Πέταγε... φωτιές στην επίθεση ο ΠΑΣ

Ο κοκκινομάλλης Μαμπουλού έκανε παπάδες στα Γιάννενα και ο ΠΑΣ έφτασε με χαρακτηριστική άνεση σε νίκη με 3-0 επί του τραγικού Ατρόμητου. "Πιστόλι" ο Πέδρο με δυο γκολ, σταθερή αξία ο Ακόστα.

Πέταγε... φωτιές στην επίθεση ο ΠΑΣ
Πέδρο Μαμπουλού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καταιγιστικός ο ΠΑΣ Γιάννινα από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν άφησε να πάρει ανάσα τον Ατρόμητο φτιάχνοντας φάση από το 4ο λεπτό με τον Πέδρο, όμως ο Γκορμπούνοφ κράτησε το μηδέν τουλάχιστον στο ξεκίνημα. Ένα λεπτό αργότερα ο Μαμπουλού πέτυχε ένα γκολ, όμως ο βοηθός έδωσε οφσάιντ.

Η υπεροχή της ομάδας των Ιωαννίνων κράτησε για πολλά λεπτά ακόμα με τους Μαμπουλού - Καρανίκας και Πέδρο να κάνουν... πάρτη με την άμυνα του Ατρόμητου. Στο 9ο λεπτό ο Ζησόπουλος έκανε πέναλτι στον Πέδρο και ο Ακόστα από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-0.

Ο Ισπανός στράικερ σκόραρε στο 41ο λεπτό μετά από ασίστ του Μαμπουλού, με το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται και στο 57' όπου γράφτηκε το 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ανίκανοι να αντιδράσουν και αν οι Κοζορώνης, Καρανίκας ήταν πιο εύστοχοι, το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (Κούτρης 70'), Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Γιάκος (69' Δώνης), Ακόστα, Πέδρο (70' Ζάιρο), Μαμπουλού.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπάγκα (63' Κοντοές), Ουμπίντες, Τόνσο, Ντιγκινί (69' Παπαδόπουλος), Βασιλείου (55' Μπρίτο), Λε Ταλέκ.

Σκόρερ: Ακόστα (10'), Πέδρο (41', 57').

News 24/7

24MEDIA NETWORK