Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-2

Τέσσερα γκολ, ένα πέναλτι και μία αποβολή επεφύλασσε η αναμέτρηση του "Θ. Κολοκοτρώνης" μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη, η οποία έληξε ισόπαλη 2-2.

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2-2

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η αναμέτρηση στην Τρίπολη είχε ενδιαφέρον μόνο για τον Αστέρα. Ο Άρης έχει ήδη υποβιβαστεί και παίζει για την ιστορία και τον κόσμο του, ο οποίος παρά τις πικρίες και το χαμένο αγωνιστικό κίνητρο ακολουθεί τους "κίτρινους" μέχρι την Αρκαδία και τους υποστηρίζει χωρίς μπλούζες κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες... Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά και σε μια προσπάθεια να κερδίσει τις εντυπώσεις έπαιξε ανοικτά. Άλλωστε δεν είχε και τίποτα να χάσει. Η πρώτη του ευκαιρία ήταν με ένα σουτ του Μπακασέτα. Ο επιθετικός που ανήκει στον Αστέρα είχε ένα έξτρα κίνητρο καθώς ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των "κιτρινομπλέ" μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από στον Άρη.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, ο Αστέρας κυριάρχησε, πίεσε τον Άρη στο μισό γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί με τον Καράσκο. Ο Αργεντινός από σκόρερ έγινε μοιραίος των Αρκάδων καθώς βρέθηκε σε θέση στόπερ στο 51', ανέτρεψε τον Καραγκούνη και αποβλήθηκε. Ο Τριανταφυλλάκος σκόραρε από τα 11 βήματα και έκανε το 1-1.

Η ολική ανατροπή από τον Άρη έγινε στο 68ο λεπτό μετά από ωραία αντεπίθεση και κενά στην άμυνα του Αστέρα. Ο Μανιάς σε τετ-α-τετ με τον Μπαντή δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο φορ των "κιτρίνων" έκανε το 2-1.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες, ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει και με την είσοδο του Ναβάρο έγινε πιο επιθετικός και έκλεισε τον Άρη στο μισό γήπεδο. Ο Ισπανός ήταν ο πρωταγωνιστής του 2-2 καθώς από δική του κούρσα και ασίστ ο Εντό ισοφάρισε.

MVP

Ο Ζιράν Εντό ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Ισοφάρισε και έκανε τεράστια δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μαουρίτσιο Καράσκο. Αν και σκόραρε, έμελλε να είναι ο μοιραίος των Αρκάδων καθώς αποβλήθηκε.

Σχόλιο

Ο Άρης έπαιξε για την ιστορία του. Το ματς τα είχε όλα. Ανατροπές, γκολ και κόκκινες... Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά πράγματα.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι (83' Μουνάφο), Κυριακόπουλος (72' Ναβάρο), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Εντό, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (78' Χουάνμα).

Άρης (Κάκογλου): Διούδης, Γιαννίτσης, Καραγκούνης, Τριανταφυλλάκος, Γκόλιας, Μπακασέτας (90' Κύργιας), Καμινιώτης (83' Μαργαρίτης), Νταμαρλής (46' Τσιάρας), Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK