Καλλονή - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)

Τέλος καλό, όλα καλά για την Καλλονή, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο τον Ατρόμητο για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Super League και διασφάλισε την 3η σερί παρουσία της στα "μεγάλα σαλόνια", με τους Περιστεριώτες να "κλειδώνουν" και μαθηματικά θέση στα πλέι οφ.

Καλλονή - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να μην μπλέξουν σε επίκνδυνες ισοβαθμίες που θα είχαν επιζήμια κατάληξη. Παρ' όλα αυτά, το πρώτο 20λεπτο του αγώνα ήταν ανέμπνευστο, με παίκτες φοβισμένους μπροστά στο φάσμα του ολέθριου λάθους.

Στο 23ο λεπτό ήρθε η ώρα της λύτρωσης για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, αφού ο Χρήστος Μίνγκας με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Αντρέι Γκορμπούνοφ και άνοιξε το σκορ.

Ο Γιώργος Μανούσος με κάποια σουτ θα μπορούσε να "κλειδώσει" τη νίκη για τους γηπεδούχους, ενώ στον αντίποδα, ο Εντουάρντο Μπρίτο και ο Αντώνης Πετρόπουλος είχαν κάποιες καλές στιγμές, που εξουδετέρωσε ο Μπράνιμιρ Αλέκσιτς.

Ο Ελίνι Δημούτσος θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει στο 41' και στο 47', αλλά έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα για τους Περιστεριώτες.

Λίγο αργότερα άρχισε ο χορός των αλλαγών, με τον Κώστα Κατσουράνη και τον Μαουρίσιο Καράσκο να περνούν στον αγωνιστικό χώρο για τους φιλοξενούμενους και λίγο αργότερα ο Θανάσης Παπάζογλου στη θέση του Δημούτσο.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε μία ελαφριά υπεροχή, ωστόσο ο Μίνγκας είχε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία, με εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι. Η αδυναμία των γηπεδούχων να διπλασιάσουν τα τέρματά τους τιμωρήθηκε σε αντεπίθεση του Ατρομήτου, με τον Παπάζογλου να ισοφαρίζει σε 1-1 το 83'.

MVP

Ο Χρήστος Μίνγκας δεν ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση της ομάδας του, ωστόσο σημείωσε το γκολ που ουσιαστικά διατηρεί την Καλλονή στην κατηγορία (ενώ είχε και δοκάρι) και ως εκ τούτου αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ελίνι Δημούτσος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του 1ου μέρους και στην αρχή του 2ου, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα.

Σχόλιο

Η Καλλονή πήρε αυτό που ήθελε, αν και καρδιοχτύπησε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα παιχνίδι κακό συνολικά, αλλά με ορισμένες μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γείρουν την πλάστιγγα πολύ εύκολα είτε υπέρ είτε κατά των δύο ομάδων. Εν τέλει, υπερίσχυσε το πρώτο...

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Αλέξιτς, Καλτσάς, Αναστασιάδης, Αντέχο, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Λεοζίνιο (76' Αράς), Μανούσος (90+1' Πιπίνης), Μίνγκας (81' Μαρσέλο), Πετρόπουλος

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Μπάλλας (51' Κατσουράνης), Δημούτσος (64' Παπάζογλου), Ούμπιδες, Καραμάνος, Μπρίτο (54' Καράσκο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK