ΧΡΥΣΟΚΕΦΑΛΟΣ: Ο Πρίγιοβιτς έβαλε...τρίποντο!

Ο "εκτελεστής" Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που "χάρισε" στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Παναιτωλικού στην άδεια λόγω τιμωρίας "Τούμπα". Ο Σέρβος διαμόρφωσε το 1-0 στο 74' την ίδια στιγμή που ο Λουτσέσκου είχε έτοιμο τον Κουλούρη για να τον αντικαταστήσει. Θετικός ο Βιεϊρίνια που επέστρεψε στο γήπεδο των Κυπελλούχων μετά από 2.100 ημέρες.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Α) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Α) ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε αλλά δεν προβληματίστηκε από τον Παναιτωλικό που προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο, όμως υποχώρησε στο δεύτερο, αφήνοντας τους γηπεδούχους του Λουτσέσκου να κάνουν παιχνίδι και να βρίσκουν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε γκολ του Πρίγιοβιτς στο 74'.

Πριν το γκολ ο Σέρβος κινήθηκε... χαμηλά, ωστόσο το' χει αποδείξει πως μία και μόνο ευκαιρία είναι αρκετή για να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πράγματι, οι παίκτες του Μάκη Χάβου μία φορά δεν αντέδρασαν σωστά στην άμυνα και το πλήρωσαν αφού άφησαν τον "Πρίγιο" άνετο να πιάσει την κεφαλιά στην περιοχή του Κυριακίδη.

Ο ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ

Το γκολ μπορεί να προήλθε από εκπληκτική ασίστ του Τσίμιροτ και το κεφάλι του Πρίγιοβιτς, αλλά αυτός που άλλαξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μπήκε στο ματς στο 63' στη θέση του Κάτσε και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα μεταμόρφωσε τους γηπεδούχους προς το καλύτερο. Ανοίχτηκαν χώροι, ο Ελ Καντουρί λειτούργησε πιο ελεύθερα και το γκολ άρχισε να... μυρίζει έντονα!

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΝΤΡΕΣ

Όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού του Παναιτωλικού, αναμενόμενα τα πράγματα με τους Αγρινιώτες να περιμένουν υπομονετικά στην άμυνα για να χτυπήσουν στην κόντρα στο σωστό τάιμινγκ. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά, καθώς ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ασύνδετος εντελώς, αλλά κάθε φορά που επιχειρούσαν να βγάλουν αντεπίθεση κατέληγαν να δείχνουν άτολμοι στην τελική πάσα και το πλήρωσαν.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Κάτσε (63΄ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Κάμπος, Ελ Καντουρί, Μακ (53΄ Πέλκας), Πρίγιοβιτς (80΄ Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Μιχάι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72΄ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (77΄ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ντίας (71΄ Μαρκόφσκι).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK