Διαβολοβδομάδα για τον Ολυμπιακό, δεν νίκησε ούτε τον Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε σε ρηχά νερά για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ο εξαιρετικός Αστέρας Τρίπολης πήρε ισοπαλία (1-1) στο κεκλεισμένων των θυρών "Καραϊσκάκης". Τρίτο παιχνίδι χωρίς νίκη οι "ερυθρόλευκοι" που ισοφάρισαν μόλις στο 94' με πέναλτι του Τζούρτζεβιτς. Το γκολ του Αστέρα επίσης με πέναλτι ο Μανιάς.

Διαβολοβδομάδα για τον Ολυμπιακό, δεν νίκησε ούτε τον Αστέρα!

Ενός κακού μύρια έπονται! Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική "αυτοκτονία" στην Ξάνθη αφήνοντας δύο βαθμούς στην έδρα της ακριτικής ομάδας αν και ήταν πολύ καλύτερος, μεσοβδόμαδα υπέστη οδυνηρή ήττα στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League από την Σπόρτινγκ συνοδευόμενη από τραγική εμφάνιση στο πρώτο μέρος ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε πριν λίγη ώρα στο Φάληρο.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας παρουσιάστηκε αγνώριστος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο, λόγω τιμωρίας "Καραϊσκάκης" και μη θυμίζοντας σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα που είχε ενθουσιάσει στο ξεκίνημα της σεζόν τους φίλους της (με στρωτό ποδόσφαιρο, αυτοματισμούς, σοβαρό πλάνο ως προς την ανάπτυξη, συνεργασίες, κίνηση χωρίς τη μπάλα), έφτασε στο σημείο να φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο έχοντας "σώσει την παρτίδα", με γκολ της ισοφάρισης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Πώς όμως φτάσαμε σε ένα ματς-θρίλερ στο φινάλε; Ο Μπέσνικ Χάσι έκανε μόλις δύο αλλαγές σε σύγκριση με τον αγώνα του Champions League, με τον Ολυμπιακό να μην εμφανίζεται φρέσκος αλλά αντίθετα να παρουσιάζεται κουρασμένος και "βαρύς" μετά το ευρωπαϊκό του παιχνίδι, απέναντι σε έναν Αστέρα, πού ήταν άριστα διαβασμένος στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του.

Έκλεισε καλά τους χώρους, οι παίκτες του έτρεξαν, μάρκαραν και πίεσαν τους γηπεδούχους για να τους "βγάλουν τα πνευμόνια", και κάπως έτσι το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε ένα αργό τέμπο με ελάχιστες ευκαιρίες. Μόλις δύο αξιόλογες στιγμές από πλευράς Ολυμπιακού (σουτ Οφόε στο 36', κεφαλιά Ένγκελς στο 38') και... ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος δε, ο Αστέρας έκανε ακόμα μεγαλύτερο το μαρτύριο του Ολυμπιακού όταν προηγήθηκε στο 55' με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανιά (σωστή υπόδειξη σε χέρι του Ρομαό, που ήταν πάντως ο πιο αξιόπιστος παίκτης του Ολυμπιακού αμυντικά στο πρώτο μέρος), με τη συνέχεια να "εκθέτει" ακόμα περισσότερο τους γηπεδούχους και αυτό γιατί έπαιξαν άναρχα και ανορθόδοξα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Οι συνεργασίες πήγαν περίπατο, ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός (βούτυρο στο ψωμί των παικτών του Παντελίδη που περίμεναν), οι σέντρες άρχισαν να πέφτουν βροχή και οι πρωταθλητές έμοιαζαν να απειλούν μόνο από στημένες φάσεις.

Στο 63' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-1 με την εξαιρετική κεφαλιά του Εμενίκε στο δοκάρι αλλά για 20 λεπτά "κόλλησαν" και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 83' και στο 84' για δύο ακόμα καλές φάσεις με Τζούρτζεβιτς και Εμενίκε. Την ίδια ώρα ο Αστέρας φλέρταρε ανοιχτά με το 2-0, με τον Καπίνο να κρατάει όρθιο τον Ολυμπιακό (που έμοιαζε να μην ξέρει που πατάει και που βρίσκεται) με δύο αποκρούσεις του σε τετ α τετ με Καλτσά και Δουβίκα!

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο Αστέρας θα πανηγύριζε την πρώτη νίκη της ιστορίας του μέσα στο "Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες κατόρθωσαν στο φινάλε να αποφύγουν το κάζο αφού κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Ιγκλέσιας σε σουτ του Ανδρούτσου, και με τον Τζούρτζεβιτς από την άσπρη βούλα έγραψαν το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Πάλι καλά θα πρέπει να λένε οι "ερυθρόλευκοι" με την προβληματική εικόνα που έβγαλαν πάνω στο χορτάρι ειδικά από τη μέση και μπροστά και πλέον καλούνται να ανασυνταχτούν ενόψει δύο εκτός έδρας αγώνων-φωτιά που έπονται σε πρωτάθλημα και Champions League με ΑΕΚ και Γιουβέντους αντίστοιχα...

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78' Ανδρούτσος), Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οτζίτζα Οφόε, Ζντιέλαρ, Καρσελά (57' Εμενίκε), Μάριν (57' Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς

ΑΣΤΕΡΑΣ: Αθανασιάδης, Σίλβα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ινγκλέσιας, Καλτσάς, Μαντίντα (77' Κυριακόπουλος), Ισνάλντο (60' Τσουκαλάς), Μανιάς (71' Δουβίκας)

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK