ΑΕΚ - Άρης 1-1

Είχαν μηδέν βαθμούς, μηδέν γκολ και η πλάτη τους ακουμπoύσε στον τοίχο της βαθμολογίας της Super League. Αν και βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική, ΑΕΚ και Άρης έπαιζαν στο ΟΑΚΑ ένα ματς "ζωής και θανάτου". Η "Ένωση" ήταν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι "κίτρινοι" είχαν μόλις έναν πόντο. Το ισόπαλο 1-1 άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες.

ΑΕΚ - Άρης 1-1

Εικόνα αγώνα

Η παρουσία των υποψήφιων επενδυτών του "Δικέφαλου", Βιντιάδη και Χάρις, στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου έφερε έναν άνεμο αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν βοήθησε για ένα χαρούμενο βράδυ των οπαδών της "Ένωσης".

Το πρώτο μέρος είχε μόνο δύο ευκαιρίες οι οποίες ανήκαν στην ΑΕΚ. Η πρώτη προήλθε με σουτ του Κορδέρο και η δεύτερη από κάθετη του Ισπανού μέσου και σουτ του Φούντα. Ο Κωνσταντόπουλος είχε ρόλο θεατή στα 45 πρώτα λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και μεγαλύτερη πίεση από την πλευρά της ΑΕΚ. Η "Ένωση" κατάφερε και να σκοράρει μετά από κόρνερ του Ρίκκα και κεφαλιά υπό πίεση του Γκάγκο. Μετά το 1-0 του 58ου λεπτού, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου αναζήτησαν ακόμη ένα γκολ προκειμένου να κλειδώσουν τη νίκη, δίχως να τα καταφέρνουν. Αντίθετα, μετά από λάθος του Κατίδη ο Καπετάνος έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Αγκάνθο και ο Ισπανός βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ που έπαιζε πολύ ψηλά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το γκολ του Άρη στο 74' αποτέλεσε και την πρώτη ευκαιρία της ομάδας του Κατσαβάκη στον αγώνα, καθώς ένα σουτ του Κοέλιο στο 61' δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή στιγμή από τη στιγμή που η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχει καλά στοιχεία για να γίνει καλός ποδοσφαιριστής αλλά ακόμη δεν είναι τέτοιος. Επιπόλαιος, ατομιστής, σου δίνει την αίσθηση πως παίζει για να διακριθεί ατομικά δίχως να γνωρίζει ότι αυτό θα το καταφέρει μόνο μέσω της ομαδικότητας.

Κλειδί του αγώνα

Η αποτελεσματικότητα του Άρη που κατάφερε να κάνει γκολ τη μισή ευκαιρία που δημιούργησε.

MVP

Ο Αγκάνθο σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη και έδωσε στους κίτρινους έναν πολύτιμο βαθμό. Το γκολ του Ισπανού είχε και δυσκολία, καθώς χρειάστηκε να κάνει μια κούρσα πολλών μέτρων πριν πλασάρει ακρίβεια στη γωνία του Κωνσταντόπουλου.

Το live του αγώνα

ΑΕΚ - Άρης 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK