Αρης-Λεβαδειακός 1-1

Ο Ουντότζι ισοφάρισε το γκολ του Καπό, ο Αρης όμως πάλι δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα (1-1). Με παίκτη λιγότερο ο Λεβαδειακός από το 74ο λεπτό.

Αρης-Λεβαδειακός 1-1

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εικόνα αγώνα:

Δύο διαφορετικά ημίχρονα παρακολουθήσαμε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ενα άνοστο, με ελάχιστες φάσεις και προβληματικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες και ένα γεμάτο με ευκαιρίες και γκολ. Τι έφταιξε για αυτή τη διαφορετική εικόνα; Προφανώς το γκολ του Λεβαδειακού.

Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν στο 54ο λεπτό με τον Καπό να σκοράρει στην πρώτη του εμφάνιση και ουσιαστικά ανάγκασαν τον κακό μέχρι εκείνο το σημείο Αρη να ανέβει, να πιέσει και να ψάξει ορθολογικά το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε πέντε λεπτά αργότερα μετά από θαυμάσια ενέργεια και έξυπνο σουτ από τα πλάγια του Ουντότζι.

Με τον Νιγηριανό να έχει στην πλάτη του το βάρος της επίθεσης λόγω της απουσίας του Αγκάνθο, ο Αρης πίεσε για κάποιο διάστημα τους φιλοξενούμενους -με την ορμή που του έδωσε το 1-1- και έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή.

Σε αυτό προσθέστε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν οι Θεσσαλονικείς από το 74ο λεπτό μετά την αποβολή του Κονέ. Ε, κάπου εκεί είδαμε αυτό που περιμέναμε. Τον Αρη να παίζει στο μισό γήπεδο τον Λεβαδειακό και τον Λεβαδειακό να ψάχνει τον κενό χώρο για να απειλήσει στην αντεπίθεση. Με αυτά και με αυτά ο χρόνος κύλησε, το 1-1 δεν άλλαξε και ο Αρης πάλι απέτυχε να πάρει την πρώτη του νίκη. Τουλάχιστον πήρε τον πρώτο του βαθμό.

MVP:

Ο Ουντότζι ήταν μακράν του δεύτερου ο καλύτερος του γηπέδου και κάλυψε την απουσία του Αγκάνθο. Ηταν, όμως, μόνος...

Αδύναμος κρίκος:

Ο Λεβαδειακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μη χάσει. Οπερ σημαίνει άμυνα και πολλά λάθη. Οπερ σημαίνει κακό θέαμα (στο πρώτο ημίχρονο).

Σχόλιο:

Πετάμε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο. Ο,τι αξίζει έγινε στο δεύτερο. Ο Αρης έβγαλε στο γήπεδο πάθος και όρεξη, απάντησε γρήγορα στο γκολ του Καπό, αλλά κάπου προς το τέλος, όταν ο χρόνος πίεζε, βραχυκύκλωσε. Και έχασε το πλεονέκτημα που απέκτησε μετά την αποβολή του Κονέ. Αυτή, όμως, η εμφάνιση και αυτός ο βαθμός μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία των "κίτρινων".

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Κύργιας, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (70΄ Οικονομόπουλος), Έλσνερ, Τριανταφυλλάκος (79΄ Μανιάς), Τάτος, Σταυρόπουλος, Ουντότζι.

Λεβαδειακός (Λεμονής): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Σανγκινέτι, Λυκογιάννης, Κονέ, Μαχαίρας, Ιωαννίδης (46΄ Καπό), Μάρτινς (79΄ Πετράτσι), Ορτέγκα (62΄ Μπούστο), Μάντζιος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK