Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0

Το ματς της Νέας Σμύρνης, όπως αναμενόταν, δεν επεφύλασσε συγκινήσεις, ενώ το τελικό 0-0 μεταξύ του Πανιωνίου και του Πλατανιά διατήρησε στη Super League και τις δύο ομάδες.

Πανιώνιος - Πλατανιάς 0-0

Το live του αγώνα

H εικόνα του αγώνα

Οι περίπου 1.500 θεατές παρακολούθησαν το, πλέον, αδιάφορο ματς του πρωταθλήματος, αφού Πανιώνιος και Πλατανιάς αγωνίστηκαν χωρίς επιθετικούς προσανατολισμούς, προκειμένου να σιγουρέψουν το βαθμό που θα τους κρατούσε στην κατηγορία.

Δύο μόλις φάσεις καταγράφηκαν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης: στο 22ο λεπτό το σουτ του Δημήτρη Κολοβού από πλεονεκτική θέση πέρασε άουτ και το 34ο το μακρινό σουτ του Λεωνίδα Καμπάνταη κατέληξε στην αγκαλιά του Αντώνη Γιωργαλλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε καρμπόν του πρώτου, αφού δεν υπήρχε πάθος, ταχύτητα και θέληση, ωστόσο αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι δύο "μονομάχοι" πέτυχαν το σκοπό τους.

Η μοναδική φάση μετά την ανάπαυλα καταγράφηκε στο 64ο λεπτό, όταν το σουτ του Παύλου Μητρόπουλου κατέληξε πολλά μέτρα άουτ, ενώ τα πιο σημαντικά γεγονότα του τελευταίου 20λέπτου ήταν οι... αλλαγές.

MVP

Οι φίλαθλοι. Ειδικά εκείνοι που άντεξαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αδύναμος κρίκος

Το ματς αυτό κάθε αυτό επειδή οι ομάδες δεν είχαν κίνητρο. 'Η μάλλον είχαν. Το 0-0...

Σχόλιο

Ο Πανιώνιος σώθηκε χάρη στη βοήθεια της έδρας του (σ.σ. μεταξύ άλλων νίκησε τις τέσσερις ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ), ενώ ο Πλατανιάς χάρη στο εκπληκτικό βαθμολογικό ντεμαράζ των τελευταίων αγωνιστικών. Σχόλιο για το μεταξύ τους ματς, πάντως, δεν μπορεί να γίνει.

Πανιώνιος (Αναστόπουλος): Ν. Παπαδόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Γιάννου, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης, Μητρόπουλος (85' Πάνος), Παντίδος, Κολοβός (70' Σταυροθανασόπουλος), Καμπάνταης (80' Μπούζας), Ντούνης.

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Γιωργαλλίδης, Ίνκουμ, Ζαραδούκας, Φερνάντες, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Μενδρινός (92' Τσοντάκης), Γουνδουλάκης, Τόρες, Ντεντάκης (75' Σιαλμάς), Θέρα (88' Σιώπης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK