Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)

Σε ένα ματς δίχως πολλές φάσεις στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό. Για ακόμη ένα αγώνα δεν δέχθηκε γκολ το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου που έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO)
INTIME SPORTS

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Με ένα επιθετικό 4-4-2 παρέταξε την ομάδα του ο Γιώργος Παράσχος, έχοντας στη μεσαία γραμμή τους Δημούτσο και Πίτου Γκαρσία, ενώ στα πλάγια ξεκίνησαν οι Ούμπιδες και Καραμάνος. Την επιθετική δυάδα συμπλήρωσαν οι Ναπολεόνι και Παπάζογλου, με τον Ατρόμητο να μπαίνει από νωρίς ψάχνοντας το γκολ. Ο Μάκης Χάβος παρέταξε έναν Παναιτωλικό συμπαγή με 4-2-3-1, έχοντας ως κύριο μέλημά του να μην δεχθεί γκολ και αν μπορέσει, να πετύχει κάποιο τέρμα στην αντεπίθεση.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με τη μπάλα να γυρνάει γύρω από το χώρο του κέντρου. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κερδίζοντας και κάποια κόρνερ, πιέζοντας ψηλά την άμυνα του Παναιτωλικού, η οποία κινδύνευσε σε δύο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με τις κεφαλιές του Παπάζογλου και του Φυτανίδη. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ράφαελ κράτησε το 0.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται κυρίως να μην δεχθούν γκολ παρά να πετύχουν. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, όμως ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που φαινόταν απειλητικός με τις γρήγορες αντεπιθέσεις του. Στο 62΄ο Άλβες έπιασε ένα πανέμορφο σουτ, προσπαθώντας να κρεμάσει τον Τσενάμο, αλλά ο κίπερ του Ατρομήτου έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, Μαρτίνες και Βιλαφάνες συνεργάστηκαν άψογα με τον πρώτο να κάνει το σουτ και τον Τσενάμο να λέει και πάλι "όχι".

Με την είσοδο του Τάτου στον αγωνιστικό χώρο, ο Ατρόμητος έδειξε θέληση να ανέβει και να πετύχει κάποιο τέρμα. Ωστόσο, ήταν φανερό πως οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ. Η άμυνα του Παναιτωλικού ήταν σταθερή, χωρίς να επιτρέπει στους γηπεδούχους να τη διασπάσουν, με τις φάσεις να βγαίνουν με το "σταγονόμετρο".

Το 0-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας και τον Ατρόμητο για ακόμη έναν αγώνα μην δέχεται γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

MVP

O τερματοφύλακας του Ατρομήτου, Λουίτζι Τσενάμο κατάφερε για ακόμη ένα ματς να κρατήσει το 0, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι η μόνη που δεν έχει δεχθεί τέρμα στη Super League. Το ματς με τον Παναιτωλικό δεν είχε πολλές φάσεις, όμως όταν χρειάστηκε ο Τσενάμο ήταν εκεί.

Αδύναμος κρίκος

Όταν είσαι επιθετικός, έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις και δεν το κάνεις τότε γίνεσαι αυτόματα μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Ο Στέφανο Ναπολεόνι, όπως και στο ματς με την Νίκη Βόλου, σπατάλησε ευκαιρίες για γκολ, που θα μπορούσαν να είχαν δώσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Σχόλιο

Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις τότε καλύτερα να μην χάσεις. Αυτό θα πρέπει να σκέφτηκαν τόσο ο Γιώργος Παράσχος, όσο και ο Μάκης Χάβος κατά τη διάρκεια του ματς. Σε ένα ματς που οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο, κύριο μέλημα των δύο ομάδων ήταν να μη δεχθούν γκολ. Ο Ατρόμητος έχει δείξει πως η άμυνα του είναι σταθερή (αυτή τη στιγμή η καλύτερη στο πρωτάθλημα, δεν έχει δεχθεί καν τέρμα), όμως έχει πρόβλημα στην επίθεση.

Δεν υπάρχει ο παίκτης που θα τροφοδοτήσει τον Παπάζογλου με τις σωστές πάσες για να πετύχει γκολ κι έτσι πέφτει το βάρος στο Ναπολεόνι, που με ατομικές ενέργειες προσπαθεί πολλές φορές να δημιουργήσει φάση. Ωστόσο, ο επιθετικός του Ατρομήτου έχει ένα θέμα με τον "στόχο", έχοντας σπαταλήσει αρκετές ευκαιρίες χωρίς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Παναιτωλικός απ' την άλλη, πήρε ακριβώς αυτό που ήθελε από το ματς.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος(Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Κοντοές (80' Κούρος), Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Μπάλας), Γκαρσία, Ούμπιντες (68' Τάτος), Ναπολεόνι, Καραμάνος

Παναιτωλικός(Χάβος):Ράφαελ, Κουτρουμάνος, Κούσας, Μαλεζάς (46' Ετζενγκουελέ), Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (84' Κόρμπος), Θεοδωρίδης, Μαρτίνες, Βιγιαφάνιες (90' Κάπελ), Άλβεζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK