ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2

Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα ο Κώστας Μήτρογλου έλυσε το γόρδιο δεσμό του σκοραρίσματος και ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από τα Ιωάννινα (2-1). Το άλλο ερυθρόλευκο γκολ ο Τζιμπούρ, πάλεψαν οι γηπεδούχοι που μείωσαν με τον Γεωργίου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2

Η εικόνα του αγώνα

Το σχήμα που χρησιμοποίησε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν μεν σαφώς επιθετικό (με Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Μασάντο και Τζιμπούρ) όμως ουσιαστικά δοκιμαζόταν για πρώτη φορά σε συνθήκες επίσημου ματς. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός άργησε να βρει πατήματα στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Ο καλά οργανωμένος ΠΑΣ έκλεισε καλά τους χώρους γύρω από την εστία του Φεγκρούς και δεν επέτρεψε στους ερυθρόλευκους να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες κατά το πρώτο ημίχρονο. Εξαιρείται βέβαια η κεφαλιά του Μανωλά στο δοκάρι στο 39' η οποία όμως απαντήθηκε από το δοκάρι του Ντε Βινσέντι ένα λεπτό αργότερα σε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον ΠΑΣ.

Ο Ζαρντίμ δεν κάθισε να περιμένει πολλή ώρα στον πάγκο του.Αφού είδε ότι και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης η ομάδα του έμεινε μακριά από το γκολ, επιστράτευσε τον Μήτρογλου ο οποίος τον δικαίωσε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα. Ο Ελληνας φορ πήρε καλή θέση μέσα στην περιοχή και τελείωσε εύκολα τη φάση μετά την ασίστ του Τζιμπούρ στο 60'.

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο 67' με τον Αλγερινό (κλασικό τελείωμα Τζιμπούρ) έβαζε θεωρητικά τίτλους τέλους στο παιχνίδι αλλά η λάθος συνεννόηση του Κάρολ με τον Σιόβα ένα λεπτό αργότερα έδωσε την ευκαιρία στον Γεωργίου να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Η άμυνα του Ολυμπιακού πιέστηκε στο τελευταίο 20λεπτο και παρουσίασε σημάδια αρρυθμιών όμως οι του ΠΑΣ δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν κάποια από τα κενά και να φτάσουν στην ολική επαναφορά την οποία πάντως άγγιξαν στο 92'στη διπλή ευκαιρία του Τζάνη και του Ντε Βινσέντι.

MVP

Και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού μέσα ο Ρέφικ Τζιμπούρ. Ασίστ στο πρώτο, άψογο τελείωμα στο δεύτερο. Πραγματικός killer ο Αλγερινός φορ.

Kλειδί αγώνα

H αλλαγή του Μήτρογλου, η διαφορά ποιότητας αλλά και η κλάση του Κάρολ στο τέλος χάρισαν στον Ολυμπιακό τη νίκη.

Aδύναμος Κρίκος

O σκόρερ του γκολ της αγωνιστικής πριν δύο εβδομάδες λάθεψε στις δύο καλύτερες ευκαιρίες του ΠΑΣ στο ματς. Ο Ντε Βινσέντι δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά.

Το live του αγώνα

Δείτε την Κυριακή στις 22:30, την εκπομπή SUPER BALL, παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 3η αγωνιστική της Superleague.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK