Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Στο τελευταίο εφετινό του ματς στη μεγάλη κατηγορία, ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Εικόνα αγώνα:

Τι να παίξεις και πώς να παίξεις, ειδικά όταν είσαι η ομάδα που τελειώνεις την εφετινή χρονιά και υποβιβάζεσαι χωρίς να ξέρεις... που. Αυτή η ομάδα ήταν ο Άρης που στο γήπεδό του υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα (που, ειρήσθω εν παρόδω, είχε σωθεί την περασμένη αγωνιστική) και ήθελε τη νίκη μόνο και μόνο να μην φύγει από τη μεγάλη κατηγορία με αρνητικό αποτέλεσμα. Αλλιώς καμία άλλη σημασία δεν θα είχε μία νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό. Είχε αρκετές διακοπές και λίγες φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλούν κυρίως με σουτ τον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αρης ξεκίνησε δυνατά και με διάθεση να πετύχει ένα γκολ, αλλά ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού δεν είδαμε, πόσο μία καλή ευκαιρία της προκοπής. Μόνο μετά το 60' άρχισαν σιγά-σιγά οι "κίτρινοι" να βγάζουν λογική στο παιχνίδι τους και να χάνουν ευκαιρίες, όπως αυτή του 68' σε καλό σουτ του Τάτου.

Τα λεπτά κύλησαν βασανιστικά και ήρθε η λήξη ενός "μαύρου" αγώνα για τον Άρη που αποχαιρετά τη Super League και οδεύει στο... άγνωστο, αφού στη δική του περίπτωση δεν υπάρχει ένας Μελισσανίδης για να τον σώσει.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Βλάχος (89΄ Καραγκούνης), Βανγκέλι, Μπουγαΐδης, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Καμινιώτης (64΄ Καραγιάννης), Τριανταφυλλάκος (76΄ Σουνάς), Τάτος, Μπακασέτας, Μανιάς

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού (56΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71΄ Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77΄ Χαρίσης), Βίλα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK