ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0

Ο ΟΦΗ είχε συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει σε βάρος του Πλατανιά και να πάψει να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα (0-0). Η ομάδα των Χανίων, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Γιωργαλλίδη, άντεξε στην πίεση του κατάμεστου Γεντί Κουλέ.

ΟΦΗ - Πλατανιάς 0-0

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η εικόνα του αγώνα

Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στην αριστερή πτέρυγα, επιλογή που δεν τον δικαίωσε, ενώ ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που αγωνίστηκε, ως συνήθως, στη δεξιά, φάνηκε ότι βρίσκεται πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από την πλευρά του, παρέταξε την ομάδα του με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές διακοπές λόγω των 25 φάουλ, μία πολύ κοντινή κεφαλιά του Αλέξανδρου Περογαμβράκη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αντώνη Γιωργαλλίδη και δύο σουτ του Θωμά Ναζλίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η νευρικότητα των γηπεδούχων ήταν έκδηλη και οι φιλοξενούμενοι, όμως, κινήθηκαν στη μετριότητα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, με την έννοια ότι χάθηκαν και κλασικές ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ ήταν ξανά κυρίαρχος, ο Γκαλέτι απέδειξε ότι η τεχνική δεν ξεχνιέται και ο Γιωργαλλίδης έκανε τη διαφορά με τις αποκρούσεις του. Στο 61ο λεπτό σταμάτησε την κεφαλιά του Περογαμβράκη, ενώ στο 64ο εκείνη του Ζε Εντουάρντο. Λίγο αργότερα χτύπησε σε εναέρια μονομαχία με τον Μακρή, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι τέλους.

Το, κάκιστο ποιοτικά, τελευταίο εικοσάλεπτο περιελάμβανε δύο καλές φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 75ο λεπτό ο Ζε Εντουάρντο δεν εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στα αντίπαλα καρέ, αφού το σουτ που επιχείρησε ήταν τελείως άστοχο, ενώ στο 84ο ο Τετέ επιχείρησε ακόμη ένα σουτ, μόνο που αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο (πέρασε άουτ).

MVP

O Αντώνης Γιωργαλλίδης. Με τις δύο εξ επαφής αποκρούσεις του στις κεφαλιές των Περογαμβράκη και Ζε Εντουάρντο, διατήρησε αήττητο τον Πλατανιά.

Αδύναμος κρίκος

Ο Παύλος Δερμιτζάκης. "Πειραματίστηκε" ανεπιτυχώς με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σε ρόλο αντι-Κουτσιανικούλη και άργησε να κάνει αλλαγές.

Σχόλιο

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να αφήσει στα αποδυτήρια τη νευρικότητά του, με συνέπεια να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων το πρώτο ημίχρονο. Δεν βοηθήθηκε από τον προπονητή του και, μοιραία, δεν σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Πλατανιάς, από την πλευρά του, δεν απέφυγε τα αμυντικά λάθη, αλλά κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα παρά την κυριαρχία του αντιπάλου.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Ζβασίγια, Μιλιάζες, Βερόν (87' Φραγκουλάκης), Μακρής, Κάλαϊτζιτς (63' Όγιος), Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο (78' Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης.

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Φαΐσκα, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (64' Μοράλ), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης (92' Γιακουμάκης), Τόρες (58' Αγκιλέρα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK