Καλλονή - Αστέρας 1-1

Η Καλλονή πήρε μία "παλικαρίσια" ισοπαλία κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρότι αγωνιζόταν από το 84' με 9(!) παίκτες, χάρη σε γκολ του Ανέστη Αναστασιάδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Απόστολος Γιάννου είχε δώσει προβάδισμα στους Αρκάδες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Καλλονή - Αστέρας 1-1
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, όμως η Καλλονή ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή στιγμή στο 13' όταν ο Φώτης Γεωργίου πρόλαβε τον Τόμας Κοσίτσκι, πλάσαρε αλλά ο Ντορίν Γκοϊάν σαν... από μηχανής θεός,

Οι Αρκάδες ήταν οι κυρίαρχοι στο ματς, όμως ήταν αρκετά φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Θαλή Θεοδωρίδη δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Κοσίτσκι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το πολυπόθητο γκολ, ενώ ο Στάικος Βεργέτης έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Δημήτρη Παπαδόπου προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του.

Στο 78' η Καλλονή έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πολ Κεϊτά με δεύτερη κίτρινη. Το αριθμητικό πλεονέκτημα βοήθησε τους Αρκάδες να ασκήσουν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, η οποία απέδωσε καρπούς στο 84ο λεπτό.

Ο Ούγκο Ούκα ανέτρεψε τον Απόστολο Γιάννου μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Αριστείδη Βάτσιο να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Γιάννου, ο οποίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Καλλονής έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν χάρη σε κεφαλιά του Ανέστη Αναστασιάδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

MVP

O Ανέστης Αναστασιάδης χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην Καλλονή (τον πρώτο στο πρωτάθλημα), σε έναν αγώνα που έδειχνε... χαμένος. Παράλληλα, η γενικότερη παρουσία του στο χώρο της άμυνας προσέδιδε ασφάλεια και σιγουριά στους συμπαίκτες του. Ολοκληρωμένη εμφάνιση από τον έμπειρο αμυντικό.

Αδύναμος κρίκος

Ο Ούγκο Ούκα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους. Εκτός από το πέναλτι που έκανε πάνω στον Γιάννου, άφησε την ομάδα του με 9 παίκτες στα τελευταία κρίσιμα λεπτά.

Σχόλιο

Ο Αστέρας είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως γι' ακόμα μία αγωνιστική δεν κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, όντας αρκετά φλύαρος στην τελική προσπάθεια. Στον αντίποδα, η Καλλονή ήταν κατώτατη των περιστάσεων, όμως κατάφερε να "κλέψει" τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην πορεία του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις

Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου (63΄Μπαργκάν), Σαμπά (56' Κλαντρούμπσκι), Τσαμπούρης, Μανούσος.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (81' Τσοκάνης), Μάσα (58΄Παπαδόπουλος), Γιάννου, Φούντας (67' Χαμντανί), Μπερτόγλιο.

Το live του αγώνα

15:42
Καλησπέρα,μαζί θα παρακολουθήσουμε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης της Καλλονής με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League.
15:44
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Γεωργίου, Σαμπά, Τσαμπούρης, Μανούσος.
15:45
Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Αλόκο, Γιαννούλης, Γκοϊάν, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα, Γιάννου, Φούντας, Μπερτόγλιο.
15:47
Εκτός για τις "σαρδέλες" είναι ο Αργεντινός ομογενής, Εμιλιάνο Ελακόπουλος, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε. Για τους "Αρκάδες", πρώτη εμφάνιση για τον Λούι τη φετινή σεζόν.
15:47
Η Καλλονή στοχεύει στην πρώτη της νίκη, τη φετινή σεζόν. Δεν έχει βαθμό η νησιωτική ομάδα. 
15:49
Ο Αστέρας στοχεύει στη δεύτερη. Επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Παναιτωλικό. Με το μυαλό στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης, κόντρα στην Σπάρτα Πράγας.
15:54
Μεταγραφικό ντεμαράζ της Καλλονής με Μπαργκάν, Γιορέντε και Σπυρόπουλο. Οι "σαρδέλες" κινήθηκαν και για επιθετικό μέχρι και την τελευταία στιγμή, ωστόσο ο επιθετικός δεν ήρθε ποτέ στο νησί.
15:56
Ο Αστέρας Τρίπολης αντίθετα ενισχύθηκε στο επιθετικό κομμάτι με την απόκτηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
15:56

Οι συνθέσεις των ομάδων #AELKAST #kallonifc #superleague

Posted by Kalloni FC on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
15:58
Τον Παπαδόπουλο, άλλωστε, ήθελε και η Καλλονή.
16:02
1' Σέντρα στη Μυτιλήνη. 
16:03
Στα πόδια των φιλοξενούμενων η μπάλα, σε θέση άμυνας οι γηπεδούχοι. Όπως και να 'χει η Καλλονή πρέπει να βρει διαδρόμους προς την επίθεση. Κάτι που δεν έχει κάνει στα δύο πρώτα ματς.
16:04
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο ξεχωρίζει με το στυλ του, στον αγωνιστικό χώρο. 
16:05
Δεν έχουν "δέσει" Αντέτζο και Ούκα με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ανέστης Αναστασιάδης, λόγω της εμπειρίας του, δίνει κατευθυντήριες οδηγίες.
16:06
5' Ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μπερτόγλιο πιάνει το δυνατό σουτ με το δεξί, ο Χογκ απομακρύνει με δυσκολία, ο Μάσα που παίρνει το ριμπάουντ είναι σε θέση οφσάιντ.
16:08
Το πλεονέκτημα για τον Μπερτόγλιο είναι ότι έχει προτέρα ευρωπαϊκή εμπειρία, οπότε δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ποιοτικός, απλός, ουσιαστικός ο Αργεντινός.
16:09
Ανορθόδοξη για ένα ακόμη ματς, η ανάπτυξη των "σαρδελών". Η μπάλα από τους αμυντικούς, "τυφλά" προς τον Μανούσο. Ο Ελακόπουλος που είναι πιο δημιουργικός κι έχει φαντασία είναι στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων.
16:11
9' Σαφής η υπεροχή του Αστέρα Τρίπολης. Με σχέδιο, με όρεξη, με φαντασία οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη.
16:12
Χωριανόπουλος και Καρτάλης, γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής της γηπεδούχου κάθονται στον πάγκο της.
16:14
12' Στο έδαφος ο Πολ Κεϊτά. Η μπάλα μετά την προσπάθεια του Φούντα χτύπησε στο πρόσωπο του Σενεγαλέζου. Έδειξε αρχικά να μην έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο όλα καλά. Συνεχίζει κανονικά.
16:14
13' Ευκαιρία για την Καλλονή! Ο Γεωργίου προλαβαίνει τον Κοσίτσκι, αλλά ο Γκοϊάν διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή.
16:16
15' Ο Κοσίτσκι σπατάλησε αρκετό διαθέσιμο χρόνο να διώξει, ο Μανούσος πίεσε στην απομάκρυνση, ο Σαμπά από το κέντρο θα πιάσει ένα μονοκόμματο σουτ. Κακό το σουτ, είχε γυρίσει ο Κοσίτσκι. 
16:19
Παραμένει ανορθόδοξη η ανάπτυξη της Καλλονής. Εάν δεν φθάσει η μπάλα με τον οποιονδήποτε τρόπο στον Μανούσο, είναι δύσκολο να δημιουργηθούν συνθήκες απειλητικές για τους "Αρκάδες".
16:21
19' Ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Αντέτζο απομακρύνει κι ενώ προηγουμένως ο Φούντας δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα. Σωτήρια η επέμβαση του Νιγηριανού, με αρκετούς φιλοξενούμενους στην περιοχή.
16:24
Ο Κεϊτά είναι σαφές ότι έχει αναλάβει Man-to-man το μαρκάρισμα του Μπερτόγλιο. Εάν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα δευτερόλεπτα, κρίνεται επιτυχής η εν λόγω κίνηση του Θαλή Θεοδωρίδη.
16:25
Μπορεί να μιλούν την ίδια γλώσσα, να είναι συμπατριώτες, να έχουν την ίδια ποδοσφαιρική κοσμοθεωρία, αλλά η συνεργασία Μπερτόγλιο και Μάσα παρουσιάζει αρρυθμίες, προς το παρόν.
16:27
Κεϊτά και Ιγκλέσιας, τα δύο "6άρια" των δύο ομάδων είναι - ίσως - και οι κορυφαίοι του γηπέδου.
16:30
28' Ο Γιάννου παρέλαβε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε την επιτόπια προσποίηση, άλλαξε πόδι, ωστόσο το σουτ με το δεξί πέρασε απογοητευτικά άουτ.
16:31
Αρκετά σκληρό το ματς σε μερικές φάσεις, εξαιτίας των άτσαλων τοποθετήσεων των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.
16:33
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστείδης Βάτσιος, δεν έχει πολλή δουλειά είναι η αλήθεια. Ωστόσο, προσπαθεί και ο ίδιος να κρατά ήρεμους τους ποδοσφαιριστές. Προτιμά τις παρατηρήσεις, αποφεύγει τον πειθαρχικό έλεγχο.
16:35
33' Κίτρινη κάρτα στον Γκοϊάν. Ο Ρουμάνος ανέτρεψε τον Γεωργίου, κι αφού ο δεύτερος με "ποδιά" τον είχε εξουδετερώσει.
16:36
Πανταχού παρών, ο Πολ Κεϊτά "σκουπίζει" κάθε φάση μπροστά από τα στόπερ.
16:38
36' Ο Μάσα υποδύεται ρόλο "κρυφού" επιθετικού. Δεν είναι λίγες οι φορές που προσπαθεί να διεισδύσει στην άμυνα της Καλλονής, ερχόμενος από πίσω. Δεν αποδίδει, όμως.
16:41
40'  Πολλά τα λάθη στη μεσαία γραμμή. Τα περισσότερα, αβίαστα.
16:43
Κακό το ματς. Ποιοτικά, κακό,
16:46
Συμβιβασμένοι με το ισόπαλο 0-0 στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μοιάζουν οι 22 ποδοσφαιριστές και τα δύο τεχνικά επιτελεία.
16:46
45' Κίτρινη κάρτα στον Πολ Κεϊτά. Φάουλ από πίσω στον Μπερτόγλιο.
16:47
Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων. Το διανύουμε.
16:48
Τέλος πρώτου ημιχρόνου: Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 0-0
16:59
Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης σε μία πρωτότυπη παρουσίαση από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, στο Facebook.
17:03
Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
17:04
46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στη Μυτιλήνη.
17:05
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προθερμαίνεται για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.
17:07
48' Πρόβλημα στην τελική κάθετη πάσα εντοπίζεται, στον Αστέρα Τρίπολης.
17:08
48' Σουτ του Ταξιάρχη Φούντα, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Άντριου Χογκ.
17:09
50' Όσο δεν έρχεται το γκολ, ο εκνευρισμός αυξάνεται στους 22 ποδοσφαιριστές.
17:10
51' Σταθερά στα πόδια του Αστέρα Τρίπολης, η κατοχή της μπάλας. Ανούσια, φλύαρη όμως.
17:12
53' Σύγκρουση του Γιαννούλη με τον Άντριου Χογκ.
17:12
53' Κίτρινη κάρτα για τον Γιαννούλη. Ακριβώς, για την προηγούμενη φάση.
17:13
Ο Λανθαρότε δεν είναι στη Μυτιλήνη, ωστόσο ζει το ματς με τη δική του αγωνία.

Vamos equipo. Vamos Asteras.

Posted by Manu Lanzarote on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
17:14
Ετοιμάζεται ο Κλαντρούμπσκι να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.
17:15
Ο Σαμπά θα αποχωρήσει τελικά.
17:15
56' Αλλαγή για την Καλλονή. Έξω ο Βίτορ Σαμπά, μέσα ο Γίρι Κλαντρούμπσκι.
17:16
Ετοιμάζεται και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
17:17
58' Αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης. Μέσα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος - κάνει ντεμπούτο με τον Αστέρα - έξω ο Πάμπλο Μάσα.
17:18
Αποδοκιμάζεται ο νεοεισελθών, λογικά επειδή απέρριψε την πρόταση της νησιωτικής ομάδας έναντι αυτή της αρκαδικής.
17:19
Μία ώρα στο ματς και Θεοδωρίδης και Βεργέτης δεν έχουν βρει λύσεις.
17:20
Ετοιμάζεται ο Κενάν Μπαργκάν, κι αυτός ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, Καλλονή, εν προκειμένω.
17:21
Στο μισό γήπεδο η Καλλονή, μόνο ο Μανούσος μπροστά από τη σέντρα.
17:22
63' Αλλαγή για την Καλλονή. Ο Μπαργκάν στη θέση του Γεωργίου.
17:23
65' Φάουλ η πρώτη επαφή, του Κενάν Μπαργκάν με την μπάλα.
17:25
66' Σουτ του Μανούσου, η μπάλα στην αγκαλιά του Κοσίτσκι.
17:26
Και δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Χαμντανί θα περάσει στη θέση του Ταξιάρχη Φούντα.
17:27
Η αλλαγή έγινε στο 67ο λεπτό.
17:28
Παραμένει σε ρόλο επιτελικού ο Μπερτόγλιο. Παπαδόπουλος-Γιάννου μπροστά. 
17:29
Απογοητευτική η Καλλονή, δεν απειλεί καθόλου. Δε διαφαίνεται τρόπος για να απειλήσει.
17:30
70' Σουτ του Λούι, ο Χογκ αν και δύσκολα απομακρύνει. 
17:31
72' Παραλίγο αυτογκόλ για την Καλλονή. Επικίνδυνο γύρισμα του Κρολ. Ο Αστέρας πιέζει όλο και πιο πολύ.
17:32
72' Κίτρινη κάρτα στον Ούκα. 
17:33
Ο Αστέρας επιτίθεται, η Καλλονή αμύνεται. Σαφής, ξεκάθαρη η εικόνα του ματς.
17:34
Προς αυτή την κατεύθυνση έχει βοηθήσει η είσοδος του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
17:35
Σε 4-4-2 ο Αστέρας, σε 4-5-1 η Καλλονή.
17:36
77' Αισθητή η απουσία του Μανού Λανθαρότε στη μεσαία γραμμή του Αστέρα. Δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στο ρόλο, ο Μπερτόγλιο.
17:38
78' Κόκκινη κάρτα ο Πολ Κεϊτά. Η Καλλονή συνεχίζει με αριθμητικό μειονέκτημα για τα επόμενα - τελευταία - 10 λεπτά.
17:38
Δίκαιη απόφαση, ανόητη ενέργεια του Σενεγαλέζου.
17:39
Αυξάνεται η πίεση των φιλοξενούμενων.
17:39
80' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ιγκλέσιας πιάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει και φεύγει άουτ.
17:40
81' Τελευταία αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Τσοκάνης στη θέση του Δημούτσου.
17:40
81' Τελευταία αλλαγή και για την Καλλονή. Ο Βαλιός στη θέση του Τσαμπούρη.
17:42
Πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης, Ο Ούκα ανατρέπει τον Γιάννου. Αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Ούκα. 
17:42
Με εννιά παίκτες η Καλλονή.
17:42
84' ΓΚΟΛ! Ο Γιάννου ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης.
17:44
Μέσα σε έξι λεπτά, η Καλλονή είδε δύο ποδοσφαιριστές της να αποβάλλονται και τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίγει το σκορ. Όλα ανατράπηκαν.
17:44
Αποβάλλεται και ο Προκόπης Καρτάλης από τον πάγκο της Καλλονής.
17:45
86' Γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου, το οποίο ακυρώνεται - σωστά - ως οφσάιντ.
17:46
Συνθήματα κατά της διαιτησίας από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ωστόσο άδικα. Οι δύο αποβολές και η υπόδειξη πέναλτι ήταν σωστές αποφάσεις.
17:47
88' Κίτρινη κάρτα σε Κρολ και Γιάννου.
17:48
Με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο μονάδων, ο Αστέρας Τρίπολης φαντάζει δύσκολο να μη φύγει από τη Λέσβο με τους τρεις βαθμούς.
17:49
90' Με το αριστερό προσπαθεί ο Μπερτόγλιο, η μπάλα άουτ.
17:49
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων, διανύουμε το πρώτο εξ' αυτών.
17:51
Απεγνωσμένες, απέλπιδες και χωρίς σχέδιο προσπάθειες της Καλλονής να φθάσει στην ισοφάριση.
17:52
Τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και η Καλλονή κερδίζει κόρνερ.
17:54
94' ΓΚΟΛ! Η Καλλονή ισοφαρίζει ακόμη και με 9 παίκτες. Ο Ανέστης Αναστασιάδης με κεφαλιά ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του ματς.
17:55
Τελικό αποτέλεσμα. Καλλονή - Αστέρας Τρίπολης 1-1
17:56
Η Καλλονή βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών, πίσω στο σκορ κι όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ισοφάρισε σε 1-1.
17:56
Η Καλλονή πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα.
17:57
Από την άλλη, ο Αστέρας δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε δύο βαθμούς μέσα από τα χέρια του.
17:58
Ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας live την εξέλιξη της αναμέτρησης. Συγκλονιστική από το 78ο λεπτό μέχρι τη λήξη της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK