ΠΑΟΚ-Καλλονή 2-1

Με γκολ του νεαρού Κουλούρη στο 84' ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς Τούμπα με την Καλλονή και πήρε τη νίκη (2-1) λίγες μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Περόνε και ο Δικέφαλος απάντησε με τον Βούκιτς.

ΠΑΟΚ-Καλλονή 2-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Το ματς στα πρώτα του λεπτά έδειχνε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην αδύναμη Καλλονή, παρά τις αλλαγές του Γεωργιάδη, ο οποίος αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα ενόψει του Ολυμπιακού.

Αυτό έδειξε και η πρώτη μεγάλη φάση του 20ου λεπτού όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με ηρωική προσπάθεια -έμεινε όρθιος ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους- έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δοκάρι.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Κι αυτό γιατί η Καλλονή βρέθηκε σε θέση βολής, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και "πάγωσε" την Τούμπα με το γκολ του Περόνε -μετά από πάσα του Λεοζίνιο- στο 36ο λεπτό.

O Γεωργιάδης προσπάθησε να βελτιώσει την ομάδα του και να διορθώσει τα "κακώς κείμενα", ρίχνοντας στο ματς τους Βούκιτς και Στοχ, αλλά οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή, παρουσίαζε όμως πρόβλημα στο να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, κάτι που άρχισε να κάνει -κυρίως με σουτ- όταν ήρθε η ισοφάριση και ανέβηκε η ψυχολογία. Το 1-1 έγινε στο 73' από τον Βούκιτς και ουσιαστικά ήταν η αντίστροφη μέτρηση για την ανατροπή.

Αυτή άργησε να έρθει, αλλά ήρθε με ωραίο τρόπο από τον πιτσιρικά τον Κουλούρη στο 84ο λεπτό. Αφού πρώτα άδειασε τον αντίπαλό του, στη συνέχεια έκανε το σουτ από θέση βολής και έβαλε τη σφραγίδα του στη μεγάλη ανατροπή του Δικεφάλου απέναντι στην αξιόμαχη Καλλονή.

MVP:

Ο Κουλούρης που στην δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά το ματς Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σκόραρε ξανά.

Απογοήτευση:

Ο Ολίσε δεν βοήθησε τον Δικέφαλο και έκανε λάθη στις προσπάθειες που πήρε πάνω του. Δικαίως αντικαταστάθηκε.

Σχόλιο:

Κανονικά αυτό το ματς δεν μπορεί να αποτελέσει test event ενόψει ημιτελικού. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο και άλλα πρόσωπα στο Φάληρο. Το θέμα είναι ότι ακόμα κι έτσι έχει τρανταχτές αδυναμίες που μπορεί να κοστίσουν. Οσον αφορά στην Καλλονή, είναι ομάδα που γουστάρουμε να βλέπουμε γιατί παίζει ποδόσφαιρο και δεν το καταστρέφει.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς (Στοχ 57'), Σαλπιγγίδης, Ολίσε (Βούκιτς 46'), Χούσεν (Κουλούρης 69')

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Μάππας, Χωριανόπουλος, Ποντανί, Βάλιος, Ζακουανί, Κειτά (Σιλιγαρδάκης 67'), Φουρλάνος (Νιαμπούγιου 59'), Μανούσος, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Περόνε (Γκαρσία 79')

News 24/7

24MEDIA NETWORK