Πανιώνιος - Αστέρας 2-1 (VIDEOS)

Ανήμερα της 124ης επετείου από την ίδρυσή του, ο Πανιώνιος εκμεταλλεύθηκε την έδρα του για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση, καθώς επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης. Ο Παύλος Μητρόπουλος άνοιξε το σκορ με ένα τρομερό σουτ, ο Φακούντο Πάρα ισοφάρισε άμεσα, αλλά ο Ολιβιέ Μπουμάλ ξανάδωσε το προβάδισμα και μαζί τη νίκη στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Πανιώνιος - Αστέρας 2-1 (VIDEOS)

Το live της αναμέτρησης

Εικόνα αγώνα:

Το τελικό 2-1, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο ημίχρονο, αφήνει τον Αστέρα μόλις με τρεις βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και τον στέλνει στην Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα κόντρα στην Μπεσίκτας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League με κακή ψυχολογία, για να διαχειριστεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος είχε πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι του, έβαλε πάθος και επιθυμία για τη νίκη και κατάφερε να την κατακτήσει με σκόρερ τον Μητρόπουλο στο 17` (με φανταστικό σουτ) και του Μπουμάλ στο 33`, με ένα σουτ στην κλειστή γωνία, στο οποίο ο Κοσίτσκι θα έπρεπε να έχει αντιδράσει καλύτερα. Στο ενδιάμεσο, όταν ο Αστέρας είχε τα κουράγια να πιέσει ψηλά και να οδηγήσει τους αντιπάλους σε λάθος στην άμυνα, είχε ισοφαρίσει με τον Πάρα, μετά από ασίστ του Μάσα.

Εκτός από το λάθος του Μάνταλου να ακυρώσει το κανονικό γκολ του Ζησόπουλου στο 44`, σε πολύ κακή μέρα ήταν στην ουσία και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη. Το αμυντικό δίδυμο, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, τα χαφ, Ουσέρο και Μουνάφο, οι μεσοεπιθετικοί Ρόλε, Μάσα, Μπακασέτας, αλλά και οι τρεις αλλαγές του προπονητή, Μπαντιμπανγκά, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Με τόσους ποδοσφαιριστές μακριά από τον καλό τους εαυτό, η ήττα στη Νέα Σμύρνη ήρθε φυσιολογικά για να αποδείξει ότι για τον Αστέρα η διαχείριση Ελλάδα - Ευρώπη θα είναι μια δύσκολη υπόθεση. Οσον αφορά στον Πανιώνιο, συνεχίζει αήττητος στην έδρα του, δείχνει και εφέτος σκληρό καρύδι και παραμένει ζωντανός μέσα από τις στάχτες του.

ΜVP:

Ο Παύλος Μητρόπουλος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό σουτ, έτρεξε πάρα πολύ, έδωσε αρκετές μονομαχίες και στις περισσότερες βγήκε νικητής.

Αδύναμος κρίκος:

Ο Αστέρας δεν δείχνει σταθερότητα τις πρώτες αγωνιστικές και φαίνεται να ζει ακόμα την... ονείρωξη της Ευρώπης.

Σχόλιο:

Ο Πανιώνιος διαψεύδει ξανά τους... απαισιόδοξους και μαζεύει πολύτιμους βαθμούς, χωρίς απώλειες στην έδρα του. Τέτοιες νίκες φέρνουν βαθμούς, αλλά και τόνωση της ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Αστέρας καλύτερα να διαχειριστεί καλύτερα το "Ελλάδα-Ευρώπη".

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Χατζηησαΐας, Τασουλής, Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (87' Μπούζας), Ιμπαγάσα (68' Γκίνη), Κολοβός (91' Γκέζος), Γιάννου.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης (76' Μπαράλες), Ουσέρο, Μουνάφο, Μπακασέτας (58' Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (65' Γιαννιώτας), Μάσα, Πάρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK