIA NETWORK