Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1 (VIDEOS)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφανο Ναπολεόνι που έκανε χατ-τρικ, ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου στο Περιστέρι, βάζοντας σε μπελάδες τους Νεοσμυρνιώτες. Διπλή διακοπή στο ματς εξαιτίας ενός πανό που σήκωσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Ατρόμητος - Πανιώνιος 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Επεισοδιακά ξεκίνησε το ματς στο Περιστέρι μιας και στα πρώτα κιόλας λεπτά ο διαιτητής, κ. Ζαχαριάδης αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση, εξαιτίας ενός πανό που ύψωσαν οι οπαδοί του Ατρομήτου και αναφερόταν σε στημένα παιχνίδια και παράγοντες. Το πανό κατέβηκε μετά από παρέμβαση του προέδρου του Ατρομήτου, Σπανού και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή του αγώνα και έχασαν μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ στο 18' με την κεφαλιά του Ναπολεόνι να περνάει άουτ. Ότι δεν κατάφερε στο 18' όμως ο Ιταλός, το κατάφερε 20 λεπτά αργότερα. Ο επιθετικός του Ατρομήτου βρήκε χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε νέα διακοπή όταν οι οπαδοί του Ατρομήτου επανέφεραν το επίμαχο πανό και ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια. Και πάλι με παρέμβαση του Σπανού το πανό κατέβηκε και το ματς συνεχίστηκε μετά από 13 λεπτά διακοπής.

Ο σαφώς ανώτερος Ατρόμητος κλείδωσε τη νίκη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με δράση και πάλι τον Ναπολεόνι που πλάσαρε ιδανικά τον Παπαδόπουλο. Σαν να μην έφτανε αυτό, 5 λεπτά αργότερα ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Ιταλός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, περνώντας όποιον βρήκε μέσα στην περιοχή και στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το μόνο που κατάφερε ο Πανιώνιος ήταν να μειώσει σε 3-1 με πλασέ του Κολοβού στην τελευταία φάση του αγώνα.

MVP

Ο Ναπολεόνι με το χατ-τρικ που σημείωσε ήταν αναμφίβολα το πρόσωπο του αγώνα.

Αδύναμος Κρίκος

Αρκετά τα λάθη στην άμυνα του Πανιωνίου που επέτρεψαν σε αρκετές περιπτώσεις στους παίκτες του Ατρομήτου να βγάλουν εύκολες επιθέσεις.

Σχόλιο

Μετά και την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα ο Ατρόμητος ήθελε τη νίκη που θα του "χάρισε" στην ουσία και την θέση στα πλέι οφ. Οι Περιστεριώτες έδειξαν από την αρχή ποιος θα ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης και είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Στέφανο Ναπολεόνι. Από την άλλη ο Πανιώνιος με αυτή την ήττα μπλέκει σε μπελάδες όσον αφορά την παραμονή του και το ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι καθοριστικό.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Γκαρσία (86' Δημούτσος), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπρίτο (66' Καραμάνος), Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Καράσκο (53' Αγκουαζί)

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Μπουμάλ )63' Γιάννου), Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Χατζηϊσαΐας, Μπακασέτας, Κόρμπος (84' Καθάριος), Κολοβός, Φούντας

News 24/7

24MEDIA NETWORK