Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

Με γκολ των Γιώργου Μανούσου και Μαρσέλο Άλβες, η Καλλονή επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού και εξασφάλισε την παραμονή στη Super League.

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

Δείτε το live του αγώνα

Δείτε τη βαθμολογία της Super League

Η εικόνα του αγώνα

Νίκη απαραιτήτως ζητούσε η Καλλονή από το ματς και έκανε σαφείς τις προθέσεις της με το "καλημέρα". Μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με ένα ωραίο σουτ του Μανούσου στην κίνηση έπειτα από σέντρα ακριβείας από τα αριστερά.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ που θα διευκόλυνε την κατάσταση, αλλά περαν από δύο σουτ του Λεοζίνιο στο 22' και στο 28' (το πρώτο απέκρουσε ο Πασχαλάκης, το δεύτερο λίγο άουτ) δεν μπόρεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Από την άλλη, ο Πανθρακικός απείλησε ελάχιστα, με το σουτ του Τζάνη στο 41' και του Καθάριου στο 43’ να μην έχουν τύχη.

Ίδια πάνω-κάτω εικόνα και στην επανάληψη, χωρίς όμως τον ρυθμό του πρώτου μέρους και με περισσότερα λάθη και από τις δύο ομάδες.

Ο Λεοζίνιο ήταν και πάλι πρωταγωνιστής σε μια καλή στιγμή της Καλλονής (σουτ στο 55’ που έφυγε άουτ), ενώ και ο Αναστασιάδης είχε μια ελαφρώς άστοχη κεφαλιά στο 58’ από φάουλ του Λεοζίνιο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ωραία κεφαλιά του Ιγκόρ στο 73’ από σέντρα του Ζδράβου-Ρίζου που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Η έντονη αγωνία που δημιουργούσε το εύθραστο 1-0, έλαβε τέλος στο 82’, όταν ο Μαρσέλο με ένα ωραίο και δυνατό διαγώνιο σουτ σημείωνε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά το αποτέλεσμα, το οποίο έμελλε να είναι και τελικό.

MVP

Ο Μαρσέλο έλυσε το "γόρδιο δεσμό" σημειώνοντας το γκολ που έβαλε τέλος στην όποια αγωνία στο παιχνίδι. Βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, ζύγησε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και την Καλλονή οριστικά και τη νέα σεζόν στη Super League.

Αδύναμος κρίκος

Ο Πανθρακικός δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ματς και με εξαίρεση ίσως τον Ιγκόρ, οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε πολύ μέτρια επίπεδα.

Σχόλιο

Η επιτυχία της Καλλονής είναι μοναδική, παίζοντας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς να δώσει ούτε ένα ματς στη φυσική της έδρα, κατάφερε -έστω και την πρότελευταία αγωνιστική- να ανανεώσει το ραντεβού της με τη Super League και για την επόμενη σεζόν. Στο συγκεκριμένο ματς ήταν σαφώς καλύτερη, πήρε μια δίκαιη νίκη χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και θα κάνει φινάλε στο πρωτάθλημα χωρίς άγχος...

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Χογκ, Χωριανόπουλος (90’ Ντάμπος), Αναστασιάδης, Ζακουανί, Ποντάνι, Φαρία, Μαρσέλο, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκαρσία (76’ Καλτσάς), Περόνε (77’ Καζάκης).

Πανθρακικός: Πασχαλάκης, Zδράβος-Ρίζος, Μακρυδημήτρης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Τριανταφύλλου, Μαμούτ, Τζάνης, Καθάριος, Χασομέρης (77’ Μολίνα), Ιγκόρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK